74
WEBES, FTP jelszófeltöréssel kapcsolatos programok
-
#34 Persze, a szolgáltatót nagyon fogja izgatni. -
#33 egy jó víruskereső, a trójait is kiszűri..perszen nem Norton-t kell használni -
#32 szerintem jó téma :O -
#31 sztem ezt be kéne zárni, nem igazán jó téma .... -
#30 Jóa topig. :) Vendetta a szemétnek... korrekt. Szvsz nem jó megoldás.
Egyébként furcsálltam, hogy új topic, és egy darab láma nincs bent. :D Ejnye. -
laliking #29 igaz eza fájlos izé már kicsit átmegy Crackelésbe :) -
laliking #28 nah igen,... ha valaki hekker akar leni akkor elolvas 1 pár leírást ami persze így kezdődik hogy a hekertörvények.. amik közül sztem a legfontosabb az hogy " a hekker nem azért töri fel a bankok biztonsági rendszerét mert ártani akar hanem azért hogy túlszárnyalja saját határait" :DD ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja.. bár tuti nem úgy kell kezdeni, hogy na én most feltöröm ezt az oldalt... hanem saját magadnak csinálsz fájlokat a leírás alapján és azon próbálod meg visszafejteni a kódot -
#27 de mondjuk ezek kis játszós progik, nem ilyenekkel törtek be a pentagonba :) -
#26 da fújhatod, ezekben trójai van, amit ha kiirtasz, megy a progid is vele
egyébként többnyire ártalmatlanok
-
laliking #25 ha van vírus keresőd,írtpód, akkor ezzel sincs bajod :) -
#24 ez meg a másik -
#23 sokfélevan és némelyik vírusos :) -
#22 ritkán
azzal, hogy elindítod, és majd lesz valami nem sok sikerrel járhatsz -
#21 mászóval vannak ilyen progik de lokakit sem érnek -
#20 nahezaz.. ami kb évekig is elhúzodhat, a szemfülesebb admin meg persze kiszúrja a 20. próbálkozás után, hogy ez nem normális. -
laliking #19 hát igen kel egykis idő míg minden lehetséges betű-szám variációt kipróbál :) -
#18 létezik én probáltam de csak ezer év alat tör fel :D -
Darkboy #17 na eddig egy értelmes hsz nem volt (enyém se :D) -
laliking #16 jah... én nem vok hekker :)))
eggyik haweromm csinálta -
#15 egy jó ideje már nem okoz gondot egy start gomb megnyomása ahány jelszót te feltörsz azzal a programmal annyi ezrest adok neked
[Életkor: 14 alatt.. jha hogy fiatal hekker ://] -
laliking #14 lehet nem ugyan azrol beszélünk de nevet nek akarok mondani... egyébként ultrawebes volt és a kiszolgálató törölte -
#13 feltörték -
laliking #12 régen volt is ehez egy ütős kis oldal.. csak sajna már megszünt :( -
laliking #11 már amék... vagycsak nem tod használni...
szerintem ezt a topikot is tötölni fogják..
De nem adok ki információt mert a végén még bannolnak :) -
#10 sok ilyen progi van
google -
#9 boldogot Pyx -
#8 de nem működik :| -
laliking #7 van hát... mindenre.. márha program nincs.., akkor van leírás ami egy "normális" ember is megért -
#6 Gportalla kéne ilyen, arra biztos van -
laliking #5 2. (létezik) csak ezt nem mondjuk el senkinek :) -
#4 háát,ne is létezzen!! akkor bárki bármit szétszedhet a neten...katasztrófa lenne -
#3 vagy beszélj a szolgáltatóval -
#2 1, ez nem megoldás, inkább beszélj vele
2, nem létezik ilyen program -
#1 Sziasztok!
Nemrég csináltam egy honlapot, egész jól sikerült. Erre jött egy elmebeteg, lemásolta egy az egyben (de olyan bénán, hogy néhény filet kihagyott, így jónéhány dolog nem megy rajta :D). Felrakta egy másik oldalra. Meg akarom egy kicsit szivatni, de nem találok sehol egy valamirevaló ftp-jelszó feltörő programot. Tud valaki mondani egyet? Akár itt akár e-mailben: [email protected]
Kösz