15
  • Mice
    hát neked lehet hogy jó ha 18k-t kell fizetned én meg még a sajátomat ami ennél jóval alacsonyabb is vérlázítónak tartom...
  • dez
    [..persze akkor még a DVD sem létezett..]
  • bertino
    van tán Franciaországban olyan hely, ahol 8e Ftnak megfeleloen szolgáltatnak 8 mbitet

ehhez képest azért... nemmind1
  • bertino
    HBO helyett ott a p2p... már akinek lehetősége van rá (nem mindenki rendelkezik internettel)
  • arty
    18 ezer neked jo? nekem nem lenne jó :) és sztem elég sokaknak kurvára nem lenne jó, ha ennyit kéne fizetniük :)
  • dez
    Ez jó? Ez kb. a hazai árszint: sebességben a Chello Classic is nagyjából ilyen lesz még a nyáron; plusz hozzá jönnek még a csatornák (amik között ha nincs HBO, akkor drágább, mint itthon, bár itt kevesebb a csatorna). Szerintem elég drága. (Persze [a $ alapján gondolom] amcsiban a bérek is magasabbak, de azért $85 ott sem kevés.) Európában is hallottam jóval olcsóbbról. Pontosan nem emlékeztem, mi-mennyiért, csak arra, hogy azt gondoltam, hogy az már dögös. (Mármint mostanában, nem korábban, amikor még az 1 Mb/s is hihetetlen volt. :) )
  • Roli
    Nekem megy az "elektronikus hírközlési törvény"
    biztos neked tiltják nehogy be tudd őket perelni
  • Caro
    "elektronikus hírközlési törvény"
    Ráklikkeltem, ez jött be:

Általános hiba. (General failure.)

:(
  • Riddick
    Itt kötelesek megosztani,de sok gané cég ,köztük a hungarotel ezt nem teszi,inkább fizeti a birságokat! Ha,nem lett volna most a T-online, itt nagyon skoára lett volna csak normálisnak mondható net! Még jo hogy van egy izmos cég,aki nyomatja az akciókat...mert az a hungarotel féle, adjuk kétszer drágábban,a rosszabbat az hihetelenül rossz!
  • Yv@n
    Ez így nem rossz. Bármi korlát van?
  • Picivizipaci
    Szerintem jó ahogy van. Én most 85$-t azaz 18e Ft-t fizetek havonta és van 80 csatornám + a sebességem:
    Preparing Speedtest . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
    running 10s outbound test (upload) . . . . . 510.03Kb/s
    running 10s inbound test (download) . . . . . . 3.64Mb/s
  • Cat #4
    ha kötelesek lennének, akkor a UPC kábelén szolgáltathatna internetelérést a TVNET, ez pedig ugye nem igy van...
  • pemga
    Nálunk kötelesek megosztani. Magyarország általában véve nem amerikát másolja, hanem az európai mintákat (Németo, Franciao). Legalábbis ami a jogi szavályozást illeti.
  • Cat #2
    még az OTPben is 10% feletti az amerikai tulajdon, és ugye mondanom sem kell hogy a telekommunikációs ágazatban még nagyobb ez az arány (lásd pl. UPC, Pantel, több internetszolgáltató stb.)
  • HUmanEmber41st
    Ezt bírom... az amerikai döntés majd hazánkban is érezteti előbb utóbb a hatását..
    függetlenség rulez..