4874
  • Goliath
    De 1ik haverom azt mondta kitörl 1fáljlt+a szöveges dokomentumot

az előbb még ezt mondtad...

akkor felhívod újra és megmondod neki hogy most azonnal felteszi ingyenes tárhelyre és belinkeli ide...
  • PLackó
  • jakewyler
    nah ultosó ft beszéltem a telomról mind1!!!na azt mondta hogy a régi pedal to the metal hoz is van 1 módszer amivel meg lehet csinálni,és ugyanazt kell kitörölni a újból mint a régiből!ennyit mondott mert neki má gépről kiírtan hozták át,hogy nincs má 60perces szarság!!!!
  • Goliath
    nem lehet b+
    rohansz és hívod, ha kell rendőrökkel keresteted..
    10 percet kapsz....
    9...
    8...
  • Goliath
    jajjajjajaaaaajjjjj
    nem vettem be hanem bizonyítékot kértem, ebből következik hogy nem vettem be..
  • jakewyler
    na jó lehet felhívom!
  • jakewyler
    ok!holnapra kérdezem mert most nem tok dumálni!!!
  • [HUN]FaTaL
    te ezt beveszed? :D jézus isten, vannak még nálam is naívabb emberek. nekem amúgy a haverom haverjának a haverja mondta hogyha a játékot egy 500 karakteres számokból és betűkből álló paraméterekkel indítod akkor 30 féle belsőnézet lesz
  • Goliath
    akkor most a következőt teszed: felhívod a haverodaz de azonnal és megkérdezed mit törölt ki és abba a minutában ide beírod és ha működni fog szerintem nagyon sokan elmondanak érted egy imát...
  • jakewyler
    ja most töltöm le 60perc után mi lessz?nem indul?
  • jakewyler
    De 1ik haverom azt mondta kitörl 1fáljlt+a szöveges dokomentumot,és máris nem volt 60perces a játék!?létezik ilyen szerintetek?
  • Goliath
    húzzá...
  • Goliath
    a live for speed-re is van törés ami ugyanígy műkszik....
  • jakewyler
    hysztok!nem tudtok hozzá valami cracket?
  • Goliath
    mindenre van törés, kár hogy nem érted meg...
    csak az a kérdés mennyi idő
  • ILLNeo
    ja én sem értem mit szivóznak, óránként ennyi a zsebpénzük...-k
  • fgm
    Végülis olcsóbb mint Half Life 2 !
  • DJ Bee18
    mellesleg ha megvan neki fullba, miért lóg ott a torrentes fórumban :DDDDD, egyébként nem tudom az amcsi kölkök mit szívóznak 20 dolcsin?????
  • DJ Bee18
    hát persze hogy kamuzik, méghogy ír egy mailt, hogy megvette eddig mindet, erre ezek ajándékba csak úgy megadják egy vadidegennek az kódot, amit nem is lehet beírni sehova :DDDD
  • fgm
    Ja, de kinek éri meg ez 20$-ért ? Bár lehet, hogy én letöltöm !
  • Duddits
  • Duddits
    Németországba meg csak Októberbe van a debüt.
  • CseNo
    PttM had some 15 trucks, and they shared 7 different cabin interiors. We
    got up to 30 different trucks in Convoy (that was a requirement, we were
    contracted to grow the game in this way), but there just was no time
    left for interiors. We certainly wouldn't be able to build 30 new fully
    working interiors, we had to stop somewhere anyway, and well, we stopped
    at this low number of interiors. There are many AAA car driving games on
    the market that have no interiors with gauges at all, so we couldn't see
    why not having a ton of super detailed interiors would be such a big
    problem. We wanted to increase the windshield area so that the driver
    would see more of the road and the environment, the dash board gauges
    would be barely visible anyway.

A lényeg: a Convoyban 30 különböző gép van, de nem jutott idő 30 féle teljes működőképes belső nézetre. Ezt azt hiszem tapasztaltuk...
  • Duddits
    Itt meg azt írják le, hogy tudod megvenni és hogy miként működik.

Check before you say something... peter_x - Monday, September 5 2005 9:13:57 AM

When you start a game the html base window appear (with BUY FULL VERSION etc.), but look closer! In the lower left corner of that window you can see sign: ALREADY PAID? CLICK HERE. And from that point everything is easy (maybe not for you…). After clicking, you have to enter information about email address, Activation Code (SCS gave me it) etc. And that’s it, you are ready to play.

Unfortunately I cant give it to you, because every time you enter it, the program is connecting to SCS server to verify it. Surely if many copies of that game will try to register with that code it will be blocked. That’s why… NO WAY I cant give it to you because no one will be able to play that game, even me!

Az a szomorú, hogy tényleg csatlakozik az SCS-hez a kódoddal, amit regisztrál a SCS, így szerintem az is meglehet, hogy nem lesz törés.
  • Duddits
    Ez meg szerintem úgy kamu, ahogy van...

I have free-full version peter_x - Monday, September 5 2005 3:37:22 AM

I HAVE IT, FULL VERSION NO TIME LIMIT!

And its totaly free!

I wrote nice letter to SCS (that i love their 18 wheels of steel series .. bla bla bla... and that i bought all of them.... bla bla)

And know what! They said that they appreciate players like me and they gave me a REGISTRATION KEY!!! FOR FREE!!!

THX SCS !!!
  • Duddits
    Ez tetszik!

No Subject amckern - Friday, September 2 2005 3:44:00 AM

From what i hear Divinace is working on a time crack, keep any eye out on your crack sites for when its out

Vagyis a Deviance egy ideje dolgozik a crack-en, figyeljük a crackes oldalakat.
  • Goliath
    az a vicces, hogy a gyerek azt állítja hogy írt egy nyalizós e-mailt a scs-nek és kapott egy kódot....
    ha igaz amit állít akkor azért nem lesz egyszerű a törés, mert a játék csak akkor fogadja a kódot el, ha felment a központi szerverre, álá Live For Speed..
    Akkor viszont napokig vagy hetekig nem lesz teljes warezunk...
  • DJ Bee18
    nem arról a torrentről beszéltem, hanem a lap alján lévő fórumról. Hát a falnak beszélek én???
  • kesenyi
    Ludernek volt ilyen képe... asszem
  • ILLNeo
    Ez ugyan az a demo amivel már játszottál... innen is letöltöttem de ugyanaz (Torrentspy)
  • DJ Bee18
  • gumikacsa
    ja, nem én kreáltam, truckpolról van
  • gumikacsa
  • DJ Bee18
    ezen a fórumon érdekeseket írnak, mintha azt vettem volna ki, hogy valakik már dolgoznak törésen, meg még egy két érdekes dolog
    fórum a megjelenő ablak alsó felében
  • gumikacsa
    budget kategória, azokra nem hiszem, hogy ilyen védelmet tesznek
  • DJ Bee18
    nem biztos, mert ugye az van odaírva, hogy out of stock, de akkor mi francért írják, hogy coming soon????????
  • DJ Bee18
    nézzétek ezt
    Ezekszerint még nem jelent meg box version, úgyhogy azért nincs warez.
    Már csak a demo feltörésben bízhatunk, de eddig miért nem törte föl senki????? SF 3.3 van rajta, vagy mi az isten??
  • zaki
    gta? lol :PPPP
  • ILLNeo
    Ezzel minden játék gyártó igy van. Példa:

NFSU - NFSU2 - NFSUwanted

GTA3 - GTA Vice city - GTA San Andreas

Across America - Pedal to the Metal - Convoy

Szinten minden normális játékból csak gammákat hoznak már

Egy szóval egyet értek....
  • DJ Bee18
    VAgy lehetne választani a SIM és arcade mód között, nem??? Ehelyett a sok felesleges rizsa helyett elég lett volna azt mondani: minél több pénzt akartunk keresni, minél kevesebbet dolgozni érte, és ti meg le vagytok szarva játékosok