4874
-
#3913 "meg a jobb skinesek" egyetlen "jobb skinest" ismerek.... kettőt találhattok ki az -
#3912 OFF:
"az én apukám farka nagyobb" kinekis kéne a gumiba menni??
ON: -
#3911 én is át tudtam írni elég sok mindent,most ettöl értek pttmhez?:D,akik mondhatják hogy értenek hozzá azok a modellezök,gondolok itt kacsára meg többire:P,meg a jobb skinesek. -
#3910 alap version?istenem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD,LOL gyerek wagy. -
#3909 htx, majd viszonzom valahogy^^ -
#3908 Megváltoztatni a játékot (nem magyarításra gondolok, bár régebben rájöttem egy-két dologra, de odáig nem jutottam el, hogy a betűn ékezet legyen) o_O És úgy hogy nincs benne kiegészítő meg semmi^^ -
#3907 -
#3906 ??? -
#3905 megkérném az ovodás hülyegyerekeket (gondolom tudják magukról kik ők) huzzanak el a gumiba ... és nem, az én apukám farka nagyobb!
Mario: hang nélkül probáltad? vagy a választható videoopciokat inditás előtt?
-
#3904 hogy érted, hogy átírni? és hogy érted, hogy alap version? -
#3903 Kit érdekelnek azok a szar skinek... Arra gondolok hogy a játékot át tudtam írni eléggé magas szinten....de mondjuk Ti csak alap ver.-rel játszottatok legtöbben.. -
#3902 hoooogy?? értettél a pttm-hez? fool, mit akarsz ezzel mondani? csak nem a szar skinjeidre gondolsz? -
#3901 Kamaszodik ? -
#3900 ték
legyünk mind ketten bölcsek (csendbe)
és??? az egyetlen dolog legalább amihez értek az a pttm volt, had legyek legalább erre büszke... -
#3899 Nemtom h mivan veled DEX de sztem nagyon elvagy szállva magadtól -
#3898 Nem mindenki lehet olyan okos mint Te! -
#3897 Akkor tedd azt -
#3896 aki hallgat az bölcs :) -
#3895 Ezen a téren (pttm) kevésbé -
#3894 azé neked is van egy két überláma beszólásod :) -
#3893 Na feltettem megnéztem,de le is veszem,túl lassú túl unalmas a játékmenet...Az irányítás se az igazi,a kamera nézetk se a legjobbak. Nem tudtam élvezni a Metal to Pedal jobb volt... -
#3892 Na ezeket nevezem én überláma beszólásoknak!.......szegények... -
#3891 Nekem is ez a gondom.
Megoldást sajnos nem tudok,talán majd egy újabb patch.
Esetleg videodriver csere. -
Mario #3890 Sziasztok ! A pttm-es topikban már kérdeztem de senki nem jár arra mostanában. Pttm-em feltelepít, patchek felrak és randomszerűen, hangyafocis hanggal kifagy a masina. Van hogy 10 perc után (mint most is) de van, hogy a 3-ik fuvarnál. Találkozott már valaki ilyen problémával ? Mi a megoldás
-
#3889 Köszi a címet! -
#3888 arról én tehetek??? -
#3887 Sose láttam még :| :) -
#3886 http://sulyokg.fw.hu -
#3885 hy :D -
#3884 NoComment -.- -
#3883 Hi! Hol találok a Convoy-hoz Magyarítást? -
#3882 Helló
-
#3881 visszaolvastam, de sztem még a pttm topikban lehet valahol mélyen, h a betett mod kamionokat:
- csak saját moddolt missönben lehet-e használni (gondolom igen)
- kicserélni az eredetileg meglévő kamionokat a moddoltakra (gondolom bonyolult lenne nagyon)
?
Szal hogyan tudnám legegyszerübben használatba venni pl azt a régi Mack-et? :) -
#3880 JÁTÉK közben tudsz menteni, csak FUVAR közben nem. Csak a fuvarok közt lehet. -
#3879 nem tudsz menteni!
attól van mert nem csinálták meg úgy, hogy menteni lehessen. -
micimackoo #3878 Sziasztok!
a mentés panel játék közben nem jelenik meg, csak kilépni tudok, menteni nem. mitől van? -
#3877 Sziazstok megtudnátok mondani honnan lehet letölteni ezt a kamionos játékot mert nagyon szeretném kipróbálni!!!!!!!!! -
#3876 fórum
itt van pár kamion, igaz, oroszul van, de megtaláljátok őket -
#3875 Köszi szépen! -
#3874 te biztos tod milyenek az rnr mapos elemek...