WEB, FTP Jelszófeltörés

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
Google a jóbarátod
Ha más gépére akarod rakni a delikvens beleegyezése nélkül, akkor meg a BTK 300/C., 300/E., 178/A. (esetleg 178.) §-a a mankód.

CopyKing92
adok 2 gramm füvet ha jot adsz

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
XD nincs is.. de kéne cucc keylogger etek van? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

CopyKing92
csö kinek kell hackelt visa és american express bankkártyák? eladóak

mert ryder te fel birod törni??
Ryder7
Gulya te hazug! Az nem a te oldalad! Sose volt az!
Az Balde oldala. Nem megy a hackerkedés te hacker?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Dj Faustus
1. Az oldalt felkeresve nem éppen deface-re (az oldal feltörésére) utaló nyomokat lehet találni.
2. "és vissza kéne törni" - ez így nem jó. Ezzel ugyanarra a szintre süllyedsz, mint aki "feltörte" az oldalt. Ilyen esetben ott a tárhelyszolgáltató (jelen esetben az extra.hu), illetve a HUN-CERT. Náluk érdeklõdj az ilyen esetben alkalmazható metodikáról.
3. E-mail címed meg ne tedd publikussá - hacsak nem akarsz rá egy kis spamet.

hello feltörték az oldalamat http://www.codenamenfs.extra.hu és vissza kéne törni ha valaki tud segítsen!! msn em [email protected]
Antiga
Szóval ott tartunk hogy mindenkinék kéne egy hekker vagy hekker progi 😊 én nagyon-nagyon ritkán hekkerkedem 😊 amikor belógtam az oszitársaim gépére és onnan átírtam az MSN- blogjukat meg kicseréltem a képeket MEKKORA BULI VÓT ! mstmár nem csinálom<#mf1><#mf1><#beka2>

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

jaja, meg brúút forceal elég nehéz is, meg le is tiltanak szal legtöbb esetben lehetetlen. esetleg ha explittal próbálkoznátok, de amint már mondták bûncselekmény ezért inkább a szolgáltatóval kellene kapcsolatba lépni vagy jelszó emlékeztetõt használni
Dj Faustus
1. Hálózati szolgáltatás feltörése bûncselekmény.
http://download.netcenter.hu/dolgok/btk/btk.html
http://wigwam.info/article.php?story=20020410145721897
http://www.itktb.hu/resource.aspx?resourceid=docstorefile&f=699&t=stored
2. Ajánlom figyelmedbe az Elfelejtettem a jelszavam! linket az ûrlap környékén!

szevasztok!remélem jó helyen járok, hogy myvipen elfelejtettem a jelszavamat és azt fel kéne törni vhogy!mivel tudnám ezt megcsinálni? lécc segítsetek
Tudtok ftp-rõl elérhetõ ingyenes webes tárhelyet?

Gracie Barra

Sziasztok! Lenne egy kis gondom. A mi weblapunk a www.cfchungary.atw.hu lap. Sajnos történt kis baki és a jelszót feltörték/megváltoztatták. Szeretném ha valaki, aki tudna kis idõt szánni és visszatörni nekem ezen oldal admin/ftp jelszavát az nagyon megköszönném. Ha valaki megszánna az ide küldje el legyen szíves: [email protected]

Nagyon köszönöm ha valaki segít!
Balazska7 / CFCHungary Team

Megvan google-n csak egy kicsit rosszul írtam a nevét Bojanov Encryptor
Általános képenkénti törési mód nincs vajon?

Vorpal
A progit a googleval sem találom - de kevés az esélye, hogy vissszafejthetõ lenne - ha nincs rá speciális szoftver - ezeket ugy készitik, hogy ne legyenek visszafejthetõek

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Sziasztok! Nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyik topikban tegyem fel a kérdésem, remélem itt jó lesz..

Szóval egy ismerõsöm megkért, hogy egy letitkosított kép(foto) CD-t kellene visszakódolni valahogy, de nem tudja a kódokat már.
Azt kiderítettem, hogy a fotók egy bizonyos Bojanencoder nevû encrypter progival lett letitkosítva. a képek így néznek ki: 1.jpg.$#!
Van valami mód, hogy visszanyerje a képeket? Mivel lehet esetleg megtörni a titkosítást???

Köszi

drobee
Jóvan 😄

Vorpal
Azért szép ha igy 5 hónap után rátaláltok egymás témáira,)

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

drobee
Hát nem maradt az az ip-m. Azért jót szórakoztam, bár nem sok tudás kellett hozzá. Mostanában mi van az oldallal?

Amint írtam csak kezdõ honlapszerkesztõ vagyok, de itt van pár link:

http://www.underspeed.atw.hu
http://underspeed.srv.hu
http://www.piaa.atw.hu
Flamaster
le kell tilts minden karaktert az input mezöben, kivéve a betüket és számokat.

Valaki tegnap próbálkozott az oldalam feltörésével. Az oldalam(dbasic.uw.hu, darkbascic-es oldal) belépéskor kér egy nevet, és ide az a valaki php és javascript parancsokat irogatott be, csak annyit ért el, hogy amikor beléptem az admin oldalra, ahol látom a látogatókat, ott alert parancs segítségével üzenetet jelenített meg.
Megnéztem az ip címét, és beállítottam, hogy ne tudjon belépni.
Remélem sokáig ez marad az ip címe<#eplus2>
linket kérünk pls .)

... got nothin to share with you...

Semmi lényege, csak annyi, hogy kezdõ honlapszerkesztõként már olyan szintre jutottam, hogy az oldalam másolják.

(nem beképzeltségbõl mondom, csak megpróbáltam jó oldaltol felfogni, hogy ellopták a munkám)
Flamaster
nem értem mi a lényeg ebben amit mondtál!

bárki "lemásolhat" bárhonnét bármilyen weboldalt.
ehhez nem kell feltörni semmiféle szervert!

Egyszer én is belefutottam a saját oldalam másolatába.

Ott is voltak benne hibák, hiányosságok, de 100%ig az enyém másolata volt.

Elösször én is mérges voltam, de utánna már örültem neki, hogy eljutottam odáig, amikor már engem másolnak.
ngcsnet
i've got da same problem. (majdnem)

Saddalim
jólvan, kösz. amig itt végigolvastam miker írtatok padlón voltam néhány helyen... <#vigyor4>
beszéltem a szolgáltatóval, aki azt mondta, hogy mivel az én eredeti oldalam más szolgáltatónál van, azért ott reklamáljak, erre a másikk azt mondta hogy nem az ö hatáskörük <#fejvakaras>
ez a holyone meg nincs fenn seho. rákeresek, "Not Found" "Hozzáférés megtagadva" "A lap nem jeleníthetõ meg" stb, stb. szal ha elküldenéd örülnék ([email protected]) köszike <#awink>

elender.hu, anno axelero.hu 😊

PiR8
LOL... azért van egy tippem, hogy egy jo hekkerprogi nem pont WinXP alatt fog futni, vagy a WinXP megvásárlása mellé adjanak legalább annyi pénzt, ami fedezi a veszélyességi pótlékot 😊))))

Egyébiránt meg a magyar szerverhotelek tûzfalai a legtutibbak itt magyarországon. Hány magyar nagyszolágáltatónál elhelyezett oldalt láttál már feltörve???

Saddalim: szerintem ahelyett, hogy szivatnád a srácot, inkább szolj neki, hogy a hiányzó fájlokat pótolja. Egyszerübb.. ne minnyár amagyar mentalitással menj neki (dögöljön meg a szomszéd lova is...).

bertino
lol <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

De a használatban nem tudok segíteni. Nem foglalkozok ilyenekkel.

én nem vok hekker..

van, az egy dolog hogy te még nem találtál ilyet......
van..

Van rá program. Kell?

Taranov
Minden hekker 14 alatti, vagy akik lassan fejlõdnek, azok még 14-18 között is hekkerkednek, de utána ráébrednek, hogy már x éve hekkerek, de még egy oldalt nem törtek fel, csak olyan varázslatosnak tûnt ez az egész.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Nincs ilyen program.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Persze, a szolgáltatót nagyon fogja izgatni.

ngcsnet
egy jó víruskeresõ, a trójait is kiszûri..perszen nem Norton-t kell használni<#hehe>

Rafaelo
szerintem jó téma 😮

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Frank99
sztem ezt be kéne zárni, nem igazán jó téma ....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

PrasCo
Jóa topig. 😊 Vendetta a szemétnek... korrekt. Szvsz nem jó megoldás.
Egyébként furcsálltam, hogy új topic, és egy darab láma nincs bent. 😄 Ejnye.
igaz eza fájlos izé már kicsit átmegy Crackelésbe 😊

nah igen,... ha valaki hekker akar leni akkor elolvas 1 pár leírást ami persze így kezdõdik hogy a hekertörvények.. amik közül sztem a legfontosabb az hogy " a hekker nem azért töri fel a bankok biztonsági rendszerét mert ártani akar hanem azért hogy túlszárnyalja saját határait" 😄D ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja.. bár tuti nem úgy kell kezdeni, hogy na én most feltöröm ezt az oldalt... hanem saját magadnak csinálsz fájlokat a leírás alapján és azon próbálod meg visszafejteni a kódot

Tuvok
de mondjuk ezek kis játszós progik, nem ilyenekkel törtek be a pentagonba 😊

Tuvok
da fújhatod, ezekben trójai van, amit ha kiirtasz, megy a progid is vele
egyébként többnyire ártalmatlanok

ha van vírus keresõd,írtpód, akkor ezzel sincs bajod 😊

Oldal 1 / 2Következő →