4874
-
#3503 Na, akkor egy kis mod összefoglaló szösszenet:
1., A http://www.worthplaying.com/article.php?sid=30205&mode=thread&order=0 oldal alatt lévő b1.02 patch működik, fut vele a game jól. Mindjárt megnézem, milyen bugfixek vannak benne.
2., A http://sulyokg.fw.hu/download/18wosc.html oldalon lévő magyarosítás nekem nem működik. Sem az 1.02-es beta patch-el együtt, sem pedig a nélkül. Kipróbáltam a magyarosításokat a v0.55-től a v1.0199-ig, hol az 1.02b patch-el, hol a nélkül, smmi nem segít. Feltelepülés után, ha fent van a magyarosítás, a játék elindulása után már a menüben az a szöveg fogad, hogy: "unauthorized modifications", tehát hogy nem megengedett módosítások történtek a játékon..
3., A http://kamionszim.fw.hu/convoy/letolt.html oldalon lévő Renault mod-ot még csak most fogom próbálni, de szépnek tűnik a kamion a képen
4., A http://m1009.gamecopyworld.com/games/pc_18_wheels_of_steel_convoy.shtml oldalon található unlocker és savegame szintén tesztelés alatt van nálam, mindjárt megnézem, hogy működnek-e.
Üdv: Bepe -
Sumi70 #3502 Nekem most nincs fent a játék, de ha jól emlékszem az options menüben ki lehet választani hogy mivel játszol. Ha a kormányt választod ki, akkor megjelenik egy új sor alatta és ott lehet beállítani a gombokat. (új ablakban, ha jobbra kattintasz). Én Logitech Formula GP (legalapabb) kormányom van. -
akela #3501 köszi, átállitottam az ARB1-re,igy most nem sötét,viszont 10-ből 10-szer 1 percen belül lefagy,és csak a reset segit.ja és Radeon 9600-as kártyám van 128MB
memoriával.Nincs még valami tipp? -
#3500 Nekem akkor volt fekete a króm, mikor a részletesség vagy micsoda kicsire volt állítva -
#3499 A patchez tud valaki linket adni? -
#3498 Nemtudjátok h nekem miért fekete minden króm cucc? Felraktam vmi modot a 3dartpolról és azóta minden króm tiszta fekete....:( -
CseNo #3497 KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
cater #3496 Hát én ott egyik problémámra se találok semmilyen beállitási lehetőséget.Esetleg valami konkrétabbat ha tudnál... THX -
CseNo #3495 Beszarok bazdmeg! Nem rég raktam fel a frissítsét, és még akkor is rossz volt. Most ezt felraktam, sőt, újabbat, és tökéletes! Na elkezdem csinálni bele a cuccokat. -
#3494 Nemúgy mondom hanem úgy hogy jó már a mutató?
Mér is valamit? -
#3493 Zmodeler? -
#3492 Valaki megtudja mondani hogy lehet e normális interiort csinálni a gémbe? -
#3491 Nekem is szaggatott meg bugos volt,amíg fel nem tettem a 81.85-ös nvidia drivert.Próbáld meg hátha neked is jó hatással lesz a gamere! -
#3490 Ha Hisziteh Ha nem nekem akkor se szaggat.... és annyit h nekem csak 64megás a kártya, és nem húztam fel semmit maxra a játékban -
CseNo #3489 Ok, Thx. Csak nekem 2-vel tiszta grafikai bug az egész. A sofőr meg egy nagy polygon halmaz. -
#3488 Na, énsem hiszem el, biztos, hogy nekik is szaggat, csak nem olyan észrevehetően, mint nekünk.
Az a helyzet, hogy ez videókari függő, mert ha neki GF3-on nem szaggat, akkor nálam sem kellene a GF4Ti4600-on. Lehet, hogy inkább memóriafüggő, de hiába van 1 giga memória, ha 266 az órajele.(mellesleg nekem 512 van 266 órajellel, én ennek tulajdonítom a szaggatást
-
#3487 Pedig elhiheted!Nekem ti 4200 128 mb 8 agp van és úgy hogy fent van az összes patch és a 81.85-ös nvidia driver szaggatás mentesen fut mindent maxra nyomva.Kivéve az antisotrop van a felén! -
#3486 nekem meg Geforce FX5500 256RAM
És beszaggat. Na ez az amit nem hiszek el :ASD:ASD:ASD:ASD:ASD -
#3485 nekem is GeForce 3 Titaniumom van és szaggatás nélkül megy a gém -
Sumi70 #3484 Beállítások (options) menű. -
Sumi70 #3483 Bocsi Kacsa, de nekem a böngészőben nem jelennek meg a képeid, a többieké igen.
-
#3482 Na, asszem, tegnapra elég a szerkesztésből... majd ma fojtatom
Ez a nyerges még ma tölthető lesz:
-
#3481 nem csodálom... -
CseNo #3480 Ííí dzsá de jó! Nekem meg nem megy a jááték rendesen a videókártya miatt Nvidia GeForce 3 TV Out-oson szerintetek menni fog? -
#3479 jófFan na -
cater #3478 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a jobbra/balra nézést hogyan lehetne átteni a
kormány gombjaira.Mivel nekem a kormány nem az asztala van rakva(mer' csináltam
neki egy spéci tartót), igy az egér elég messze van és igy baromi kényelmetlen
használni.Arra gondolok, hogy hol és melyik file-t kéne átírni, hogy ezt meg
lehessen tenni.
Ja! és az index visszajelző miért nem műxik?
a verzio 1.0.0.1. lehet ezt javítja valamelyik patch?
melyik a legúlyabb version?
Köszi! -
#3477 F*sza -
#3476 így már jó lesz! -
#3475 Na, de most már télleg ilyen marad:
-
#3474 Szerintem is fasza, csak a keret vagy mi hiányzik róla :D -
#3473 Nekem tetszik. Akinek nem tetszik, az vissza tudja állítani az eredetit -
#3472 Érdekes jobb oldali tükre van -
#3471 Ettől mért lenne hungarista ? Pf -
#3470 Fasza a kis zászló is
Valaki csak nem hungarista? -
#3469 Szép!! A jobb oldali tükörnél viszont egy kis hibát vélek felfedezni.... -
#3468 Ide már csak én írok?... Na, ha minden jól megy, a kamaz estéra fent lesz. Még textúrázgatni kell itt-ott, meg az interiorba balra kell egy ülés, mert nagyon látszik, hogy nincs. Ha ma nem is végzek, de holnap este mindenképpen tölthető lesz. (+ a hétvégén be akarom tenni a nyerges változatot is.)
-
#3467 Lesz interior is. Terveim szerint a hétvégére kész a camaz, a pótot csak akkor teszem fel (mert az kész), ha rájövök, hogy lesz súlya a forgózcámolynak.
-
CseNo #3466 Nagyon jó, csak még a pót színét igazítsd hozzá! -
#3465 franyó lett -
#3464 Még itt-ott nem az a szine, ami végleg lesz