Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ RX7
ezt ide plz.

:3

prezi
htx!

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hykao
ok
prezi
Hyk ! Miskolc Connection topicot átneveznéd 'Miskolciak'-ra ?

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hykao
He? Lehetne magyarul is? ...de gyanítom, hogy nem "Fiúk, lányok, kapcsolatok" fórum topikról van szó...
Moderátorok..!!!

Rövidre kellene záni az ATHLON 64 fórumban a vitát..!!

Vagy is törölni...ki a deicide vagy ki nem témát..!!!

föleg meg hogy az a fórum nem arrol szól...!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hykao
Nem a topik bezárására gondoltam...félreértés ne essék, csak arra, hogy hagyjuk abba a dumát a dologról a továbbiakban...
egyedül te akarod záratni

BUDA > miskolc.

Duddits
Ok, zárjuk!

hykao
Ok, nem fogok keresgélni a hozzászólásaid után, zárjuk le a témát itt. Írtam a többieknek is az #57-ben, hogy fejezzék be.
Duddits
Hát nem éppen szoktam másoknak a haját leordítani!! PS, PS-sel autótuning topikba is szoktam segíteni... Meg ahol tudok! Convoj topik házigazdaságát is elválalnám, de nem bírnak reagálni a moderátorok a levelemre... És ha csak röhögtek volna a képemem, oké, de hogy már több száz hozzászolás óta nyuzzák rólam a bõrt...

hykao
Nem azon van a hangsúly, hogy belinkelsz magadról egy képet! Hanem, hogy milyen topikba, és milyen képet!!! Ha egy olyan topikba linkelsz be magadról képet, amit azért nyitottak, hogy röhögjenek a különbözõ súlyos arcokon, akkor önként vállalod a kockázatot, hogy magad is céltáblává válsz, fõleg ha ilyen a topikba igencsak illõ képrõl van szó!!!

Amúgy meg gyakorolj egy kis önkritikát, mert ha épp nem téged szivatnak, akkor elég sûrûn szoktál magad is másokon kárörvendeni vagy másokról a hajat lekiáltani a különbözõ topikokban...
mint hykao is írta, igen helyesen, egy ziccert adtál nekünk.. és mi kihasználtuk rendesen..
(Budai paraszt vok np)

BUDA > miskolc.

Duddits
És ha belinkelek magamról egy képet, akkor több száz hozzászlásban kell geciskedni??!

És tudod miért van állandóan baj velem?! Mert az ilyen (nem te) parasztok elkezdenek valami cinkelni, piszkálni, még szép, hogy nem hagyom!

hykao
Figyi! Ez a fórumrészleg kevésbé komoly, mint a többi (kivéve a gumit), szóval abban a topikban ha rendet akarnánk tenni, ahogy kéred, akkor be lehetne zárni a topikot vagy a hozzászólások felét törölni...

Te a #640-ben EZZEL a képeddel komoly - szinte kihagyhatatlan - ziccert adtál a többieknek...ráadásul TE magad linkelted be!!! Gondolhattál volna rá, hogy ez mekkora kockázattal jár!!! Illetve aki önként vállalja a nagynyilvánosságot egy ilyen fényképpel, az számítson a kritikákra is, és tûrje azokat! Fõleg egy ilyen topikban!!!

Ezek után beírod, hogy: "Büdös rohadt anyátokat mostmár!", majd jössz árulkodni!

El kéne gondolkodnod azon, hogy miért van az, hogy veled állandóan valami probléma akad, illetve ha van valami probléma, jó esély van rá, hogy valamilyen módon kapcsolódsz hozzá...

A TÖBBIEKNEK: kicsit tényleg hosszasan szivatjátok, hagyjátok má' lógva...
Duddits
Csak máshol, mi?! De ott rendesen! Asszem a flémért/szpamért bünti pont kéne hogy járjon...

itt nem nyomom a flémet np <#levele>

BUDA > miskolc.

Duddits
Tán te is moderátor vagy??

Nem gondoljátok- többes szám bele tartozom én is np

BUDA > miskolc.

Duddits
Nem téged kérdeztelek!

nem.köszi

BUDA > miskolc.

Duddits
Nem ártana rendet tartani a Partyarcok topikba?! Nem gondoljátok?

Tobacco
REIKI (gyógyítás) tpoikomból ki lehetne dobni ezt a Klaus Matefit? és az SGrõl? nagyon irritáló alak. köszi.

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Tobacco
"A Templomos Rend rejtélye" topik nagyon jó téma lenne, ha nem az a Klaus Matefi másolgatna bele és variálná át saját gondolataira a hiteles szövegeket. Senkinek nem uncsi az ürge? Ha igen, lehetne vele tenni valamit?

-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?

Punkerwork
nem törlünk semmit csak azért mert leült, bármikor jól jöhet még.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Brankley
hali, csak egy kérdésem lenne! Olyan topicokat miért nem töröltök, amibe 2000-be vagy 2001-be írtak utoljára?<#nemtudom>

Légy jó, légy hű Magyar!

hi plí ezt rakjátokát a tv,mozi,dvd témába köszi internet tv

__|__ ________(*)________

Bocsánat!! Megnyílt!
Az lehet, csak onnan nem tudja megnyitni a kattal a lapot. Egyébként hogyan lehet a saját fórumba belépni annak, akinek nincs weblapja? A regisztációnál kérik.
hykao
Csak átkerült a "Saját"-ba: KATT IDE
LeBronjózska
helló
a veszett jó csaj címû topicot megszüntettétek???

CSOCSO
a lenyeg hogy a hawrdware forumban.. van a force feedback nevu topik.. oda felulre a logo helyere ( mintha FAQ lenne) tegyetek be piros betukkel hogy:
Pedal FIX = #1899
mukika
Ezt a topicot átneveznétek, simán Piercing-re?

köszi.

Dynamic
Az mire is jó?
LSL
Milyen vita volt ebbõl??? egyébként majdnem szívbajt kaptam, azt hittem törölték 😄

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

akyyy
miért? akkor itt mi mehet? pasizás:S hisz ez "fiú" fórum....

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Punkerwork
az összes csajos/képes topic ment át a sajátba hogy ne legyen vita.

Punkerwork
mi? ezt most nem értem

CSOCSO
fogalmam sincs hova tehetnem szal ide teszem
(ha valaki tud egy altalanos helyet ahol lehet a modiknak uzenni az szoljon)

szal a hardware forumban.. pls tegyetek be felulre ezt:

Pedal FIX = #1899
igy pirosan...
koszike!!!
ja bocs csak hirtelen ezt találtam meg...

hykao
Ezt a "Játékosok Fóruma" részleg "Moderátornak" c. topikjába írd, ne ide!
ez a topic má van és ráadásul belese írtak h lelámázhassuk settler 5

CSOCSO
ezt a topikot
tegyetek mar ide a fiuk lanyokba!!! PLS!!! a tobbiek is ugy gondoljak hogy itt jobb lenne
hykao
Hmm?
maozedong
kukkolós topik NO del

Resurrection!

Sland
Mért lett kitörölve a katie price topic?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akyyy
akkor töröld ki😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

IMYke2.0.0.0
Seprûzést nekik!!! <#vigyor><#idiota>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Bazz, elég már ebbõl a baromságból! Ez a topik nem ilyen kérdések megtárgyalására lett létrehozva!

32 vagyok, ha hiszed, ha nem, és ezzel le is zárhatjuk a témát!
(mellesleg igazán hízelgõ, hogyha a képeim alapján - melyek mindegyike többéves már - 20-21-re saccolsz...😄DD)

/BAZIRA SPAM OFF