9
-
Hegyikecske #9 Hmm ebben nem tom mi a szenzáció, már tök sok ideje adott a lehetőség -
patrik #8 Szerintem jó dolog (legalábbis nekem), hogy ha pl mobilról, MSN messengeren is elérhető vagyok. Én elég sokat szoktam beszélni MSN-en vagy SKYPe-n az ismerőseimmel. Szerencsére a SKYPe-ot is elkezdték fejleszteni MS Smartphone-ra. -
#7 És majd az ottani beszélgetés percdíja is 100 forint körül lesz? :\ -
#6 én wapon használom az msnt ha létfontosságú -
Caro #5 Ja, csak az SMS elég drága, ahhoz képest, hogy mekkora adatmennyiség.
Akkor inkább mail. -
Garfield #4 Feleslegesnek tartom az IM erőltetését a telefonokra, szerintem egy SMS kézbesítési jelentéssel bőven elég az üzenetküldéshez.
A chatelésre a telefon billentyűzete alkalmatlan amúgy is, az egyszeri szövege üzenetekre meg ott az SMS. Ha meg hosszabb mondanivalóm van, akkor felhívom az illetőt. -
#3 És a fő poén:
Az Agile Messenger létezik series60 alapú telefonokra:
Nokia 7650,3650, 6600
Panasonic X700
Siemens SX1.
Stb -
Caro #2 "Egyezségünk az IM és az SMS terjedését segíti elő, mely újabb bevételt jelent majd számunkra"
Ez nem tetszik nekem
Megint csak fizetős szolgáltatásban gondolkodnak.
A messenger előnye pont az, hogy ingyenes.
Nekem a PDA-mon van egy Agile Messenger nevű progi, ami 4 protokollt ismer(yahoo, msn, icq, aim -> ami vicces, mert az aol a saját szoftverét pda-ra pénzért árulja)
Van némi gond az ékezetes karakterekkel, de egyébként működik.
Egy GPRS-es kapcsolattal már nagyon jól lehet használni, mivel az adatforgalom nagyon kicsi, és így állandóan online lehetsz. -
#1 A Microsof MSN és a Vodafone bejelentette,
Microsof rullz