354
Biztos, hogy olyan gyerekesek?
-
A honlapomra (aláírásomon a címe) felraktam a rajzfilmet. Ha érdekel, nézd meg, sajnos nem tudok az SG-re képet keltölteni. -
A rajzfilmbéli Yoshiról tudsz berakni képet? Állítólag marha randa lett, de hiszem, ha látom... -
Felraktam a honlapomra a Super Mario World rajzfilm 13 részéből 10-et. A menüpontok közül legalul találjátok. A 6. 8. 9. részt nem találtam, majd feltöltöm a Youtube-ra, és majd onnan teszem rá a honlapomra. Remélem tetszeni fog, és akkor felteszem a Super Mario Bros. 3 rajzfilm részeit is. -
Nyugi ez csak móka.. -
Ha Mario rajzfilm, akkor The Adventures Of Super Mario Bros. 3 ;-) -
Ennyi elég is volt belőle. -
Egy kis Mario mese :) -
Találtam nagyon jó dolgokat ezen a honlapon. Valaki nem tudja, hogy milyen az az Iron-On Paper? -
Mindent a topic érdekében ^^ -
Á, nagyon nagy! :-D Köszönöm,h ogy belinkelted ;-) -
Legkeményebb oldal amit valaha láttam, s nem a mario miatt csak :P
Itten van e -
Így jártál :-P -
motsok hánter, énis akarok hsz fordulós lenníííí!!! -
Amúgy igazad van akkor. -
Boldog 300. hozzászólást a topicnak :-D -
igen, de nem HH közelében. Vonattal kb. fél óra innen Győr. -
Győr az osztrák határ közelében van nem? Tudom, hol van Hegyeshalom. ;-) Amikor 1994-ben voltunk Olaszországban nyaralni, Hegyeshalmon keresztül mentünk át, szóval tudom, hogy mi hol van. -
Akkor Nagycenk ismerőnek hangzik??Gyökereim a közeledben vannak :P -
közelében? hegyeshalom a legforgalmasabb Ausztriai határátkelő, de sebajecsém... -
Nagyon szívesen. Akkor te valahol Győr közelében élsz... Akkor postán tudnám elküldeni neked. -
Egyébként köszi a felajánlást mindkettőtöknek:) -
Már ha vesszük, lásd Super Maro privijét... Hegyeshalomtól nemmessze élek... -
:)
No igen.Közelebb lennék hozzá :P -
Pont ezzel kerestem meg én is priviben :-D De jobb az, ha te tudod odaadni, az jó, mert te Pesti vagy én meg Békéscsabai. -
Én asszem kiírtam dvd-re a sm3-at.Ha pesti vagy akkor esetleg odaadhatom valamikor. -
váá.. -
Már sehonnan :-( Rajta volt a www.myspleen.com oldalon, de az most szűnt meg. -
És honnan tölthető le? Mert ez az egyetlen oldschool Mario game a nagykonzolokon, amihez szerencsém volt... -
Nem tudom pontosan melyikről beszélsz, csak gondolom, hogy a Super Mario 3-ra. Amúgy igen, a Super Mario World az SNESes játékot dolgozza fel. A zenék is onnan valóak. -
A Super Mario World a SNES játokot dolgozza fel? Nem az az, amkor vannak az elején, meg a végén élőszerpelős jelenetek? -
Volt a Super Mario Bros. Super Show. Ez 1987-es rajzfilm. Minősíthetetlenül gagyi. Aztán 1990-1991 a The Adventures Of Super Mario Bros. 3 ez 26 részes, és ez a legjobb. Majd 1991 végén a Super Mario World. Ez is jó, bár inkább a Super Mario 3 folytatásának lehet mondani. -
Huhú már volt róla szó itt nézz kicsit vissza, amúgy sincs égtelenül sok hsz :) -
aMGEE #282 A Super Mario-ból állítólag több rajzfilm is készült.Nem tudná valaki megmondani ezeknek a rajzfilmeknek a címét?Egyet tudok:the Adventures of Super Mario bros. 3.,a többit nem... -
aMGEE #281 Ha valakit érdekelne:
http://pages.infinit.net/voxel/Castle64.html -
aMGEE #280 http://gportal.hu/gindex.php?pg=9308856 -
mudkip #279 hy nem tudok mario64 végigjátszást??
-
Sőt, az az oldal mindig megbízható, ott mindig hiteles infókat adnak. -
shogun1 #277 meg van, a gamespot szerint eu megjelenés júni 30(ha jól tom az oldal elég megbízható általában)... akkor majd megveszem a lite mellé -
shogun1 #276 írjak neki privátot, hogy mikor lesz és/vagy tud-e szerezni? -
Ha beszélsz Cheapboy-al akkor tutira lesz Mariod!!