4874
-
#2296 De komolyan gondoltam, na jó nem 98-as de tényleg csúnya! Azzal pedig nem értek egyet hogy a nagy terepen játszódó játékokat nem lehet szépre csinálni, mert Nasa gép kell nekik pl. a Far Cry-nál is, meg a Half-Life 2-nél is sikerült és ezek régebbi játékok és nekem nincs csúcskategóriás gépem (sajnos)! De hogy autós példát is mondjak a Mafia ezerszer szebb mint ez, pedig az is régebbi, de még a San Andreas is szebb!Hozzáteszem az előzővel sokat játszottam, és azért vagyok kurva ideges mert ez sokkal szarabb mint az előző csak egy picit szebb! -
#2295 Vaoh, ezt eddig is tudtuk. Ezért felesleges volt írni. Meg ha valamit írsz, létszi egész mondatokat írj ne csakj úgy "köpj" be valamit. -
#2294 A fényképezés -
#2293 He? Mi van ugyan úgy? -
#2292 -
#2291 ugyanúgy van mint a pttm be -
#2290 Asszed te vagy a világmegváltó??! -
#2289 Vagyis a C:\Dokumentumokba a 18 Wheels of Steel Convoy mappába azon belül is a Screenshot-ba. -
PERSZE!!!!!!! -
#2287 Az F10-es billentyűvel készít képet.És a C meghajtóra menti, ahol a játék van és a screenshot mappába. -
#2286 Sajnos vannak akik nem veszik a külömbséget, hogy részletes grafikát egy kis kockában(hl2 dúm3) meg lehet csinálni, de több száz, meg ezer négyzetkilóméteres bejárható területen kevésbé részletes grafikát lehet csinálni, mert különben nasa-s szuperszámítógép kéne a futtatáshoz. -
#2285 a grafika 98-as... ugye ezt azért nem gondoltad komolyan? -
#2284 Hát szerintem nincs szarúl megcsinálva a külső nézet! Vegyél egy magasabb kamiont és akkor fogod látni a tetejét! Vagy másik pótot vigyél! -
#2283 Tegnap leszedtem a teljest, hát az első kamion amivel menni kell rendesen el lett cseszve tök röhejesek az arányok! Azt pedig nem értem miért szaggat megint a játék, az előző is szagatott, pedig a grafika 1998-as!A külső nézetek is tök szarok nem látni a kamiont csak a pótot, és nem értem miért kellett kivenni azt a nézetet amikor a kamion tetején "ülünk"!? Ja és be lehet állítani azt, hogy külső nézetben is legyenek tükrök? Szóval nagy rókabőr a játék, csalódás! Viszont a zene még mindig szuper!!! -
#2282 Pfff már egy ideje szerintem mindenki a teljessel nyomul.
Keress fel te is valami warez oldalt és töltsd le. -
#2281 LOL .. Már mindenki .. -
#2280 jaja, már vagy 2 hete :-) -
#2279 Te már a teljessel nyomulsz? -
#2278 nincs mit, örülök, h végre műxik :-)
a többi szöveg fordítása folyamatan van... :-) -
Tockos #2277 Mukodik a magyarítás ahogy leírtad Schwarzikám úgy van ,látod most is tanultam valamit a zippelo beállításával kapcsolatba ,ezt se tudtam hogy lehet valami fokozatokat állítani.Koszi -
#2276 Nekem meg lesz ja teljes -
berlin #2275 Ha vki tudja, segítsen!
Melyik billentyűvel készítek felvételeket a játék közben, és azt hová menti el?
Köszcső!
B. -
#2274 na, a következő a helyzet:
korábban vki belinkelte ide az scs oldalának azon részét, amely a modolás folyamatát írná le, ha lenne benne lényeges infó..... :-) mindegy, a lényeg az, hogy az oldalon azt írják, h a mod mappába rakott zip fájloknak 0 tömörítéssel kell készülni, egyébként nem olvassa be a fájlokat, csak a mappákat
gondolom a base.scs-be mindeni totalcommanderrel másolta be a fájlokat, aminek következtében alapaól asszem 6os erősséggel tömöríti az anyagot.
tehát a base.scs-be másolás előtt ezt át kell állítani 0 azaz "semmi"-re, ezt a másoláskor megjelenő ablak beállítás gombjára kattintva lehet megtenni.
ezután a másolást elvégezve, a magyarosítás működik.
arra figyeljetek, hogy a tömörítő átállításával a fájlok nem tömörülnek csak a sok kis szarból egy nagy lesz :-)) így ha valamit valóban tömöríteni akartok akkor ezt vissza kell állítani 9re :-)
tessék így kipróbálni, és az eredményről tájékoztatni!! :-))))
ja, még annyi, hogy a feltöltött fájlban a "script" mappa lemaradt, csak annak a tartalmát zippeltem be, ezt javítottam és feltöltöttem. a link a régi
-
#2273 ufff, na ma megnéztem az otthoni gépemen is, tényleg nem jó :( na ezt most kurvára nem értem :-(
utánanézek, h a nótbúkon mér megy?! :-)
pill.... -
Geeza007 #2272 Hali nekem se jó a magyarítás, schwarz valmit kéne kezedni vele!
Ja és még valmi bele pillantottam afáljlokba és még csak egyet módosítottál vagy csak nálam van ez?Ja és lehet hogy én vagyok a gyík hova a base.scs-be v a mod mappába? -
#2271 Vagy a dirktx, vagy a videókártya drivert frissísd. Esetleg a beállításoknál a legelején a konzolon van egy shader quality, amit ha átálítasz, lehet, jobb lesz. Vagy nem. -
Gerob #2270 Háj-szevasztok!
Lehet már lerágott csont, amit most fogok írni, de ha tudtok, akkor légyszi segítsetek valamit az üggyel kapcsolatban!
Nah szóval megvan a játék a (18 wos Convoy - addiction ezt a verziójut ill. megnevezésűt szedtem le a wanadoo warez oldalról). És prism3d hibával kifagy, de még nagyon az elején. Egész pontossan ott, amikor rákattintok az új játék kezdésére, akkor ugye elkezdi tölteni a dolgokat, mint a pttm-nél is tette, nah most ezt nálam csinálja kb. 10 másodpercig és prism3d hiba....Mondjuk a menüben sem jelenik meg semmilyen kamion vagy ilyesmi, hanem csak a fenti menüsor.
Nem tudom mi lehet a baj oka. Mondjuk a convoy demója is ugyanezt csinálta, az is ugyanennél a résznél fagyott ki sajnos.
Videókarim az sztem elég a játékhoz (ati 9250-es), meg a gép többi konfigja is annak kell hogy legyen.
Nem lehet esetleg az, hogy a valamilyen oknál fogva a pttm-nek fenn kell lennie, hogy menjen a convoy? Ez lehet hülyeség. -
#2269 Mert a gázt alapból ráteszi a pedálra... Elöszőr én is furáltam, hogy azt nem tom állítani... De aztán kipróbáltam, hogy próba cseresznye, és működött. -
berlin #2268 Srácok!
Olyan légterelőket, hol lehet a játékban a kamionra aplikálni, mint amilyeneket a Showroomban is lehet látni a gépek tetején???
Köszcső!
B. -
#2267 én most vettem MOMO -t :) gondoltam tök faxa lesz... de :@:@ -
#2266 nekem tök jól működik a kormányom. Jó a kormányzás, a pedálok, a váltó, meg a kézifék is. Igaz, az én kormányom csak egy ratyi 6000 ft-os teszkóban vett kormány...eddig mindennel működött. -
#2265 a kormánnyal nem tok mit kezdeni :-)))))))))))))))))
nekem is van, de még nem próbáltam, igaz ez ilyen idióta fajta, nem játék rángatja, hanem a driver rántja vissza, hót szar :-) ki szoktam húzni az adaptert és akkor sima ff nélküli kormány :-)))) -
#2264 uff, mit csináltam vele akkor, h nálam jó,?? :-)
Bepe79! nálad jó?
holnap az otthoni gépemen kipróbálom, h megy-e azon még nem járt a fodítás, hp notin megy :-)))
addig türelmeteket kérem... -
#2263 Én se tudtam a kormányt kalibrálni. Eddig minden játék kezeli,de ez a fos nem. -
#2262 benyomom h. bill+ korm és nem reagál semmire.. nyomom h. gáz és rátaposok a gázra és semmi:@ és akkor se bill se kormánnyal nemjo.. -
#2261 Jah .. Nálam is ez van : // -
#2260 Mit nem tudsz bekalibrálni? Nekem tökéletesen megy! -
#2259 kormányt se tudom bekalibrálni.. tiszta xar ez.. -
#2258 nekem se jo:(( ez van :(
18 Wheels of Steel Convoy\base.scs\script\ <- be raktam a "hu" t:S -
#2257 nekem sem működik ugyanúgy