Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Partyarcok #15474 üzenetét töröljétek, vagy a benne lévõ utolsó linket vegyétek ki, mert sok ember undorodik ettõl a fotótól...
Köszi😊
Köszi😊
http://gaborszantai.co.uk/
itt a #160 sûrgõs + ban pls
bevállalom.
Hy
Szóval itt a banner,a méretei már megfelelõek!
ez biztos jo lessz
Tehát ennek a topiknak a fejlécébe szeretném,ha berakná vki!
Köszi
Szóval itt a banner,a méretei már megfelelõek!
ez biztos jo lessz
Tehát ennek a topiknak a fejlécébe szeretném,ha berakná vki!
Köszi
ja és az alcimet kivehetitek,az nem kell,mert ott a térkép
Ha muszály oda vmit irni,akkor a topik nevét!
Ha muszály oda vmit irni,akkor a topik nevét!
Hy
Valaki berakná ezt a bannert az SG:Albertirsa Connectiontopik fejlécébe?
Köszi elõre is,meg utána is,ha nem felejtem el 😊
Valaki berakná ezt a bannert az SG:Albertirsa Connectiontopik fejlécébe?
Köszi elõre is,meg utána is,ha nem felejtem el 😊
HBD hyk!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Hello modik, azt mondták itt lehet bannerügyben kérést intézni hozzátok. Nos ez lenne az, a rózsaszínpólós topichoz:
Köszi szépen!
Köszi szépen!
Kedves Moderátotok! Szeretném ha a 'Partyarcok' topik bannerjában elhelyeznétek egy linket a http://partyretard.com/ -ra. Elõre is köszönöm!
szoltan-topiknyitó
szoltan-topiknyitó
Hala Madrid!
kész van, és thx Punker-nak!
jó, akkor lehet, hogy ez a legjobb megoldás! thx! majd vhogy megtalálom õket..
Azt tudom neked mondani, hogy az ilyen témájú topikot érdemesebb a "saját" fórumrészlegben nyitni, s akkor automatikusan házigazdája leszel a topikodnak, s úgy takarítod, ahogy neked tetszik...
Én sajna nem tudom átrakni, talán Punker vagy valamelyik bõvebb jogokkal rendelkezõ mod átrakja neked.
Én sajna nem tudom átrakni, talán Punker vagy valamelyik bõvebb jogokkal rendelkezõ mod átrakja neked.
pff... nemtom, hogy mit mondjak a
Zooey Deschanel topic "kedves" látogatóinak, hogy végre magukhoz térjenek...de sztném ha nem kéne mindig ugyanazt elmondanom nekik! Légyszi nézzétek meg, mert vmit tenni kellene ellenük!
Zooey Deschanel topic "kedves" látogatóinak, hogy végre magukhoz térjenek...de sztném ha nem kéne mindig ugyanazt elmondanom nekik! Légyszi nézzétek meg, mert vmit tenni kellene ellenük!
Át lett téve a sajátba. Ezért érdemes a sûrûn látogatott topikokat berakni a kedvencek közé! Akkor nem fognak eltûnni!
Hi
lenne 1 kérdésem hova tûnt a "szexisek-e a húsosabb lányok" topik?????
lenne 1 kérdésem hova tûnt a "szexisek-e a húsosabb lányok" topik?????
ja, már tegnap elintézték nekem, úgyhogy thx! (csak azért írom le, hogy mégegyszer véletlenül ne akarjátok megcsinálni, mert kész van)
vki legyenszíves az alábbi képet tegye be bannernek! ide
ja és ebben a topicban a Met nevû VIP tagnak javasolnék egy büntetés pontot. többszöri rászólás után is bunkón viselkedett..
ja és ebben a topicban a Met nevû VIP tagnak javasolnék egy büntetés pontot. többszöri rászólás után is bunkón viselkedett..
ok, akkor nemsoká jövök, egy rendes bannerképpel
Nézd, ha nem értesz a grafikai variálásokhoz, annyira sem, hogy az említett paraméterekkel elkészíts egy bannert, akkor inkább kérj meg valakit! Van itt az SG-n - azt hiszem - bannerkészítõ mûhely.
Légyszi törekedjünk a 760 képpont széles és maximum 150 képpont magas bannerekre!
Ez a kép, amit linkeltél, majdhogynem tökéletes négyzet alakú...
Ez a kép, amit linkeltél, majdhogynem tökéletes négyzet alakú...
Ezt a képet belehetne tenni bannernak ebbe a topicba?
metnemszimpi h elcseszte a totyikt <#gonosz1>#gonosz1>
11935-ig baszott nagy képek, plz törlés és ban<#gonosz1>#gonosz1>
[/cserf][/fülünyúl]
Most kezdi megint teleírni a topikokat...
Könyörgök akasszuk fel😊
Könyörgök akasszuk fel😊