Kína: elektrosokkal az internetfüggőség ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy elvetemült állat valahogy érdekesnek találom ezeket az embereket vagy talán nem is az nem tudom!
De lehet ezt finomabb módszerekkel is. Pl. regényolvasás, kirándulás...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Viszont nem feltétlenül függõ, aki sokat csinál valamit. Ez személyiségfüggõ 😊 dolog.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
mondjuk nem fizetni a villanyszamlat vagy a netet az telleg egyszerubb leszokasi mod lenne 😊
Gondolom soha nem hallottad még azt a viccet: (hogy is volt, húú de régi)
Két ipse beszélget. Az egyik nyöszörög, hogy szeretné, hogy nõvé operálják, de nem meri.
Mire a másik megkérdezi, hogy: Miért, félsz a lenyisszantásától.
Erre az elsõ: a lenyisszantását mikor ecsetelte a doki, még minden rendben volt, de amikor a teljes átalakulásért lobotómiát írt elõ kiosontam a mûtõbõl
(remélem jól emlékeztem rá 😊 )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ez olyan mint amikor mennél valahova autóval és kidurran a kereke vagy kifogy a benzin. Na és akkor ideges leszel. Akkor te máris autó függõ vagy ugye? Végülis igen mert nem tusz eljutni a célodhoz és az autódtól függesz. Azonban szükséges ez az életben maradásodhoz? Nem. Tehát akkor függõ vagy? Nem. Hát akkor meg?
Attól függ hogy függõ vagy e hogy belehalsz e a hiányába. Vagy mi? Hát ez elég nehéz kérdés...
Ha van net és szereti akkor meg miért ne használná? Túl sokat használja? Mihez képest? És az miért baj? Ha ez a jó neki akkor tegye. Belehal? Nem. És ha mégis belehalna akkor mi lenne? 😛 Végülis haltak meg emberek már régebben is sokkal értelmetlenebb halálban 😄
csak más kérdés az akiket a szüleik visznek be. elég nagy állatok lehetnek azok a szülõk akik úgy gondolják ez a megoldás.
mégis mik??? Ilyenek nincsenek is, kitalált baromság!
Ezt ahhoz lehetne hasolnítani hogy ha mondjuk levágják a fél karodat ha rabolsz akkor nem azért nem fogsz rabolni mert eszedbe sem jut hanem azért mert fész hogy akkor a másikat is levágják.
Ennyit errõl mocskos állatok ezenek atom kéne vagy nemtom.
Elektrosokkot már sehol nem alkalmaznak, már gyógyszerekkel is úgy le lehet butítani a legvadabb állatot is hogy még egy legyet se csapna le. Ugyanis régen ezért alkalmazták.
😊
Leírta, hogy öngyilkos lett?😊 😉
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
láttad a Száll a kakukk a fészkére c. mûalkotást?
Na, abban jól bemutatják, mi az.
Amúgy halántéklebeny eltávolítása, erõsen fasiszta-szadista módszer, hiszen emberi roncs lesz utána a delikvensbõl.
Chinise communist.
Le velük.
Még szerencse hogy nem az agyukat sokkolják. Két három kezelés után nem hogy netezni, még maguk alá szarni se tudnának.
Sajnos nem emlékszem, de egy író vagy költõ leírta hogy milyen volt neki az elektrosokk. Az elsõ után állandú bódulatba volt, a második után már nem emlékezett a gondolataira, a harmadik után pedig öngyilkos lett. Éjlen az elektrosokk.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ezt az elektrosokkos majmoknak: <#mf3>#mf3><#worship>#worship>
R Ö R G E