74
WEBES, FTP jelszófeltöréssel kapcsolatos programok
-
#74 Google a jóbarátod
Ha más gépére akarod rakni a delikvens beleegyezése nélkül, akkor meg a BTK 300/C., 300/E., 178/A. (esetleg 178.) §-a a mankód. -
#73 adok 2 gramm füvet ha jot adsz -
#72 XD nincs is.. de kéne cucc keylogger etek van? :D -
#71 csö kinek kell hackelt visa és american express bankkártyák? eladóak -
gulya700 #70 mert ryder te fel birod törni?? -
#69 Gulya te hazug! Az nem a te oldalad! Sose volt az!
Az Balde oldala. Nem megy a hackerkedés te hacker? -
#68 1. Az oldalt felkeresve nem éppen deface-re (az oldal feltörésére) utaló nyomokat lehet találni.
2. "és vissza kéne törni" - ez így nem jó. Ezzel ugyanarra a szintre süllyedsz, mint aki "feltörte" az oldalt. Ilyen esetben ott a tárhelyszolgáltató (jelen esetben az extra.hu), illetve a HUN-CERT. Náluk érdeklődj az ilyen esetben alkalmazható metodikáról.
3. E-mail címed meg ne tedd publikussá - hacsak nem akarsz rá egy kis spamet. -
gulya700 #67 hello feltörték az oldalamat http://www.codenamenfs.extra.hu és vissza kéne törni ha valaki tud segítsen!! msn em [email protected] -
#66 Szóval ott tartunk hogy mindenkinék kéne egy hekker vagy hekker progi :) én nagyon-nagyon ritkán hekkerkedem :) amikor belógtam az oszitársaim gépére és onnan átírtam az MSN- blogjukat meg kicseréltem a képeket MEKKORA BULI VÓT ! mstmár nem csinálom -
zYztem #65 jaja, meg brúút forceal elég nehéz is, meg le is tiltanak szal legtöbb esetben lehetetlen. esetleg ha explittal próbálkoznátok, de amint már mondták bűncselekmény ezért inkább a szolgáltatóval kellene kapcsolatba lépni vagy jelszó emlékeztetőt használni -
#64 1. Hálózati szolgáltatás feltörése bűncselekmény.
2. Ajánlom figyelmedbe az Elfelejtettem a jelszavam! linket az űrlap környékén! -
kiralyati8 #63 szevasztok!remélem jó helyen járok, hogy myvipen elfelejtettem a jelszavamat és azt fel kéne törni vhogy!mivel tudnám ezt megcsinálni? lécc segítsetek -
juzosch #62 Tudtok ftp-ről elérhető ingyenes webes tárhelyet? -
Balazska7 #61 Sziasztok! Lenne egy kis gondom. A mi weblapunk a www.cfchungary.atw.hu lap. Sajnos történt kis baki és a jelszót feltörték/megváltoztatták. Szeretném ha valaki, aki tudna kis időt szánni és visszatörni nekem ezen oldal admin/ftp jelszavát az nagyon megköszönném. Ha valaki megszánna az ide küldje el legyen szíves: [email protected]
Nagyon köszönöm ha valaki segít!
Balazska7 / CFCHungary Team -
Tovi #60 Megvan google-n csak egy kicsit rosszul írtam a nevét Bojanov Encryptor
Általános képenkénti törési mód nincs vajon? -
#59 A progit a googleval sem találom - de kevés az esélye, hogy vissszafejthető lenne - ha nincs rá speciális szoftver - ezeket ugy készitik, hogy ne legyenek visszafejthetőek -
Tovi #58 Sziasztok! Nem igazán tudtam eldönteni, hogy melyik topikban tegyem fel a kérdésem, remélem itt jó lesz..
Szóval egy ismerősöm megkért, hogy egy letitkosított kép(foto) CD-t kellene visszakódolni valahogy, de nem tudja a kódokat már.
Azt kiderítettem, hogy a fotók egy bizonyos Bojanencoder nevű encrypter progival lett letitkosítva. a képek így néznek ki: 1.jpg.$#!
Van valami mód, hogy visszanyerje a képeket? Mivel lehet esetleg megtörni a titkosítást???
Köszi
-
#57 Jóvan :D -
#56 Azért szép ha igy 5 hónap után rátaláltok egymás témáira,) -
#55 Hát nem maradt az az ip-m. Azért jót szórakoztam, bár nem sok tudás kellett hozzá. Mostanában mi van az oldallal? -
vzoole #54 Amint írtam csak kezdő honlapszerkesztő vagyok, de itt van pár link:
http://www.underspeed.atw.hu
http://underspeed.srv.hu
http://www.piaa.atw.hu -
#53 le kell tilts minden karaktert az input mezöben, kivéve a betüket és számokat. -
Dodo55 #52 Valaki tegnap próbálkozott az oldalam feltörésével. Az oldalam(dbasic.uw.hu, darkbascic-es oldal) belépéskor kér egy nevet, és ide az a valaki php és javascript parancsokat irogatott be, csak annyit ért el, hogy amikor beléptem az admin oldalra, ahol látom a látogatókat, ott alert parancs segítségével üzenetet jelenített meg.
Megnéztem az ip címét, és beállítottam, hogy ne tudjon belépni.
Remélem sokáig ez marad az ip címe -
laliking #51 linket kérünk pls .) -
vzoole #50 Semmi lényege, csak annyi, hogy kezdő honlapszerkesztőként már olyan szintre jutottam, hogy az oldalam másolják.
(nem beképzeltségből mondom, csak megpróbáltam jó oldaltol felfogni, hogy ellopták a munkám) -
#49 nem értem mi a lényeg ebben amit mondtál!
bárki "lemásolhat" bárhonnét bármilyen weboldalt.
ehhez nem kell feltörni semmiféle szervert! -
vzoole #48 Egyszer én is belefutottam a saját oldalam másolatába.
Ott is voltak benne hibák, hiányosságok, de 100%ig az enyém másolata volt.
Elösször én is mérges voltam, de utánna már örültem neki, hogy eljutottam odáig, amikor már engem másolnak. -
#47 i've got da same problem. (majdnem) -
#46 jólvan, kösz. amig itt végigolvastam miker írtatok padlón voltam néhány helyen...
beszéltem a szolgáltatóval, aki azt mondta, hogy mivel az én eredeti oldalam más szolgáltatónál van, azért ott reklamáljak, erre a másikk azt mondta hogy nem az ö hatáskörük
ez a holyone meg nincs fenn seho. rákeresek, "Not Found" "Hozzáférés megtagadva" "A lap nem jeleníthető meg" stb, stb. szal ha elküldenéd örülnék ([email protected]) köszike -
Darkboy #45 elender.hu, anno axelero.hu :) -
#44 LOL... azért van egy tippem, hogy egy jo hekkerprogi nem pont WinXP alatt fog futni, vagy a WinXP megvásárlása mellé adjanak legalább annyi pénzt, ami fedezi a veszélyességi pótlékot :)))))
Egyébiránt meg a magyar szerverhotelek tűzfalai a legtutibbak itt magyarországon. Hány magyar nagyszolágáltatónál elhelyezett oldalt láttál már feltörve???
Saddalim: szerintem ahelyett, hogy szivatnád a srácot, inkább szolj neki, hogy a hiányzó fájlokat pótolja. Egyszerübb.. ne minnyár amagyar mentalitással menj neki (dögöljön meg a szomszéd lova is...). -
#43 lol -
Roll #42 De a használatban nem tudok segíteni. Nem foglalkozok ilyenekkel. -
Roll #41 -
Roll #40 -
laliking #39 én nem vok hekker.. -
laliking #38 van, az egy dolog hogy te még nem találtál ilyet......
van.. -
Roll #37 Van rá program. Kell? -
#36 Minden hekker 14 alatti, vagy akik lassan fejlődnek, azok még 14-18 között is hekkerkednek, de utána ráébrednek, hogy már x éve hekkerek, de még egy oldalt nem törtek fel, csak olyan varázslatosnak tűnt ez az egész. -
#35 Nincs ilyen program.