4874
-
#3783 -
#3782 ISTENCSÁSZÁR!!!!!!!!! -
#3781 Nah, itt már vannak sját gyártású ojjektumok is :) de még a nagy része most is a trainzből van...(mondjuk a vonat pont nem, az saját gyártás. Le lesz cserélve teherre.)
-
#3780 mért volnának? igazuk van. -
#3779 de csicskák :S:S:S -
#3778 ez a szar? :S:S:S -
Vlala #3777 most valamit nem értek... a H0TTrainz csapat átállt kamiont alkotni? Régebben a Trainz-hez csináltak elég szép cuccokat. -
#3776 baz -
#3775 Truck Of The Year 2006: Man TGL
-
#3774 Ez mind szép és jó.
1. Feltüntettem, hogy trainz-es cuccok, TÖBSZÖR IS
2. Ahhoz, hogy én itthon mit csinálok a dolgokkal, ahhoz nem sok köze van a Hottrainz-teamnek. Mivel a elkészülő pálya teljesen saját részre készül, kiadva nem lesz, így nem hiszem (pontosan ez miatt, amit alább olvashattok), hogy szó érheti a ház elejét.
3. 1 modellt sem módosítottam, csak átkonvertáltam a nekem kellő formátumba. -
#3773 Fogalmak
H0 TTrainz Csapat, a továbbiakban "Csapat"
Festett Malaszt Alkotókör, a továbbiakban "FMA"
Más, a Csapathoz nem tartozó szerzők, a továbbiakban "külsős modellezők"
3D modellek, textúrák, hangok, dokumentáció, config.txt, szkript, enginespec, screenshot, a továbbiakban "anyagok"
2. Végfelhasználói licensz
A Csapat fenntartja szerzői jogát minden olyan általa elkészített anyagra, amely a http://www.trainz.hu vagy a http://www.trs2004.hu webhelyre lett feltöltve és a webhelyről elérhető, publikus.
A szerzők és a webhely üzemeltetői garanciát vállalnak a SAJÁT modelljeikre, amelyet alapos tesztelés után tekintenek publikusnak. A Csapat által kiadott anyagokat a Csapat logója fémjelzi. A csapat-logó használatára a H0 TTrainz Csapat kizárólagos jogot formál.
A Csapat garanciát NEM vállal azokra az anyagokra, amelyeket külsős modellezők készítettek és publikáltak a webhely Fórum szekciójában.
A H0 TTrainz neve alatt letöltött anyag(ok) a H0 TTrainz Csapat tulajdonát képezik!
Az FMA neve alatt letöltött anyag(ok) az FMA tulajdonát képezik!
A http://www.trainz.hu vagy a http://www.trs2004.hu oldalról letöltött anyagok alkalmazása nem korlátozott, magánszemélyek általi terjesztésük engedélyezett.
A Csapat által készített anyagok kereskedelmi úton történő terjesztése a Csapat engedélye nélkül nem megengedett.
A Csapat által készített anyagok adathordozókon való rögzítése magánszemélyek részére engedélyezett. Adathordozókon való terjesztés, nyomtatott média adathordozó mellékleteként való megjelenés a Csapat előzetes engedélye nélkül nem megengedett.
A Csapat által készített anyagok, vagy azok részletei más személyek, csoportok, szervezetek, cégek által saját munkájukként való feltüntetése szerzői jogok megsértését eredményezi!
A Csapat által fejlesztett 3D modellek módosításához a - forrásfile visszafejtése útján - a Csapat nem járul hozzá.
A Csapat által fejlesztett 3D modellek kódolt textúra file-ok (.texture kiterjesztésű file-ok) módosításához a - forrásfile visszafejtése útján - a Csapat nem járul hozzá.
A Csapat által fejlesztett 3D modellek átfestése engedélyezett, azonban az átfestésre a Csapattól engedélyt kell kérni. Az átfestett modellnél meg kell említeni a Csapat nevét, mint az eredeti modell és textúra alkotóját, esetleg a csapaton belüli készítő(k) nevét.
A Csapat által kiadott config.txt file-ok tartalmának módosításához a Csapattól engedélyt kell kérni.
A Csapat által fejlesztett szkriptek és enginespec file-ok tartalmának megváltoztatásához, azok részleteinek más hasonló funkciót betöltő anyagokban való alkalmazásához a Csapat előzetes engedélykérés és egyeztetés nélkül nem járul hozzá.
A Csapat által rögzített és szerkesztett hanganyagok módosításához előzetes engedélykérés nélkül a Csapat nem járul hozzá.
A Csapat által készített és kiadott anyagok külsős modellezők általi felhasználására a Csapattól engedélyt kell kérni.
A SZERZŐI JOGOKAT TARTSD TISZTELETBEN!
Észrevétellel fordulj a [email protected] e-mail címre, vagy látogasd meg weblapunkat a http://www.trainz.hu vagy http://www.trs2004.hu címen!
A Festett Malaszt Alkotókör által publikált modellekre jelen Licensz érvényes az alábbi kiegészítésekkel:
A Festett Malaszt Alkotókör NEM járul hozzá modellei és textúrái módosításához.
Szerzőink:
Nortsen (webmester, modellező, programozó)
Sasati (textúrakészítő, modellező)
Steve (modellező, texturakészítő)
kBagyula (modellező, textúrakészítő)
Steveeeee (modellező, textúrakészítő)
Bazsimc (modellező, textúrakészítő)
Guriga (webmester, modellező, textúrakészítő)
DEL (layout építő, tesztelő, szakértő)
Bakter (vasúti szakértő)
Festett Malaszt Alkotókör:
Sura (modellező, textúra készítő)
Vendel (modellező, textúra készítő)
2005. december 22.
Gumikacsa hogy tisztán lássál! -
#3772 Na gyerekek még megérem hogy nekemis felkell raknom ezt a gémet!:D
Már megvan 1 hónapja de nemnaon jáccottam vele.:) -
#3771 a verziószámot 1.00-ról 1.02-re -
#3770 Halika! Erdekelne hogy mit javita a patch! Ha valaki letudna irni azt megkoszonnem!
egy torrent linket nekem is lokhetnetek pls mert elszallt a jatek :( a torrents*y nem muxik onnan nem jon
THX
-
#3769 Tök durva az a volvo amit letöltöttem!
pfffff......
NAgyon meg kell eröltetni szegény kamiont hogy lérje a 115-öt!
-
#3768 épület öszefirkálva, pöpec -
Tockos #3767 Valamilyen rip verzióm van és nem tudom feltenni a patchokat.Felismeri hogy nem jo verzio és nem telepít.Van erre valamilyen megoldás vagy honnan tudok letolteni a leggyorsabban egy uj 18WoS:Convoyt?Valaki tud mondani valamilyen torrent oldalt vagy Warezt? -
#3766 igen -
Medwyn #3765 ...mit tud az 1.02-es patch?... a mentés legalább megoldható menet közben?
-
#3764 mert sajna voltam olyan marha, hogy le van zárva, csak egy idő után jelenik meg. (egyébként ez könnyen orvosolható.
-
#3763 Köszi kacsa! -
#3762 Nah, sikerült rájönnöm, hogy ez a szar szerkesztő is szeret ám szarakodni. Ráadásul nincs benne egy normális kereszteződés...
Most vizsgáltam kicsit, hogy lehet benne a fuvarokat elhelyezni. Tök jó, hogy meg lehet adni, honnan vegye fel a pótot, hova tegye le, és milyen irányban.
Itt úgy csináltam, hogy a rámpa mellől keljen felvenni a trailert.( a raktár másik oldalán vasút lesz):
Illetve, hogy rámpa mellé kelljen lerakni:
-
Humi #3761 a mod könyvtárba a kamionoknak csak azt az egy scs kiterjesztésű fájlát kell bemásolni, vagy kell neki csinálni egy mappát mint a pedal to the medalban??
pl 1. mod/magnum2.scs VAGY 2. mod/magnum2/magnum2.scs MELYIK??????????
1. variációt használtam. mért nem müködik, most kezdtem a játékot de a showroomban nem is mutatja?? miért nem??? -
Humi #3760 wanadoo.atw.hu. de ide be kell fizetni. 160ft+afa -- ez egy egy napos pl. jelentkezz be. felhasz név - hello, jelszó - 123456789. aztán felette regisztráció.smsben vagy telefonon. használhatod a felhasz nevem, mert ez egy meghívásos oldal, és már nem lehet jelentkezni régóta. -
Tockos #3759 Valamilyen rip verzióm van és nem tudom feltenni a patchokat.Felismeri hogy nem jo verzio és nem telepít.Van erre valamilyen megoldás vagy honnan tudok letolteni a leggyorsabban egy uj 18WoS:Convoyt?Valaki tud mondani valamilyen torrent oldalt vagy Warezt? -
Streetwarrior #3758 A King of the Road-ban volt multiplayer... -
#3757 a rar-ba van egy zip file, azt kell a mod mappába másolni. -
#3756 pttmbe én is belefogtam anno, most meg sajna nincs sok időm.... csak így tovább!! :-) -
#3755 Á mostmár úgylátom felkell raknom ezt a gémet.:)
Csak 1 kérdés.
A kamionok ineriorja jó már?
Úgyértem a mutatók meg minden mozognak már? -
Tockos #3754 Valamilyen rip verzióm van és nem tudom feltenni a patchokat.Felismeri hogy nem jo verzio és nem telepít.Van erre valamilyen megoldás vagy honnan tudok letolteni a leggyorsabban egy uj 18WoS:Convoyt?Valaki tud mondani valamilyen torrent oldalt vagy Warezt? -
#3753 Na mind1!
Nekem már az lenne a nagy csoda ha lenne 1 kamionos játékba multiplayer!
Oan jó lenne nyomulni többi emberrel!
Már eccer agyaltam ezen hogy mekkora lenne mán! -
#3752 :(
De ez nem jó!
De senki se tudja hogy hogy kell berakni? -
CseNo #3751 Én is voltam már így, csak 1-2 kamionnal... -
#3750 woow. qrva jó -
#3749 Helosztok!
A 3Dartpol-ról letöltöttem a volvo kamiont!
És a rar file-ba van 3 mappa!
Azt hogy kell megcsinálni hogy benne legyen a játékba mert beleraktam a mod mappába a 3 mappát de nem lett benne a játékba!
Nem tzdtok segíteni hogy mit csinátam rosszul? -
#3748 hajrá kacsa! ez k jo! -
#3747 Tényleg szép! Én csak biztatni tudlak az előző megszólalásom függvényében... -
#3746 nincs, mert akkor már ismertem a "trükköt" -
CseNo #3745 Nagyon szép, lehet én is megnézem a térképszerkesztőt :) RE:#3741 *.bak fájl sincs? -
#3744 A pttm mapszerkesztésbe is hasonló lelkesedéssel fogtam bele. De itt még egyszer sem lépett ki prism3d hibával, meg sehogy.