15
-
Mice #15 hát neked lehet hogy jó ha 18k-t kell fizetned én meg még a sajátomat ami ennél jóval alacsonyabb is vérlázítónak tartom... -
dez #14 [..persze akkor még a DVD sem létezett..] -
#13 van tán Franciaországban olyan hely, ahol 8e Ftnak megfeleloen szolgáltatnak 8 mbitet
ehhez képest azért... nemmind1 -
#12 HBO helyett ott a p2p... már akinek lehetősége van rá (nem mindenki rendelkezik internettel) -
#11 18 ezer neked jo? nekem nem lenne jó :) és sztem elég sokaknak kurvára nem lenne jó, ha ennyit kéne fizetniük :) -
dez #10 Ez jó? Ez kb. a hazai árszint: sebességben a Chello Classic is nagyjából ilyen lesz még a nyáron; plusz hozzá jönnek még a csatornák (amik között ha nincs HBO, akkor drágább, mint itthon, bár itt kevesebb a csatorna). Szerintem elég drága. (Persze [a $ alapján gondolom] amcsiban a bérek is magasabbak, de azért $85 ott sem kevés.) Európában is hallottam jóval olcsóbbról. Pontosan nem emlékeztem, mi-mennyiért, csak arra, hogy azt gondoltam, hogy az már dögös. (Mármint mostanában, nem korábban, amikor még az 1 Mb/s is hihetetlen volt. :) ) -
Roli #9 Nekem megy az "elektronikus hírközlési törvény"
biztos neked tiltják nehogy be tudd őket perelni -
Caro #8 "elektronikus hírközlési törvény"
Ráklikkeltem, ez jött be:
Általános hiba. (General failure.)
:( -
Riddick #7 Itt kötelesek megosztani,de sok gané cég ,köztük a hungarotel ezt nem teszi,inkább fizeti a birságokat! Ha,nem lett volna most a T-online, itt nagyon skoára lett volna csak normálisnak mondható net! Még jo hogy van egy izmos cég,aki nyomatja az akciókat...mert az a hungarotel féle, adjuk kétszer drágábban,a rosszabbat az hihetelenül rossz! -
Yv@n #6 Ez így nem rossz. Bármi korlát van? -
Picivizipaci #5 Szerintem jó ahogy van. Én most 85$-t azaz 18e Ft-t fizetek havonta és van 80 csatornám + a sebességem:
Preparing Speedtest . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done
running 10s outbound test (upload) . . . . . 510.03Kb/s
running 10s inbound test (download) . . . . . . 3.64Mb/s
-
Cat #4 ha kötelesek lennének, akkor a UPC kábelén szolgáltathatna internetelérést a TVNET, ez pedig ugye nem igy van... -
pemga #3 Nálunk kötelesek megosztani. Magyarország általában véve nem amerikát másolja, hanem az európai mintákat (Németo, Franciao). Legalábbis ami a jogi szavályozást illeti. -
Cat #2 még az OTPben is 10% feletti az amerikai tulajdon, és ugye mondanom sem kell hogy a telekommunikációs ágazatban még nagyobb ez az arány (lásd pl. UPC, Pantel, több internetszolgáltató stb.) -
HUmanEmber41st #1 Ezt bírom... az amerikai döntés majd hazánkban is érezteti előbb utóbb a hatását..
függetlenség rulez..