Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki aki jogosult a temaban keressen meg prviben.. PLS PLS PLS!!
Végülis BP egy-egy kerülete akkora, mint egy közepes méretû és lélekszámú vidéki város.
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
nem lehetne banolni?
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
köszi!
ui:olvasd el a topic utolsó pár hozzászólását indoklásképp....
hát ilyet még nem láttam 😄S😄😄😄😄D
és még ték is (y)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Próbáljon mindenki békésen (khm, jobbanmondva kissé békésebben...) tobzódni...
Igazság szerint már annyi hasonló témájú topik van ebben a fórumrészlegben, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, s hol itt - hol ott lendül meg az élet...
@rorr: házigazda jogot mailben kell kérni, mert errõl nem a mezei moderátorok döntenek!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!
a "vényony"-t átírnátok vékony-ra, vagy ez direkte ilyen? :-)
mivel senki se foglalkozott vele, gondoltam utánajárok 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Átkerült a sajátba: KATT (rakd be a kedvencek közé ha érdekel, s akkor akármelyik fórumrészlegbe kerül is, neked a kedvencek között marad...)
Szeretnék házigazdaságot kérni a saját topicomban 😊
Topic név: SZEX, tabuk nélkül! 😊
Canon 450 D
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"