4874
-
#3463 az 1-es képen még igen -
#3462 + a daru mintha átlátszó lenne... -
#3461 Nem nagyon érdekel az eredete. Én már psm-ből csinálom.
Egyébként, nem tudom miért, de a forgózsámolynak mintha nem lenne súlya. A póté jó, de így a kanyarokban a pót jobbra-ballra szambázik, ha pedig hirtelen fékezek, akkor meg megindul előre, és leszakad. Van még mit alakítani.
A nagyon nagy fény már javítva (2. kép)
-
#3460 Nem a ruszkiké ez a cucc? Valami maffia vagy mi a ** -
#3459 -
#3458 passz! A config-ban(Start/Programok/18Wos Convoy/Configure Graphics Options)állítsd át a Shader Qualityt, akkor nem lesz fekete a képernyő. -
#3457 A modellt nem én készítettem, 2-ből raktam össze. De ez 1 textúrát használ, és délután bent lessz a convoyba
-
akela #3456 #3429 please léciiii valakiiii -
#3455 Fasza vagy!:D
Én neki szoktam menni a szembe lévő hazáknak:))))))
ha van:)))))
-
#3454 Jah én az ilyen kanyarokban bal oldalról kanyarodva 80 km/h körüli sebességgel szoktam bemenni, az nemigazán érdekel, hogy a kifaroló pót lekaszál pár kocsit az út másik oldalán :DDD -
#3453 még milyen rendesen körülnéz kanyarodásnál:)))) -
#3452 Látom, dolgozol rajta rendesen! :) -
#3451 -
#3450 szerinted? -
#3449 De gondolom az eredeti raklapot nem te csináltad -
#3448 mert telepukkasztottam rendesen! -
#3447 nemhát -
#3446 Letöltés
Meg walami patch a kamionhoz.
-
#3445 20.000-et még életembe nem láttam! -
#3444 Kese, remélem nem baj, de a raklapokat kiszedtem a pótból, mert az +20000 poligon volt -
Vlala #3443 Ezdedddurva, Kamazzal is lehet majd száguldozni :-) -
#3442 "A kamaz még fura, mert csak bedobtam a gammába" -
MBActros1848 #3441 Kicsit Low Rideres a kamaz, de nagyon szép. Gratulálok hozzá! -
#3440 milyen interior? :P Majd ha kész lesz, a tükörrel nem tudok mit kezdeni, addig meg nem teszem közzé -
#3439 Heló Kacsa!
Mikor lesz letölthető az interior? -
#3438 igy fog kinézni, ezek már új modellek, nem cserélnek semmit. A kamaz még fura, mert csak bedobtam a gammába, vegyük úgy, hogy alfa verson
-
akela #3437 Gyerekek! a 3429-re valaki?? -
#3436 még most is azt vallom, nálam nem is lesz benne, de sokan kérik -
#3435 ezt nem mondta, csak azt, hogy bénán néznek ki amikor a nyergesek vontatják az első részét a pótnak -
#3434 Nagyon baba!
De te pont nem azt vallod, hogy felesleges felépítményest rakni bele, mer akkor ha egy felépítményes nyergest húz..? -
#3433 Vájjj de vadas -
#3432 Na lehet már normálos belsőt csinálni a kamionokhoz? -
#3431 holnap megcsinálom kese pótjához a megfelelő vontatót is
-
CseNo #3430 Amúgy ez igaz. Én nem is mondom hogy én vagyok az egész atyja... Nem OFFolok többet.
#ON -
akela #3429 sziasztok ! Nálam az a baj,hogy Alcohol,stb. települ,elindul,és vagy kilép a jó öreg prism3.-al,vagy valamilyen turtorial kezdődik valami hülye picsa irogat engedjem ki a kézit,stb.tök sötét a képernyő valahol a távolban látom a kocsim lámpáit,nem tudom merre megy,hiába van térkép,majd valahol megáll,nyilván nekiment valaminek,és onnan sehova.De még kilépni sem tudok,csak reset,majd előröl.Mi lehet a baj???? -
#3428 Alcohol120%-ba vagy DaemonToolsba berakni (mountolni) és akkor elindul a telepítő -
berci206 #3427 Az mdf és mds kiterj. fileval mit kell csinálni??? -
#3426 akkor az hibás, igaz nekem nem a Convoynál volt ilyen problem -
berci206 #3425 Srácok az nagy baj ha a fájlok egyesítésénél amikor kész van és kiírja hogy megcsinálta az out fájlt akkor még oda van írva hogy a crc fájl nincs meg???
Várom válaszotokat! -
#3424 A németeket sz*rba sem veszem!