Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
én is csak megerõsíteni tudom a topik létrehozásának a jogosságát
a gyerek nem mert nyitni 1et, ezért 1ik haverja nyitott helyette... ismerem õket...
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
Véleményeket várok...
igérem nem lesz több modosítás mostanában 😊
760x150-hez kéne közelíteni...de 200 képpont magasság fölé semmiképp ne menjetek légyszi!
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"The trees move. Do you not see it?"
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Miért kell ilyen keskeny és magas - majdnem négyzet alakú - bannernek csúfolt képekkel kizökkenteni az ember normálisközelire belõtt vérnyomásértékeit?! 😛
Légyszi csinálj már egy tényleg emberi méretût (mégha egyes topikokban elharapózott is a plakátméretû bannerbarmolás...), és optimalizáld, illetve ne legyél rest belinkelni a topikot sem, a moderátori munka megkönnyítése érdekében!
Köszönöm!
Banner>Plázacicák Topic > THX!
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]