4874
  • Schwarz
    majd lesz vmi telepítő ami megoldja a dolgot :-)

• Duddits
    Töltsd föl valahova, aztán ahova a hozzászólást szoktad írni, az alatt van egy [kép] gomb. Arra rányomsz, és belinkeled a kép elérhetőségét. De 1024x768-nál nagyobb képet ne rakj be.
  • Duddits
    Te már csak tudod, mi?! Belsős vagy?
  • Truck Driver001
  • berlin
    ajjaj, képet hogy is tudok ideaplikálni???
    szájbarágósan, ha kérhetném!
    köszcső!
  • berlin
    Schwarz!

Nekem ehhez a zippeléshez-állításhoz nincs szakértelmem, türelmem. :)
    De ha meg leszel a teljes magyarítással, akkor azért megizzasztom magam egy kicsit!

Üdv.:
    B.
  • Gerob
    Mikor bedobod a CD-t, utána jelenik meg az autorun dolog, ott iugye RUN-ra nyomsz, és utána ugrik ki az az ablak, ahol lehet állítani ilyen standard dolgokat (pl.: felbontás, hang, stb.).
    Nah ott lesz egy olyan sor, hogy shared quality!!
  • kesenyi
    Olyan játék nincs
  • Sanyix
    Na mondj egy példát, olyan játékot aminek szép grafikája van, nagy területet lehet bejárni, de kis gépigénye van.
  • ILLNeo
    igen lesz rnr, de csak az unokáid fognak vele játszani...
  • Truck Driver001
    lesz rnr...
  • kesenyi
    tudom...sajnos
  • ILLNeo
    Miért nem értitek meg, hogy a Rig'n'roll csipke rózsika meséje...

SCS kiadja a Wheel of Steel új részét mire kaptok róla egy újabb screenshot_pack-ot...felejtsétek el...legalább 3 éve tolódik a fejlesztés, annyira nevetséges
  • kesenyi
    A Rign'roll-ban talán lesznek járókelők.
  • ILLNeo
    nekem nagyon ritkán pedig nincs valami jó gépem... P4 1.7GHz, GF3, 512 RAM
  • Stevee
    Ne érts félre, én nem a convoy-t szídtam, csak a nagyterület-gépigény-grafika összefügéssel kapcsolatban írtam, bár tom félig OFF. Nos, persze, nincsenek megfizetve. Meg különben is egy ilyen kisebb számú játéktól nemlehet sokat várni. Bár nagyon nemtok véleményt mondani, mert nekem ugrálnak a textúrák, az meg elég idegesítő, szal nemtok jáccani.
  • ILLNeo
    A Hard Truck I óta lovagolok a sivatagban a medvék között, úgyhogy vágom mi a dörgés.
    10-04
  • ILLNeo
    ki fognak még a srácok egy olyan patchet, ami sok mindent ki fog javítani... majd meglátod.. tudnak ezek a srácok csak nincsenek rendesen megfizetve, és időt se hagynak nekik, hogy befejehessék a művet...

Két kedvencem van a játékba:

- Ha sokáig későn váltasz akkor romlik a pacid
    - Ha jelzel akkor kiengednek
  • Stevee
    Én ennyire azért nem értenék egyet a nagy bejárható terület, a grafika, és a gépigény összefüggésével. Tulajdonképpen a játékmotoron múlik az egész. Ha ki tudják dolgozni (van idő, pénz, energia) a nagy területet, és írnak hozzá egy jó játékmotort lehet hogy nem kell hozzá NASA-s gép. Ugyanis én ismerek olyan játékot aminek szép a grafikája, és nagy bejárható területe van, és nem olyan hú de nagy a gépigénye, mert nagyon ott van a motor! Csak épp azt tölti be amit látsz, szóval ott nem számít a terület mérete.
  • ILLNeo
    Sajnos nem... így azért egy kicsi playstation feelingje van a dolognak, de szerintem összhatásában jobb mint a Pedal to The Metal. Összetettebb, Részletesebb, a játékmenet eredetibb, Valósághűbb távolságok, ha még egy két dolgot tudna a game, (pl.: kuplung pedál kezelés, járókelők az utcán, stb.) teljesen fullos lenne... szép lett
  • Duddits
    A Kenworth W900-nak se látszódik.
  • Magnumrolcsi
    Szerintem egyiknek se lehet látni az elejét.
  • ILLNeo
    Csak a Western Star....Australia...Road Train...forever...
  • CseNo
    A shared quality beállítást hol találom?
  • CseNo
    Ez azért van, mert belső nézet modelléből bizony hiányzik a "motorháztető" csőrös kamionoknál.
  • Gerob
    Szevasztok!

Sikerült a gém elindítása!! Csak a shared qualityt kellett lejjeb vennem, és megy gyönyörűen (nem is prism3d-zett...kopp-kopp-kopp...). Köszi a helpet nektek!

A játék nekem tetszik, tök jó, hogy nem pttm utánzat teljes mértékben, értem ezalatt azt, hogy elhúztad a pótot, akkor már kapsz új motort, váltót, kamcsit!
    Ez pozitívum.
    Tetszik még nagyon a TruckStop dolog is!!

ILLNeo milyen kamionnal jársz? Mert attól is függ a dolog sztem nagy mértékben. Ha "keményen" látni akarod az elejét, akkor vegyél Pacific 379-et, vagy Kinetic 9valamit ("rendes nevük: Peterbilt 379 ill. Kenworth W900). Ezeknek elég nagy a motorházuk.
    ENNYI!

Csőzet

• ILLNeo
    Srácok!
    Belső nézetben nem látszik a lovacskám orra.

Ez azért lehet, mert Mediumra állítottam a játékot, ha High-on játszanék akkor látszodna? Ti mit gondoltok erről?
  • berci206
    sikerült!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

végre megy. az volt a baj hogy vmi miatt a videó kártyának nem a saját drivere volt fent hanem egy másik de szedtem le újat így ok. köszi a segítséget Schwarz-nak,kacsának és a többieknek akik segítettek köszi csá
  • Sanyix
    Akkor ne érts egyet, de csinálj játékot ami nagy területen játszódik, és kvajól néz ki... vagy egy olyan olcsó számítógépet ami a maiaknál soxor gyorsabb :)
  • Duddits
    A kisbuszos New York, a dupla pótos valahol bal-középen lévő városba (nevét nem tom), a Mustangos meg gondolom San Francicko.
  • DJ Bee18
    Melyik városban található a kisbuszos, duplapótos és a Mustangos küldi???
  • Zsoltitoo
    Hello!

Nemrég töltöttem le a játékot és mikor játszok egy kis idő után kilép (kb 10 perc) ez nem demo. tud valaki segíteni?
  • Szabi84
    Azzal sosem fogok egyet érteni, hogy azért nem szép a játék mert nagy a bejárható terület!!! De azt elfogadom, hogy azért nem szép (nekem) a játék mert kevés ember csinálta, kevés pénzből, kevés szakértelemmel - ahogy Gumikacsa írta!
  • Sanyix
    Hát nemtom, gta:sa-nak egyáltalán nem szép a grafikája. Szóval ahhoz hasonlítani nem érdemes, meg amúgyis az sa-ban sokkal kisebb területet lehet bejárni.
  • Schwarz
    igen, ez volt az egyik amit nem igazán tudtam hovatenni, h miért írka ki, mert nekem eddig mindig kiírta... :-)

akkor ezt javítom :-)
  • Szabi84
    Ezt látjátok nem tudtam azt hittem ez is valami bazi nagy csapat! Így már megértem hogy nehéz tökéletesre csinálni a játékot!Arra akkor sem beszéltek rá,hogy szép a játék!De a gépigény tényleg NASA-ahogy Sanyix mondta!
  • gumikacsa
    gta sa is kissebb területű, meg azok profik, kb 200-an készítették a játékot, nagy költségvetéssel. Ezen asszem 5-en dolgoztak, kis költségvetéssel, és sajnos kis szakértelemmel. A grafikával szerintem semmi gond, a gépigény inkább amit nagyon elba**tak.

Egyébként a GTA SA-t pont nem a grafika miatt szeretjük, hiszen az elavultabb, mint ez. Jóval.
  • Szabi84
    Akkor ezentúl ami nagy területen játszódik a csúnya játék lesz. Ez van, beletörődtem! Ja elfelejtettem GTA:SA?
  • Sanyix
    Látom nem érted. háel2 és dúm3 egy kockában játszódik (szóval egy kicsi korlátolt területen), kis bejárható területtel. Ebben a játékban bejárhatod az egész usát. Érzed a külömbséget pár folyosó és egy fél földrész között? Amúgy a mafiában is sokkal kisebb a bejárható terület...
    Amúgy mindíg mindenki ezzel a háellel meg dúmmal jön, miért olyan nehéz megérteni, hogy kisebb bejárható területet meg lehet csinálni hűdeszépen, de óriási bejárható területet megcsinálni ugyanolyan szépre nem lehet, mert akkor szuperszámítógép kéne a futtatáshoz.
  • gumikacsa
    Nagy gratula a fordításhoz, nagyon süti lesz.
    Ha megengedsz egy észrevételt, amikor betolod a pótot ahelyére, kiírja, hogy great backing bonus, ezt Kockázati bónusz jóváírás-nak fordítottad. Ez ugye azért dicsér meg, mert szépen tetted helyére a pótot. Erre valami jó tolatási bónusz, vagy ilyesmi illene.