Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
iken?
I.C.ram
Nem kell semmi jogosultság. Fogod a html kódot, és berakod.
CSOCSO
Sokaknak lattam mar hogy az adatlapon a hobby helyett egy kepecske van...nah nekem is van egy kepem amit szeretnek betetetni az adatlapomra!

Valaki aki jogosult a temaban keressen meg prviben.. PLS PLS PLS!!
I.C.ram
Nagyon rá vagytok izgulva a connection szóra 😄
hykao
Hadd maradjon, ha már egyszer van pl. Kispest topik is...
Végülis BP egy-egy kerülete akkora, mint egy közepes méretû és lélekszámú vidéki város.
Snecie Smicie
mét zavar téged ez a topik?

„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”

geri15

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Match
meg itt is #1224
nem lehetne banolni?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
Itt is! #1677

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

reklám #2593
Punker
neked is ugyanúgy jár a bünti akkor!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ÁjjLe BoBBi
...annyit megért of kósz 😉

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

rorr
Szeretetném vagy bezáratni vagy átküldeni a gumiba ezt a MIÉRT HAZUDNAK A NÕK? topicot mert egy két embernek köszönhetõen eldurvultak a dolgok valamint az alattam hozzászóló embernek egy BÜNTIT kérni ugyanis a nemiszervét szeretné ingereltetni velem......😊DE AZ UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÁSOKAT LEGALÁBBIS TÖRÖLNI......
köszi!
ui:olvasd el a topic utolsó pár hozzászólását indoklásképp....

ÁjjLe BoBBi
<#idiota>

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

franc0
d:S_D😄:S_D:_SD:_WSD:_DSD:😄😄_D:

hát ilyet még nem láttam 😄S😄😄😄😄D

és még ték is (y)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

ööö, csak az a gáz, hogy a gumis stílusért bünti meg ilyesmi, de ez a "sajátos" (értsd: saját fórumok) stílus - azaz szpemmeljünk ezerrel a kevésrõl (semmirõl esetleg), meg semmivel nem jár, és ugyanúgy tönkretesz topikokat. Nem beszélve arról, hogy ezenkívül rorr mókuska meg erõsen flémkeltõen állt hozzá...
rorr
Még meggondolom!
Azért köszi!De ott rendet kell rakni....

hykao
Azonban ha a SAJÁTban nyitsz egy témát, s ott folytatjátok, akkor kérned sem kell, mert a SAJÁTban minden topiknyitó alapból házigazda...
rorr
Köszi!Kérek!

hykao
Hát ily kései órán ameddig csak visszaolvastam, nemigen találtam ontopik hozzászólást...és jóllehet a "Fiúk-lányokban" kissé lazább a fegyelem, de az a topik erõsen kezd gumiba hajlani!
Próbáljon mindenki békésen (khm, jobbanmondva kissé békésebben...) tobzódni...
Igazság szerint már annyi hasonló témájú topik van ebben a fórumrészlegben, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük, s hol itt - hol ott lendül meg az élet...

@rorr: házigazda jogot mailben kell kérni, mert errõl nem a mezei moderátorok döntenek!
rorr
Kérném a nem ide illõ hozzászólások törlését.....
KÖSZÖNÖM!!!

rorr
Az miért flém ,hogy nem hagyom magunkat? Mert nem csak nekem szólogattok be hanem aki idejár pár hete annak is.....

rorr
Szeretnék házigazda jogot kérni a ½Miért hazudnak a nõk½ topicba.
Köszönöm!

kérlek, legalább itt ne kelts flémet...
rorr
Semmi gond nem volt itt amig egy-két sz** házi meg nem jelent....Kell még bünti?

rendet rakna valaki itt? Rorr gyerek nemtom minek kelt flémt? :C
Timbo
Köszi!

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Timbo
Kedves moderátorok ! Megkérlek titeket ,hogy a lányok poénjai címû fórumot töröljétek mert a F*sz öcsém(13 éves)(mindjárt halott) a nevemen csinált egy idióta fórumot aminek még ö maga se látja az értelmét! Megértéseteket köszönöm😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

hykao
Milyen témájúak ezek a fotók, és hova szeretnéd felrakni?
Sziasztok. Néhány saját készítésû fotót szeretnék felrakni. Hogyan kell?

Mindenki csak a saját hibáiból képes tanulni, pedig a máséból olcsóbb!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120581485
a "vényony"-t átírnátok vékony-ra, vagy ez direkte ilyen? :-)

Laky
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=993723969&order=reverse&index=2#7987
mivel senki se foglalkozott vele, gondoltam utánajárok 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hykao
Totál más, az egyik nem is magyar szolgáltatós, de miért is érdekes ez?
Laky
az itt lévõ #3-as és #4-es hozzászólások IP-jét hasonlítsa össze egy moderátor, és tájékoztasson pls, hogy ugyan az-e, vagy nem 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

hykao
Mit döntsünk el??? 😊

Átkerült a sajátba: KATT (rakd be a kedvencek közé ha érdekel, s akkor akármelyik fórumrészlegbe kerül is, neked a kedvencek között marad...)
Dynamic
Most akkor hova a fenébe lett a szexes topik?Döntsétek már el.
Sné Zsuzsa
Na jó...inkább mégsem

Töröltem amit kellett 😄

Köcce

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Szeretném zárolni a fórumot.

Köszönöm.

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Halihó!!!

Szeretnék házigazdaságot kérni a saját topicomban 😊

Topic név: SZEX, tabuk nélkül! 😊

Canon 450 D

hi
hykao
Még szerencse, hogy erõs a gyomrom...épp evés közben futottam bele basszus... 😞
ezt pls töröljétek, és büntipontot neki 😞
Sland
Ide házigazda jogot plz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

SpecTator
ide házigazda jogot plz

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

<#idiota>
gabber_saviola
és még egy kérdés, ez a topik miben tér el a sajátban lévõ Veszett jóóóóó csaj!!-tol?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
me tele van puncikával

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Punker
természetesen nem

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gabber_saviola
Itt lehet puncikát linkelni?

hykao
Nem lehetne kicsit laposabbat? Könyörgöm: ez nem banner, hanem egy sima kép! Közelítsünk a 760x150-hez légyszives!