354
Biztos, hogy olyan gyerekesek?
-
#274 Ha jól emléxem akkor május 14.-én jelent meg az usa verzió.Itthon nem tudom mikor lesz. -
shogun1 #273 ill hol kapható? neten se az 576, se a gamepark, se a gamestore listájában nincs/nem találom :(
thx még 1* -
shogun1 #272 Sztok!
Nem tudjátok véletlenül vagy direkt :) hogy mikor fog megjelenni a New Super Mario Bros DS-re vagy litera, kezdő vagyok most fogok venni liteot, mert nagyon megtetszett!!:)
Thx -
#271 Egész értelmes embernek tűnsz, biztos sok barátod van.Menj inkább hozzájuk.
Thx and bye ... -
#270 Bazmeg, te akkora droid vagy, hogy az nemigaz... Nem is droid - MECHWARRIOR! -
#269 Dehogy. Válaszoltál a 265-re, én meg a válaszodra reagáltam ;-) -
#268 Most ezt nekem mondod??
"nyilvánioságra hozza hogy hülye" -
#267 Nekem tetszett. Szeretem, ha valaki nyilvánosságra hozza, hogy hülye -
#266 ember te nem vagy józan huzzá el te a picsába!!!
ezé fölösleges a levegőt rontani.........!!!!!!!!!!!! -
#265 úristen MARIO huzzatok már ezekel a szarokal a picsába inkább nintendózatok baszátok meg!!!!!!!!!!!! -
#264 lattam az uj WII-s mariobol pár videjot! Teccett; ahhanyos gém lesz! Meg a graf. is ott van; legalabb annyira szép és ujszerü, mint a MARIO 64 volt a maga idejeben... jo, butus a gém; meg picit butus nekem a "Mario-univerzum"; de ahhanyos... -
#263 Örülök, hogy sikerült :-) -
aMGEE #262 Köszi!Hálám üldözni vog!!! -
aMGEE #261 Figyelj,akkor tudnál írni az e-mailemre azoknak az oldalaknak a nevét,ahol le lehet tölteni ezeket a részeket és a torrentek letöltőjét?
[email protected] -
#260 Dehogynincs!!! Én lennék az ember aki pontosan 2 évvel és 1 nappal fiatalabb, mint a Zelda-játékok!!!:) -
#259 Otthon majd megnézem :-) El sem tudom képzelni, hogy miket tartogat még a nagy N. -
#258 Abban hát :)
Az az , nagyon jó!Remélem sok ilyesmi jön még!!
Ráadásul láttál képeket v. videót már a yoshi island-ből ds-re?
Ha nem akkor irány a gonintendo.com :) -
#257 A New SMB-ben? Biztos fantasztikus játék lehet. -
#256 Apropó, ha már mario-s topik.Tegnap végre bejutottam a 4-es világba :)
Mondjuk faq segítségével :) -
#255 a fórumon van, de itt most perpillanat nincs :-S -
#254 Neeem sztem van nálad fiatalabb, amúgy köszi :P -
#253 Boldog születésnapot :-) Ahogy elnézem az én 20 évemmel az alsó határ az enyém :-D -
#252 Asszem akkor viszem a pálmát!!25 múltam ebben a hónapban :)) -
#251 De Cheapboyról úgy hírlik, hogy nagy Mariós. Amúgy nagyon örülök, hogy nő is játszik :-) -
#250 Miért, én is 21 éves vagyok, ráadásul nőnemű, mégis játszom :P Ha nem is pont Marioval, de játszom (ajjaj, nem is keveset :)) -
#249 Ja, tényleg :-) Ő beszél, amikor 24 éves létére, még mindig játszik :-P -
#248 Gondolom az alcímre válaszolt :) -
#247 És ez most hogy jön ide? :-D -
#246 azok hát:P -
#245 Nálam nincs ilyen. Gyere ide, nézd meg a gépemet, nincs ilyen. Tudom, hogy egyébként van, de itt most nem jelenik meg. Azért nem tudok visszalépni -
#244 Nem nézlek egyáltalán hülyének.
Görgesd legalulra a csúszkát s ott látsz egy ilyen feliratot, hogy :
"Keresés a témában, vagy ugrás #-re" . Na ide tudod beírni.
Miért nem jársz irc-re? -
#243 Ne haragudj, ha hülyének tűnök, de semmi olyasmit nem találok, ahová be lehet írni bármit is. -
#242 Nem tűnnek el, gördíts legalulra itt az oldalon s írd be amit írtam s kidobja. -
#241 Nem értem az RSS használatát. És azt se, hogy miért tűnnek el a régi hozzászólások :-S -
#240 Ezért írtam be a #82 -t ha alul az rss keresőbe beírod egyből felhozza ;) -
#239 Én nem látom :-S Na, mindegy: www.myspleen.com
Itt lehet torrent-letöltő programot letölteni: www.bitlord.com -
#238 Mitől félsz?!Hiszen egyszer már leírtad :)) #82 -itt :P -
#237 Privátot írjon mindenki. Írtam már, hogy illegális letöltő-hely és félek, és félek, hogy baj lesz, ha nyilvánosságra hozom a címét. -
aMGEE #236 Lécci meg tudnál adni egy linket ahol le lehet tölteni egy ilyen torrent letöltő programot? -
suncee #235 nah nekem van olyan plz ird meg nekem is :)
lecci lecci lecci :))
thx elore is