Magyar vírus vezeti az idei rangsort

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

automatic virus definition update?

Ahhoz nem kell sok aram, energia es ido vagy tevedek?
Blackeagle: hülye vagy. És az is, aki a routeredet programozta fel, hogy átengedeje a leveledet.

Entreri: gondolom azt hiszed, hogy mindenkinek elsõrangu feladata, hogy vírusok ellen harcoljon, és naponta tájékozódjon. Ha felnõsz, akkor látsz majd titkárnõket és marketingeseket is, akik nem érnek rá erre a faszságra.

És nem azzal van a baj, hogy a hülye vírus... hanem azt számold ki picim, hogy kb mennyi áram, energia és idõ megy el évente azzal, hogy a legfrissebb vírusírtónak kell futnia a gépeken. Tájékoztatásul a szorzáshoz, ma a dollár 207.280-en áll, és nagyon sok kell belõle 😊))

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

HuAn82
De magadra azért ne legyél büszke.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Én büszke vagyok rá hogy egy hazámbéli letiporta a dusgazdag amerikai seggfej hányadék oprendszerét és mivel nem érint a virus kérdés csak gratulálni tudok. Na flame on
Már amennyiben feltételezzük, hogy több mint 10-12 éves. Ezt senki nem mondta. Az elkapott vírusírók is simán tizenévesek voltak 😊.
Kis-Bob
Legalább ebben az elsõ helyen vagyunk

arschsg
<#eljen>

Amugy elárulom, én IE-vel mûvelem ugyanezt😊 És persze nem félév telt el, hanem 10 hónap.

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Az tény, hogy nem kellene ilyen vírust írni. De az is tény, hogy aki beszop egy ilyet az magára vessen. Meg kell tanulni, hogy nem kell minden emilt megnyitni.

Nekem most egy ideiglenes rendszer van a gépemen már kb. fél éve, és ezért nincs rajta sem firewall (csak a Windows SP2-é), sem vírusírtó, csak egy Ad-Aware. Ezalatt a fél év alatt nem volt egyetlen egy vírusfertõzésem vagy spywareem sem! (Másik géprõl lehet scannelni hálón) Csak annyit kell csinálni hogy körültekintõen használod a netet, és megfelelõ programokkal (e.g. Firefox)
Egyáltalán nem azt mondom, hogy a firewall és a víruskeresõ felesleges (sõt), de jó tudni hogy anélkül (is) gyorsan (és biztonságosan) lehet dolgozni.
a szmájlik azt csinálják amit a virus irója nem tud?😊
ehhh részvétem

Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Darth Sith
ha keresnének egy barátnõd/barátot jobban eltudnák tölteni felesleges idejüket... <#ejnye1>

Nem a lényeg, hanem a fontos!

CodeRed
Innen üzenem az összes vírus meg miegyéb készítõinek, hogy talán nem ezzel kellene kompenzálni a kissebbrendûségi érzésüket, meg az inpotenciájukat egyeseknek. <#mf3>

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Pharaoh
Én se laptam még, egy tûzfal ás jó vírusítró kell és OK.

ezekszerint te még nem kaptál zafi.d t, ez a figura van benne

ezek miatt a szemét progik miatt kell értékes erõforrásokat lefoglalni a rendszertõl meg a játékoktól
meg idõt, míg keresed a vírusokat meg egyéb nyavalyákat!

miért bassza agyba az a sárga figura a másikat? annak mi köze most ehhez?

tigeroo
*büszke*
eh..