13
-
#13 nekem CXT65-öm van abszolút megvagyok vele elégedve nekem már sok siemensem volt sosem romlotak el a mostanit beleejtettem egy tócsába és semmi baja nem volt meg ütésálló is -
#12 nekem siemens MC60-asom van és semmi bajom vele...ezek is teccenek -
#11 Kiváncsi vagyok milyen telok jönnek majd most hogy a teló részleget megvette a BENQ. -
#10 én meg szeretem a Siemenseket, semmi bajom velük. -
#9 hat igen ez mind szep es mind jo csak ehez a telohoz kell vagy par forintocska
na meg ugy kell vigyazni ra mintha a tied volan!!! -
#8 -
archkoven #7 Érdekes ez az SL75 mert formára az 55-ösre hasonlít ami képen szintén gyönyörűen nézett ki, de mikor életben megláttam már fele annyira sem tetszett, és kézbefogva olyan gagyi műanyag hatást keltett minha a búcsúban lőtték volna.
Ezt megnézném azért élőben, bár olyan érzésem van, hogy jobban fog kinézni.
Az SL55 egy kimondottan női telefon volt, egy férfi buzisan nézett ki vele. Megnézném élőben, persze nem vennék mivel nekem messze a nokia6100 teszik a legjobban és nem akarom lecserélni és már volt is Siemensem egyszer és nem voltam vele elégedett, valamint kamerára és további funkciókra nem vágyom, úgy sem használnám őket.
Én már csak ilyen maradi vagyok... -
TH448 #6 Hát, nekem most SL55-öm van. Ez az SL75 nagyon jól néz ki, ami viszont használhatalanná teszi a zenelejátszó részt, hogy nem bővíthető a memóriája. Ha ebbe is lehetne memóriakártyát rakni, akkor adnám el telcsit meg minidiscet, és gyűjtenék a szeptemberi megjelenésre... -
Flashy #5 a felső csinos. a használhatóság nem szempont nálam, úgyse veszek. -
#4 Kiknek tervezik ezeket...???? Hogy lehet sms t irni ezekkel a gombokkal...??? Adnak hozza fogpiszkalot....? -
#3 Sokmindenről adtak hírt, de!
3G?
Oprendszer?
Van-é?
Ja ,egyébként az SL75-ös képekből a középsőn nagyon ngayon gusztustalanok a kilátszódó csavarok.
Remélem a Benq majd kidobja a bádogarcú dizájnert. -
#2 én el vagyok vele, de ez nem teccik "Biztos azért mert kiköpött SE."
tarcsák meg a téglájukat,van elég a családban.. az s55öm amíg nem hullik szét meghagyom -
jefferson83 #1 Nem szeretem a Siemenset, de az első képen a teló marha jól néz ki. Biztos azért mert kiköpött SE.