Egyre dühösebbek vagyunk az üzemzavarok miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Egyetértek az elõttem hozzászólókkal, miszerint ha valaki fizet a szolgáltatásért, annak biztosítani kell a megfelelõ szolgáltatást a szolgáltató részérõl!
Én is rohadt ideges voltam, amikor azt a szar vodkás GPRS netet akartam használni, de csak akartam.... Az egész egy nagy átverés volt, szemét vodka , b..sza meg!!!!!
Az elõzõ munkahelyemen volt jó, mert havi 1 milla felett fizettünk a bérelt vonalakért, és így a Matáv egész másképp állt hozzá a hibajavításhoz. Nagyon ritka volt, hogy a bejelentéstõl számított 1-2 órán belül ne tudták volna kijavítani a hibát.
a sírósak problémái néha elég komplexek, és a legtöbb céget nem érdekel 1 felhasználó, fõleg h. aláírta a szolgasági papírt.. x évre , és fizet.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ha jól emlékszem a chello-s szerzõdésben az van, hogy 24 órán belül ha nem javítják ki, akkor azt az idõszakot nem számlázzák.
Nade ha 24 órán belül 1x 2 percre visszajön, aztán megint elmegy tizenX órára, akkor õk jogosan járnak el, hogy azt az idõszakot is kiszámlázzák
Érted ???
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
És egyetértek az elõttem szólóval ha ilyen díjak mellett nem kapjuk meg azt a sávszélt mint a nyugatiak akkor legalább stabil legyen a szolgáltatás.
Szóval teljesen logikus, hogy egyre rosszabbul reagálunk az ilyesmire. Kár hogy így van.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu