Jobb tanulók a számítógépet használó gyerekek?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt IS?
És még mit? <#idiota>#idiota>
én csak ezt ismerem <#sir>#sir>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
A felmérést harmadikosok körében végezték.
Én anno nagy komputermániás voltam, de harmadik osztályban csak batch fileokat írogattam a 286-osomon(régi szép idõk :)).
Ma ez már nem divat. Fõleg nem az amik körében.
A lényeg valami más. A számítógép megtanít az interaktivitásra, mindegy, hogy hogyan.
A lényeg az, hogy mikor simán tanulsz, vagy TV-t nézel az információáramlás egyirányú, míg a számítógépnél, akármit csinálsz is vele(kivéve, ha filmet nézel), mindenképpen kétirányú.
Ezért akik használják nem csak befogadni tudják a tudást, hanem használni is.
Mert a gép is erre kényszerít.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
a pc is hülyít, ha mindennap leülök elé 3-6 órán keresztül játszani (vagy mint az elektrosokkos cikkben, a gyerek 4 napon keresztül netcafézik)
nem (csak) játszni meg filmet nézni kell, hanem akit érdekel igenis okosít (pl. megtanul vmilyen nyelven programozni, stb.)
nem csak szapulni kell a gépet, okosan használva nem hülyít szvsz...
shit happens
Bocsi csak rossz poen volt....<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
De így tényleg félrevezetõ ez a statisztika, mert azt is tudni kellett volna, mire használják a kiscsávók a gépet.
Doom, Postal2, GTA ???
Vagy a Manó Matekot tolják egész este ???
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Csak sajna sokan ezt ma még nem így fogják fel :(
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
ugyanolyan mint a toll meg a pair
nem kell túlfetisizálni
ezt is lehet kreatív dolgokra használni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
2004-ben az internetfelhasználók száma dinamikusan növekedett, ... a háztartások 14%-a már rendelkezik valamilyen eléréssel. (Ennek 56%-a valamivéle szélessávú hozzáférés.) /T-Online/
Ezt a dolgot meg rokonomtól hallottam, aki volt kint 2 évet.
Azért annyi idõ alatt látott egy-két dolgot.
Ilyen baromságokkal meg hagyjatok, hogy szegény amik éhenhalnak.
Igaz, hogy az utóbbi idõben csökken az életszínvonaluk, de mennyi is ottkinn a minimálbér?
1000-1500$
A legtöbb ember pedig jóval többet keres ennél. A nyugdíjasok rosszabb helyzetben vannak, az igaz.
És _nagyon_ sok dolog _sokkal_ olcsóbb mint nálunk.(Elsõ az üzemanyag, aztán az összes high-tec cucc)
Mellesleg a legjobb, amit mondtak nekem: "Az a 386-os eleg lesz a gyereknek, ugyis csak jatszani kell" :-)
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Félre a tréfát.
Amcsiba tényleg csak annak nincs gépe, aki szegény (már itt is kialakult).
Szóval akinek nincs gépe => szegény => nem táplálkozik megfelelõen (esetleg szülõk is iskolázatlanok) => rosszabbak a jegyei
Ezen tényleg nincs mit bizonyítani
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha pedig ezt nem tudjuk, akkor kb 51% -os valoszinuseggel lehet elhinni, mert nagyon konnyu minimalis csusztatassal olyan eredmenyt kikeverni amit szeretnenk :)
"na nézzük csak, én vagok itt a góré, de semmit sem csinálok. Találjunk ki valamit. Á nézek egy kis TVt. Jéé vegyem meg a legújabb számítógépet reklám. Tényleg, vajon butább lennék, ha ezentúl gépeznék TVzés helyett? Mérjük fel. EZAZ! Végre csinálok majd valamit, és látják hogy jó hogy vagyok. Ha jól megy, fizuemelést is kérek a jól végzett munkámért."
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Inkább most már az internet a kérdés, hogy hol van bekötve hol nincs... kicsit elkéstek ezzel a felméréssel.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Starcraft + Diablo III - esemve
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Még nálunk is mindenkinek van gépe.
MINDENKINEK. Ahol van gyerek is.
Nem ismerek olyat ahol ne lenne.
Én nem tudom, hogy a statisztikák honnan szedik az adataikat, de hogy kamu, az biztos.
És akkor az USA-ban :)
Ott ha jól tudom, a diákoknak kötelezõ a suliba laptopot vinni.
Amugy nagyban fugghet attol is, mire hasznalja az illeto a szamitogepet. Ha nem csak annyi, hogy chat egesz nap, meg klikk oda es bejon a doom, hanem bizonyos szintig fel is fogja mit hogyan csinal a gep es tudatosan hasznalja akkor egesz biztosan sokat fejleszt.
A gép interaktív, ahogyan a teszteken is elvárható nem csak a megértés, hanem a válaszadás is.
A TV meg csak hülyít.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mihez képest? Valami viszonyítási alp kellene, hogy ez most jó vagy baromijó? Vagy éppen, hogy csak meghaladja a TV-nézõ gyerekekét, de még mindig rettentõen rossz. Nem adtak viszonyítási pontot. Mondjuk lehetne az európai gyerekek tesztjeihez viszonyítani :P
Amúgy énis egyre hülyébb vagyok mióta gépezek errõl ennyit.
Több játékcikket pls és kevesebb lecsót.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
a számítógép az a csak butít
Amugy a felmerest biztos a Dell tamgoatta <#vigyor0>#vigyor0>