Szövetséget kötött a Vodafone és a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm ebben nem tom mi a szenzáció, már tök sok ideje adott a lehetõség

Szerintem jó dolog (legalábbis nekem), hogy ha pl mobilról, MSN messengeren is elérhetõ vagyok. Én elég sokat szoktam beszélni MSN-en vagy SKYPe-n az ismerõseimmel. Szerencsére a SKYPe-ot is elkezdték fejleszteni MS Smartphone-ra.
smv
És majd az ottani beszélgetés percdíja is 100 forint körül lesz? :\

Starcraft + Diablo III - esemve

akyyy
én wapon használom az msnt ha létfontosságú

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Ja, csak az SMS elég drága, ahhoz képest, hogy mekkora adatmennyiség.
Akkor inkább mail.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Feleslegesnek tartom az IM erõltetését a telefonokra, szerintem egy SMS kézbesítési jelentéssel bõven elég az üzenetküldéshez.
A chatelésre a telefon billentyûzete alkalmatlan amúgy is, az egyszeri szövege üzenetekre meg ott az SMS. Ha meg hosszabb mondanivalóm van, akkor felhívom az illetõt.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

zsolltikka
És a fõ poén:
Az Agile Messenger létezik series60 alapú telefonokra:
Nokia 7650,3650, 6600
Panasonic X700
Siemens SX1.
Stb

"Egyezségünk az IM és az SMS terjedését segíti elõ, mely újabb bevételt jelent majd számunkra"
Ez nem tetszik nekem
Megint csak fizetõs szolgáltatásban gondolkodnak.
A messenger elõnye pont az, hogy ingyenes.

Nekem a PDA-mon van egy Agile Messenger nevû progi, ami 4 protokollt ismer(yahoo, msn, icq, aim -> ami vicces, mert az aol a saját szoftverét pda-ra pénzért árulja)
Van némi gond az ékezetes karakterekkel, de egyébként mûködik.
Egy GPRS-es kapcsolattal már nagyon jól lehet használni, mivel az adatforgalom nagyon kicsi, és így állandóan online lehetsz.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

mousee
A Microsof MSN és a Vodafone bejelentette,

Microsof rullz <#banplz>

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.