1082

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
Helo!
Lenne még 1 kérésem ez a bannert légyszi ezt ebbe a topicba ebbe rakjátok be légyszi köszi szépen előre is! -
Köszi szépen!!!! -
Ok, megvan, így már tökéletes a fájlméret is. -
Helo!
Megcsináltam ezt a bannert egy kicsit másképp most nem mozog de igy is jó lesz itt van banner
és akkor ide légyszi ide előre is köszi!! -
A képméret frankó, de fájlméret kicsit sok! Azért ne legyen már 1 megás a banner! Ugyanezt flashben kb. 100 kilobájtban meg lehetne oldani. Kérj meg valakit, aki ért hozzá, nem nagy meló .swf formátumban megcsinálni. Akár itt az SG-n is van ezzel foglalkozó topik emlékeim szerint. Talán bannerműhely vagy valami ilyesmi a neve. -
Szeretném megkérni valamelyik moderátort hogy ezt a bannert EZT!
legyenszíves berakni nekem ebbe a topicba ebbe nagyon szépen köszönöm előre is!! A mérete 760*150 -
Kérnénk egy takarítást a topikokban. T. felhasználó: mtomi14 összespammelt vagy 15-öt reklámmal a Fiúk, lányok, kapcsolatok-ban. És bant az ilyeneknek. -
ZsirosKenyer #225 violation >> topic ( #17208) -
Hello! Ebben a topicban szeretném, ha kitörölnétek a 696-os hozzászólásomat, mivel üresre sikeredett. Köszi! -
ZsirosKenyer #223 ok, thx -
ZsirosKenyer #222 ban plz
emiatt:
#17201 -
na jó ennek törlését én is támogatom...:P -
G_ArchAngel #220 Partyarcok #15474 üzenetét töröljétek, vagy a benne lévő utolsó linket vegyétek ki, mert sok ember undorodik ettől a fotótól...
Köszi:) -
blackgamer #219 itt a #160 sűrgős + ban pls -
de akkor is igaza van.. -
Takezó #217 bevállalom. -
te kis árulkodós -
Takezó #215 itt #1359, gyűlöletkeltés méjbí?:D -
Köszi még1x -
Kész. -
ja és az alcimet is kivehetitek abból a topikbol! -
Hy
Szóval itt a banner,a méretei már megfelelőek!
ez biztos jo lessz
Tehát ennek a topiknak a fejlécébe szeretném,ha berakná vki!
Köszi -
azt a hsz-t láttam,de gondoltam,mit számit az a pár pixel...
vhogy megoldom -
Kicsit legyen már laposabb légyszives! (760x150 lenne az ideális) -
ja és az alcimet kivehetitek,az nem kell,mert ott a térkép
Ha muszály oda vmit irni,akkor a topik nevét! -
Hy
Valaki berakná ezt a bannert az SG:Albertirsa Connectiontopik fejlécébe?
Köszi előre is,meg utána is,ha nem felejtem el :) -
Dánke sőn! :) -
HBD hyk! -
Ok, és köszi -
Legközelebb próbálj a 760x150-hez közelíteni. -
Hello modik, azt mondták itt lehet bannerügyben kérést intézni hozzátok. Nos ez lenne az, a rózsaszínpólós topichoz:
Köszi szépen! -
minden tiszteletem..
-
Kész. -
ide légyszi ezt bannernak!
thx! -
köszönöm szépen:) -
Megvan. (legközelebb légyszi linkeld a kért topikot...) -
Kedves Moderátotok! Szeretném ha a 'Partyarcok' topik bannerjában elhelyeznétek egy linket a http://partyretard.com/ -ra. Előre is köszönöm!
szoltan-topiknyitó -
csgj #195 kész van, és thx Punker-nak! -
csgj #194 jó, akkor lehet, hogy ez a legjobb megoldás! thx! majd vhogy megtalálom őket.. -
Azt tudom neked mondani, hogy az ilyen témájú topikot érdemesebb a "saját" fórumrészlegben nyitni, s akkor automatikusan házigazdája leszel a topikodnak, s úgy takarítod, ahogy neked tetszik...
Én sajna nem tudom átrakni, talán Punker vagy valamelyik bővebb jogokkal rendelkező mod átrakja neked.