4874
-
#3833 -
CseNo #3832 A grafikát tényleg a valós tükröződés teszi teljessé. Viszont alapból az egész játék bonyolultabb is lett, nehezebb moddolni. -
-
#3830 hm vmi RnR-es textúra készülődik
-
#3829 van kép is csak imageshackosak :S -
#3828 skinek -
Streetwarrior #3827 Na,ezt kipróbálom.Kösz a tippet. -
#3826 figyelj, ha unod san fransisco-t, a játékban nyomd meg a ~-t, írd be: g_flyspeed 3000, a féket húzd be (space), majd csukd le a consol-ablakot, és nyomd meg a 0-t. ekkor a nyilakkal mozogsz előre/hátra/jobbra/balra, az egér mozgatásával pedig a kamerát állítod. így mostmár szabadon mászkálhatsz a kamerával, és ha a a kamera helyére akarod rakni a kamiont, nyomd meg az F9-et. ha esetleg nem elég a sebesség, adj még hozzá a 3000-hez vmennyit.
megjegyzés: nincs minden objektumnak collision file-ja, ezáltal a kamion beleeshet majd egypár tárgyba (pl épületek)
a másik dolog: szerintem a grafika a convoyban szebb, minden bizonnyal a valós tükröződés miatt. mostanában a convoyban próbálok szerkesztgetni, és amikor újra felraktam a pttm-et és megnéztem a grafikát, hát mit mondjak, nem tetszett, amit láttam. nekem szerencsére nincs gond a convoy-jal, néha a fák "lombjai" érdekesen villognak és az ai kamionok pótjai rossz helyen vannak, de más nincs is talán, szóval nem szidom a convoyt. tény, hogy hamar adták ki, de a változást látni lehet a pttm-hez képest
peace -
Streetwarrior #3825 Hát Dexter ha már itt tartunk.Nem,nem bizony.Eleinte nagyon lelkes voltam.Mondom húúúúúúúúúúúúúú,mekkora térkép + milyen sok kamion + duplapótok.Aztán elindítom és kerestem a grafikát,amit az előző résznél qrva jól eltaláltak.De semmi.Nem baj,így is jáccottam vele.Momo Racing-em van,gondoltam milyen jó lesz kormánnyal.Na a force feedback annyi ebben a csodában,hogy a motor úgy fog hogy meg se bírod mozdítani(akármennyire állítod a force gain-et) + amikor felkenődsz a láthatatlan falra,akkor lerázza az asztalról.A legidegesítőbb az,hogy ha nem mentesz időben és fagy a gém,akkor mindig csak San Francisco-ból indulhatsz.Bevallom én már qrvára unom San Francisco-t.Na ezért várom a Rig 'n Roll-t.Hátha azok majd nem szarják le a kamionszim rajongókat.Eddig én is imádtam ezt a sorozatot a Pedal to the Metal-ig.De sajnos a játékvilágban már csak a pénz beszél,a lelkesedés már régen kihalt. -
#3824 Na majd meglátom! -
#3823 És hogyan lehet majd elindítani? -
#3822 jajj -
#3821 már a 31 nél!! -
#3820 még csak az 50-ből a 26 nál tartok! -
#3819 igen -
#3818 Minden fájlt le kell tölteni? -
#3817 Miért? Ez nem tetszik talán? -
Streetwarrior #3816 Nem tudja valaki mikor jelenik meg a Rig 'n Roll?A honlapon még mindig 2005 van,de mint azt tudjuk az már elmúlt.Remélem legalább az megmenti a kamionos játékok becsületét. -
#3815 Nekem meg olyan volt, hogy 2 órát mentem, és asszem montrealtól nyugatra van valami gyár na oda kellett vinni. De egy láthatatlan fal miatt nemlehetett bevinni :D ez volt 1.0-ában, de 1.02-ben is megmaradt a hiba. -
#3813 Gumikacsa:MIkor teszed letölthetővé az Ikarusokat? -
Streetwarrior #3807 Ez a játék szar.Tegnap 1 órát vezettem egy huzamban,hogy elvigyek egy fuvart.A cél előtt "prism3d" hibát írt és kilépett.Az a vicces,hogy amíg a patch-ek nem voltak felrakva még ilyesmit nem csinált.Emlékszem annak idején,mikor láttam a pedal to the metal képeit,leesett az állam.Azzal nagyon sokat játszottam,mert tényleg gyönyörű volt.Most meg a képünkbe nyomják ezt a fost.Röhej és pofátlanság!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3805 kacsa: azt nem lehetne, h megdumálod velük, h kiadhasd a cuccot modként és kapnának kreditet, mi pedig hálásak lennénk nekik és neked is persze ? ;) -
#3802 Ez nem game (:
Egy valós benzinkút komáromban. Egy építészeti cég oldaláról van a kép. -
#3801 Milyen game ez ? -
#3799 kultúrált válasz rulez annak bazmegolj akit ismersz! -
#3798 azt neked nem mind1 b+?! szép és kész... -
#3797 a mekkdonálc aral kút mellett szokott lenni, bár azt mondják mexüntek... -
#3796 Kacsa! Ha lemodellezek egy ilyesmi benzinkutat, vagy módosítom az eredetit, bele tudod rakni a játékba? Ja és a textúrázást se tudom hogy kell ... :S
-
#3795 Na miaz? 2 nick? :) -
#3794 Volvo Fh16
-
#3793 Truck
-
#3792 pfúú gec! -
#3791 Magyarországon nem forgalmazzák, itt csak a netről tudod megrendelni. A 1. részen kívül egyiket sem lehetett itthon kapni. Viszont németbe meg lehet kapni, ha van egy jó kamionos ismerősöd... -
#3790 Boltokban nem árulják, kizárólag a netről lehet letölteni -
Vlala #3789 Nézz be pl. a Media Marktba, a CD Galaxisba (mondjuk, a honlapjukon nem talátam meg), Uram bocsá' a Tescoba vagy az Auchanba. Valamelyikben biztos meglesz :) -
#3788 Bocs a boltban nem letölteni hanem megvenni!! -
#3787 Melyik boltban lehet letölteni a játékot??Nekem csak a Hard Truck élet 18 keréken van meg!!Letöltöttem a Pedal to the Metal-t az Across america-t és a Convoyt trial verzióban!!És ő volt a legjobb!!Szal hol lehet megvenni? -
#3786 Kacsa azt meg tudod-e csinálni, illetve meg lehet-e csinálni a convoyba hogy a szerelvénynek a kocsijai, legalább egy-kettő kanyarokba külön forduljon? Mármint hogy emlékszem a pttm-be úgy mozgott mintha egybe lennének a kocsik. -
#3785 és ezek közül mik tartoznak a train szim-be? -
#3784 Csak csatlakozni tudok #3783 és #3782-hez