Adware programot vásárol fel a Microsoft?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stratoman
Esetleg próbáld meg letiltani a veszélyes oldalakat pl. így:

Link

Az itt felsoroltakat nyugodtan letilthatod, nem fognak hiányozni...<#finom>

Na most reagálok az egészre
Az hogy én 6 szor huztam újra az az én hülyeségem eddig 1szer omlott teljesen össze a windóz a többit meg azért csináltam mert untam hogy 3 napig kell szarakodnoim hogy ne 100% -on menjen a gép
arschsg üzenetére meg annyit hogy nem pizsamaosztás volt csak én péntek este nem gépezek hanem megyek bulizni
HELPer

Ez a kép pont idevaló! egy kis NYT magyarországon <#vigyor2>

Ahoz, hogy tovább tudjam a TIMES oldalán a cikket, ahoz kell regisztrálnom, talán még VISA-t is kellene használnom. Ugyan azt a hírt, akár a CNN oldalán is megtalálhatom... sztm...

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
a mic kijavítja és átalakítja és lesz egy használható progi!?

Pl.: Microsoft AntiSpyware nagyon jól sikeredet még én is használom!<#integet2>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Heh, vagy kell valami amit leírthat a siralmas AntiSpyware cuccosuk? 😉

Nem ,most telepiti 7.szer az a szemetet.
Anno még fertözött koromban volt egy m$ mentés linux alatt , ha behalt simán csak visszakopiztam.
asysoft
Biztosan így akarja az MS kiírtani a spywareket😊))
Viccet félretéve, tényleg érdekelne, h mi a fenét akarnak ezzel...

/*WTF?!*/

arschsg
Biztos már pizsamaosztás volt😊

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Amúgy teljesen igazad van! <#nyes><#nevetes2>
De nem is nagyon reagál a jógyerek a beszólásaitokra! <#nevetes1>

Nem az a fontos, hogy honnan jössz, hanem hogy mit iszol.

Én ugyan nem bánom! <#eplus2><#hehe>

De jó. Ismét egy csodálatos programmal gyarapodik a Windows egyébbként is gazdag alapcsomagja 😞.

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Hatszor beszopni úgy spyware-eket, hogy nem tudja leírtani és csak a telepítés marad - hát ez mûvészet. Ilyet nem mindennap lát az ember. <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Hehe! Most mindenki Hege15-tel foglalkozik? <#ravasz1><#eplus2>

Azért 6-szori újratelepítésnél már el kéne gondolkodni a hozzá( nem )értésen...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

arschsg
6x belámultad? 😄 nem semmi😄DD

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Nekem sem tiszta mire jó ez a Microsoftnak!
Viszont az szinte tuti, hogy a MS-ellenesek ennek a hírnek a hatására újult erõvel fognak "fikázni"!

baz, beragadt a caps lock? újabban ezt tartod trendinek, vagy mi van? mér kell minden topikot tele szarni?
ilyenkor nyaral a moderátor?

//on
lehet, h halgatni kéne az ellenzõkre, mert akármire akarnák használni, ebbõl akkor sem jönnének ki jól.
az igazság odaát van.
próbáld az X aktákat...

sepsiszentgyörgy

bertino
nyugodj meg

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sadist
Rohadna meg az összes cég/programozó, akik ilyen szarokat használnak! Gyújtanám föl mindet!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Cicero
Nah, marad az 1.06

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;