17
-
RpPRO #17 automatic virus definition update?
Ahhoz nem kell sok aram, energia es ido vagy tevedek? -
irkab1rka #16 Blackeagle: hülye vagy. És az is, aki a routeredet programozta fel, hogy átengedeje a leveledet.
Entreri: gondolom azt hiszed, hogy mindenkinek elsőrangu feladata, hogy vírusok ellen harcoljon, és naponta tájékozódjon. Ha felnősz, akkor látsz majd titkárnőket és marketingeseket is, akik nem érnek rá erre a faszságra.
És nem azzal van a baj, hogy a hülye vírus... hanem azt számold ki picim, hogy kb mennyi áram, energia és idő megy el évente azzal, hogy a legfrissebb vírusírtónak kell futnia a gépeken. Tájékoztatásul a szorzáshoz, ma a dollár 207.280-en áll, és nagyon sok kell belőle :))) -
#15 De magadra azért ne legyél büszke. -
blackeagle #14 Én büszke vagyok rá hogy egy hazámbéli letiporta a dusgazdag amerikai seggfej hányadék oprendszerét és mivel nem érint a virus kérdés csak gratulálni tudok. Na flame on -
pemga #13 Már amennyiben feltételezzük, hogy több mint 10-12 éves. Ezt senki nem mondta. Az elkapott vírusírók is simán tizenévesek voltak :). -
#12 Legalább ebben az első helyen vagyunk -
Amugy elárulom, én IE-vel művelem ugyanezt:) És persze nem félév telt el, hanem 10 hónap. -
entreri #10 Az tény, hogy nem kellene ilyen vírust írni. De az is tény, hogy aki beszop egy ilyet az magára vessen. Meg kell tanulni, hogy nem kell minden emilt megnyitni. -
Luminas #9 Nekem most egy ideiglenes rendszer van a gépemen már kb. fél éve, és ezért nincs rajta sem firewall (csak a Windows SP2-é), sem vírusírtó, csak egy Ad-Aware. Ezalatt a fél év alatt nem volt egyetlen egy vírusfertőzésem vagy spywareem sem! (Másik gépről lehet scannelni hálón) Csak annyit kell csinálni hogy körültekintően használod a netet, és megfelelő programokkal (e.g. Firefox)
Egyáltalán nem azt mondom, hogy a firewall és a víruskereső felesleges (sőt), de jó tudni hogy anélkül (is) gyorsan (és biztonságosan) lehet dolgozni. -
Cleawer #8 a szmájlik azt csinálják amit a virus irója nem tud?:)
ehhh részvétem -
#7 ha keresnének egy barátnőd/barátot jobban eltudnák tölteni felesleges idejüket... -
#6 Innen üzenem az összes vírus meg miegyéb készítőinek, hogy talán nem ezzel kellene kompenzálni a kissebbrendűségi érzésüket, meg az inpotenciájukat egyeseknek. -
#5 Én se laptam még, egy tűzfal ás jó vírusítró kell és OK. -
Cat #4 ezekszerint te még nem kaptál zafi.d t, ez a figura van benne -
Roli #3 ezek miatt a szemét progik miatt kell értékes erőforrásokat lefoglalni a rendszertől meg a játékoktól
meg időt, míg keresed a vírusokat meg egyéb nyavalyákat! -
Myron #2 miért bassza agyba az a sárga figura a másikat? annak mi köze most ehhez? -
#1 *büszke*
eh..