4874
-
ATX1 #3953 Szellemes vagy.
De energia takarégos égönk van a hanyományostol,távol vagyunk.
-
#3952 tán, ha a #3945öt elolvasnád...
ATInál nemtom hogy van, de bizti lehet ott is fényerőt, vagy gammát állítani.
az a rodeo az Radeon akar lenni, ugye?
ha így se lesz világosabb tégy egy 100as izzót a monitor mögé -
#3951 nem fagy ki, csak amikor kib*sz egy ablakot fájlmegnyitás vagy akármi más miatt ez fullscreenben nem látszik, esetenként ALT+TABbal előjön, de ez így igen macerás, a mapeditort csak ablakos módban lehet normálisan használni, így megjelennek a párbeszédablakok is... -
ATX1 #3950 Köszi
Igy sikerült beállitani,mind,ahogy a képen vagy,?,csak a fényeröt nemtudom,villágositani?és nemtudok a zöld kezdö pontbol kiindulni,mert semit sem látok.Tiszta sötét minden.Nekem Ati rodeo9800 kártyám van,XP gépem és a
proci is 2 giga fölött van.
Az a baj,hogy tul sötét a kép,amit nemtudok fényeröt ráteni a másik hogy nemtu
dok elindulni,mikor a játék,tréning el van kezdve a zöld pontol,nemtudok kiin
dulni.
Ha tucc segiteni örülnénk neki.
Elöre is köszi
-
#3949 te hány éves vagy? de komolyan -
#3948 Helló!
Hogyan lehet a terepszerkesztőt ablakban futtatni?
Full screen-ben kifagy! -
#3947 mielőtt elindul a játékbead egy kisablakot, ott kell a beállításokon variállni, akkor lesz kép. Azthiszem azon kell változtatni, ami itt a képen a kék sávban van:
-
#3946 download.com? -
#3945 fényerőt módosítani leginkább a megjelenítő beállításainál tusz a windózban, legalábbis nvidiánál ott lehet.... vagy a monitoron :-) -
ATX1 #3944 Nem tudom a fényt növelni,hol lehet állitani?
Olyan részt nem látom ami lehetövé teszi a fényeröt.
Anyira sötét minden,hogy semit nem látok
Ha tud valaki erre megoldást szivesen veszem
Elöre is köszi -
#3943 Mondom, nem tud valaki jó letöltögetős oldalt?! -
ATX1 #3942 A cimet leirnád,hogy az ujat letölcsem?
Köszi
-
#3941 ha ATI-d van, akkor is :)) -
#3940 tedd fel a patcheket,cask ezt tudom mondani mert nálam nem voltak gondok.ha nvidia kártyád van tedd fel a legújabb drivert! -
ATX1 #3939 18 WHEELS OF STEEL CONVOY letöltötem,csak valami ok miatt nem
müködik,nemtudok kiszabadulni ahol elejinte kezd a játék.
Szeretném villágositani a képet mert igen sötét és semmit sem látok csak az
utcai lámpákat.hol lehet a képet világositani?,mert még a kamiont sem látom?
Ha tud valaki segitsen
Meg a másik dolog,hogy nemtudok elindulni,de az utat sem látom.
Segitsen,ha valaki tud erre orvoslást
Elöre is köszi -
#3938 Nem tud valaki jó letöltögetős oldalt? -
#3937 grat notic! szép lett! -
#3936 www.kamionszim.atw.hu
elérhető. Csak nincs feltéve a kezdő oldal. Amőgy meg www.kamionszim.fw.hu -
#3935 Mikor lesz elérhető Gumikacsa oldala? -
#3934 Te aztán qvavicces vagy :\ de legalább a hozzászólásodra adott válaszon röhögtem egy jót :) -
#3933 háát ma már mindent meg lehetne csinálni......
Mert az alap convoy kamionnal is most 180-al simán repesztek!
-
#3932 ne légy már !!
szerinted létezik olyan IFA ??
süsd meg -
#3931 mert most mit van?
Nem is létezik az a kamion?
Vagy mit kell ezen röhögni?
AMúgy letöltöttem már azt a speed mod-ot így 200-al furikázok már a kamionokkal! -
#3930 Csak fél órát röhögtem az utsó 4 üzeneten -
#3929 úristen,közveszélyes:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#3928 -
#3927 ezt hol lehet letölteni amit írtál? -
#3926 Próbáld ki a szupermeghajtásos agyontuningolt IFA wrc-t. Na az az igazi. Körül spoilerezett, iszonyatos tuning, alufelnik, nitro, neon. Mi kell még? qrvára gyors. Azt még jól is kanyarodik -
#3925 Meg tudná mondani nekem valaki, hogy melyik a leggyorsabb trákk? simán alapjátékban :)
A leglényegesebb a sebesség, aztán a gyorsulás, persze teherrel. A kanyarodás nemszámít :) -
#3924 ott kellene valahol elkezdeni, h legalább 2 oldalt elolvasol a forumból... -
#3923 Köldök választ! -
#3922 Hello mindenkinek!!!!
A játékot nem tudjátok honnan lehet leszedni ingyért?
Ja és a magyarosítást(ha van hozzá)??
Válaszokat előre is köszönöm!!!
-
#3921 allock,
próbáld felfedezni az iróniát ... a két hencegő ovishoz probáltam hasonulni :)
mosolyfakasztó, ami itt megy ... -
#3920 hmmm? :D:D:D:D:D -
#3919 Bye all -
#3918 bekaphatod, te csak egy láma vagy. tudod idejöttél, és elkezdted magadat isteníteni, holott szart sem tudsz. na ez azért felbassza az agyamat. de a legnagyobb baj az, hogy elhiszed magadról, hogy értesz a pttm-hez/convoy-hoz. ígérem, többet nem írok vissza neked, bármit is írsz rólam vagy a modoromról, valószínűleg nem fogok egyetérteni, de az ne zavarjon. végszónak még annyit, hogy fuck off byatch
gumikacsa: köccenet mindenért -
#3917 Én notic-al nem vitáznék, én is csak "Mester"-nek szólítom. (ÉS EZT NEM HUMORNAK SZÁNTAM) -
#3916 "az alap version-ös játékra nemtok sok mindent mondani, nekem agyon volt pakolva a gém, és rengeteg olyan dolog volt, amit magam raktam át, többek között saját reflection-t is raktam be." én is...... -.-
NEM nagyon érdekel tovább a "téma" -
#3915 sztem nem rám gondolsz, de attól, mert nem mutogatom a skinjeimet, igenis jobb vagyok az átlagnál. lehet nagyképűnek mondani, de ez akkor is így van. az alap version-ös játékra nemtok sok mindent mondani, nekem agyon volt pakolva a gém, és rengeteg olyan dolog volt, amit magam raktam át, többek között saját reflection-t is raktam be. mondhatod magadra, hogy értettél a pttm-hez, de akkor csak hazudnál... -
#3914 nem csak magyarok:P,vegyük pl hardl-t.