Megjelent a Siemens S75 és az SL75

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

paynes
nekem CXT65-öm van abszolút megvagyok vele elégedve nekem már sok siemensem volt sosem romlotak el a mostanit beleejtettem egy tócsába és semmi baja nem volt meg ütésálló is

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

sweech
nekem siemens MC60-asom van és semmi bajom vele...ezek is teccenek

grebber
Kiváncsi vagyok milyen telok jönnek majd most hogy a teló részleget megvette a BENQ.

Next PC upgrade: 2022

smv
én meg szeretem a Siemenseket, semmi bajom velük.

Starcraft + Diablo III - esemve

joofiu17
hat igen ez mind szep es mind jo csak ehez a telohoz kell vagy par forintocska
na meg ugy kell vigyazni ra mintha a tied volan!!!

Pussz

Mr_no_NaMe
Érdekes ez az SL75 mert formára az 55-ösre hasonlít ami képen szintén gyönyörûen nézett ki, de mikor életben megláttam már fele annyira sem tetszett, és kézbefogva olyan gagyi mûanyag hatást keltett minha a búcsúban lõtték volna.
Ezt megnézném azért élõben, bár olyan érzésem van, hogy jobban fog kinézni.
Az SL55 egy kimondottan nõi telefon volt, egy férfi buzisan nézett ki vele. Megnézném élõben, persze nem vennék mivel nekem messze a nokia6100 teszik a legjobban és nem akarom lecserélni és már volt is Siemensem egyszer és nem voltam vele elégedett, valamint kamerára és további funkciókra nem vágyom, úgy sem használnám õket.
Én már csak ilyen maradi vagyok...

Hát, nekem most SL55-öm van. Ez az SL75 nagyon jól néz ki, ami viszont használhatalanná teszi a zenelejátszó részt, hogy nem bõvíthetõ a memóriája. Ha ebbe is lehetne memóriakártyát rakni, akkor adnám el telcsit meg minidiscet, és gyûjtenék a szeptemberi megjelenésre...
a felsõ csinos. a használhatóság nem szempont nálam, úgyse veszek.

Hedgehunter
Kiknek tervezik ezeket...???? Hogy lehet sms t irni ezekkel a gombokkal...???<#conf> Adnak hozza fogpiszkalot....?
zsolltikka
Sokmindenrõl adtak hírt, de!
3G?
Oprendszer?
Van-é?

Ja ,egyébként az SL75-ös képekbõl a középsõn nagyon ngayon gusztustalanok a kilátszódó csavarok.
Remélem a Benq majd kidobja a bádogarcú dizájnert.

ReTeK
én el vagyok vele, de ez nem teccik "Biztos azért mert kiköpött SE." <#idiota>

tarcsák meg a téglájukat,van elég a családban.. az s55öm amíg nem hullik szét meghagyom <#kacsint>

Nem szeretem a Siemenset, de az elsõ képen a teló marha jól néz ki. Biztos azért mert kiköpött SE.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.