460
Csajozás és Pasizás
  • green6k
    Ez bőven elég sztem.Ha szeretne valamit úgyis felkeres majd.És amúgy is 100 km tényleg sok egy olyan dolognak ami még ki sem alakult.
    Most hétvégén rámész egy másik gyönyörűségre és már meg is oldódott a problémád.A figyelmed egyből más vonja majd el.
  • Stupid Peach
    bármikor szívesen:)
    többet érdemelsz..ne add fel!!:)
    pussz
  • Dani0017
    köszi Peach hogy te mindig ittvagy velem!
  • Stupid Peach
    ne akadj fel ezen..lépj tovább!!lesz más!Fel a fejjel!!
    jó éjt!
  • Dani0017
    2kifogása volt..
  • green6k
    Egyre több a kifogás...
  • Dani0017
    sztem se nézi:S!deh ugyláttam bejövök neki...
    meg még arra hivatkozott hogy mesze lakik tölem kb:40km +kollégista azaz összesen 100km kb.deh mondtam neki otta péntek,sombat,vasárnap..........:S:SS
  • green6k
    Szerintem ha valakinek kell valaki nem nézi a korkülönbséget.Most még az idősebbekre buksz.Majd egy 7 év múlva megfog ez fordulni.:)És persze az életszemléleted is.
  • Dani0017
    joh.de ezt acsajt én kb:18nak néztem.....nem22nek.
    nememhetek ugy oda a discoba hogy szia hány éves vagy:D...
    :S:S:S:S:.
  • Stupid Peach
    keress egy korban hozzád illő csajt..biztosan vannak a sulidban vagy másik suliban vagy szórakozóhelyen, esetleg a szomszédban:D
    vannak akiket zavar na, ha fiatalabb a barátjuk..
    ez van..emiatt ne akadj ki!:D
    pussz
  • Dani0017
    fölvettem és írtam neki,aztán azt mondja azé nem akar velem járni mer ő minjá 22éves émmeg 17:S és zavarja a korkülönbség:S:S:(((
    f'szomkiivanmáá sosem jön össze semmi sem.....:'(
  • Stupid Peach
    hát nem azt mondom, hogy msn-re ne vedd fel a lányt, mert vedd!!
    Azóta írt? ha igen, mit?
    hanem azt mondom, hogy bárhogyan is alakul, ne vedd a szívedre..de ezt már mondtam :D:P
    pápá
  • Dani0017
    ohhh énistéged :P
  • Dani0017
    nemértem:)) esetleg elmagyarázhatnád:)
  • Stupid Peach
    ne vedd fel= ne vedd a szívedre!:D
    nem pedig msn-re..ha érted..:-)
  • Stupid Peach
    remélem sikerül:)
    ne vedd fel!
    ha ő nem jön össze, majd lesz más..
    puszilak
  • Dani0017
    mondjuk feltudnám venni msnre mer iwiwen kivan írva neki a címe,myvipen meg nincs...de ha ő nem írja le a levélbe amit küldtem neki...akkor inkább nem veszem fel mert nem akarok rámenős f'sz lenni..
  • Dani0017
    pedig a szívemre vettem:)
    az a baj hogy van 1rossz tulajdonságom: hogy minden f'szba bele élem magam:(
    már ebbe is hogy lehetne belőle vmi....
    irtam neki vipre hogy megadode az msncimedet..idáig nem irt vissza ha nem is fogg akkor 100%hogy azlesz amit irtál:/flört:S:S:((
  • Stupid Peach
    Ez csak flört, semmiképp ne vedd a szívedre!!
    Szerintem totál hihető, hogy inni akart a másik csaj és ezért ittak..
    Mi is mindig mindent együtt csinálunk, ha elmegyünk valamerre bulizni..
    Ez már csak így megy a nőknél:D
    De persze az is lehet, hogy csak dumálni akart veled meg táncolni és neki ennyi elég volt..nem látok a fejébe..De én az első variációt tartom valószínűbbnek, már ha magamból indulok ki..Szerintem ha táncoltatok meg beszélgettetek is, akkor biztosan szimpi voltál neki..
    De mondom, akármelyik variáció az igaz, ne vedd a szívedre, mert az ilyenfajta ismerkedés sokszor csak játék..tánci-tánci, aztán mindenki megy haza..:D
  • Dani0017
    voltunk haverral buliba megin.ittunk meg jól éreztük magunkat,aztán odamentünk 2csajhoz.beszélgettem vele kb 1percet aztán mondja hogy mennek táncolni,aztán odamnetünk másik 2csajhoz velük jól elvoltunk,puszi meg magától bemutatkozott mikor beszéltem vele..ari lány volt.aztán táncolunk velük.ésmondja hogy kimennek wcre aztán jönnek..nemjöttek vissza,és odamék hozzá megkérdem mért nem jötettek viszza és azt mondta azé mer a 3.csaj aki ott volt velük az inni akart valamit azé nem jöttek vissza..aztán odébb álltunk......
    Peach szerinted leakartak koptatni azér nem jöttek vissza hozzánk,vagy tényleg csak inni mentek azé..nem tudom..
    (bár én sztem elég jó elvoltam vele és nem láttam rajta hogy untatnám vagy valami.)bár kitudja..:(
  • Dani0017
    :))))))))))
  • Stupid Peach
    felejtős amit írtam..:D
  • Stupid Peach
    na adj most te nekem tanácsot!!:D
    nem kell valaki, mégis vele vagyok..nem akarom megbántani..fasza mi??
  • bcrics
    pfuj:D
  • Dani0017
    CsÁbÍTó MeStEr:)
  • bcrics
    mijaza a csm??
  • Stupid Peach
    :D:D:D

nem muszáj meghívnod senkit semmire..kérd fel táncolni mondjuk..:D
  • Dick Riddick
    Én teljesen, 100%-osan egyetértek a leírtakkal. Mindkét helyzet elég bugyuta, és teljesen hétköznapi.
    Jó nyitásokból sok van, legyél egyedi, vicces, és laza . Ez a lényeg.
    -Rita! de rég láttalak! Hogy vagy?
    (értetlenkedés)
    -Mi az, Rita, nem ismersz meg?
    (zavarodott pillantások)
    -Nem Ritának hívnak?
    (zavart mosoly, tagadás)
    -Nyugi, csak vicceltem.
    (bemutatkozol)
    És a többi már megy is.
    Nekem bejött. :)
  • Dani0017
    jóvan nem dramatizálom túl a dolgot....lazán,faszán...odamék a kiszemeltemhez és szia meghivhatlak valamire....és lesz aminek lennie kell;)
  • Stupid Peach
    hát..látszik hogy még gyerek vagy..
  • Dani0017
    :D:D::))
  • kretyás
    ez mekkora hülyeség, a szöveg második részében egymást ütik a dolgok, mert az elején arrol ir h a fiu ne hivja meg a lányt, erre a példában a csaj hivatja meg magát... na az tényleg gáz, de ha a fiu ajánlja fel, az teljesen más
  • chhaya #185
    Ilyet is csak pasi találhat ki... :DD
  • Dani0017
    Meghívjam egy italra? – olvasd végig miért ne!
    Röviden szólva: NE. Ne ajánld fel s ne is mondj igent a „meghívsz egy italra?” kérdésre.
    Mert ha igent mondasz, akkor te is csak egy kiszolgáló, egy papucs leszel, akinek ha csettintenek
    rögtön ugrik s teljesíti a nő minden vágyát, persze csak anyagiakban.

Pl.
    Ő: (gondolva, hogy te is egy balfasz vagy aki ugrik erre) Meghívsz egy italra?
    Te: (huha, tuti bejövök neki, hisz megkért, hogy vegyek neki egy piát) Persze.
    Ő: (lol, na ez is lámer aki vesz piát nekem a két szép szememért, de hát ő se gondolja komolyan,
    hogy egy piáért majd lefexem vele...inkább elfogadom és keresek egy igazi csávót:) Köszi szépen,
    rendes vagy, szia!
    Te: Héé, várj...(rohadt ribanc)
    Még ha marad is pár percre, hogy beszéljetek, tuti buktával nyitottál, s sohase fog veled lefeküdni,
    max ha egészen elmész addig, hogy ruhákat nem veszel neki, amit valószínűleg majd másnak fog
    felvenni, s veled csak azért fog lefeküdni, mert pénzeled, de igazi orgazmust majd egy CsM-mel fog
    megélni.
    Még véletlenül se ajánld fel, hogy te veszel neki egy piát! Így te magad önkéntesen válsz
    kiszolgálóvá/papuccsá. Ha el is fogadja, teljes beégés és ugyanúgy végződik mint az előbbi eset.
    Persze ha mester vagy akár fordíthatsz is a helyzeten, de miért nehezítenéd meg a saját dolgodat?
  • thebunny
    gyerekek, a kaméleonból idéznék egy mondatot: "Az image a lényeg" és igaz is :):P Bár az imdzs lenne amit ugye én szépmagyar módjára nemtudok leírni, de ezzel ittmost nemfoglalkozunk :D
  • DaemoonHunter
    Unják ezt a szöveget? Már nem azért, de hova a f*szba mennek fel az elvárásaik? Nyugodtan lökjed a szöveget, ha nem tetszik nekik akkor le vannak szarva...szerintem...én sosem olvasgatom a netet, mindig ugyanaz a szöveg, nem vagyok hülye gondoltam már rá én is, hogy mindenki ilyen általános "csajozósszövegekkel" próbálkozik náluk és unják, dehát ez van, kicsit több önbizalom azt mehet is a szövegelés, nekem míg nem ismerek egy csajt nagyjából semmilyen elvárásom nincs, mármint szövegileg, aztán majd alakul... bár ez én vagyok...:D
  • Dani0017
    ajjj
    most pénteken is voltunk discoba haverral,mellettünk lévő asztalnál ott ült 2lány,1iket néztem direkt pont szembe volt velem,néztem láttam őis rámnézett..1,2x..deh most hogy mentem volna oda hozzá??
    olvastam neten hogy unják már a lányok ezt a szöveget hogy..szia meghívhatlak valamire,meghogy mianeved....
    akkor meg hogy a fenébe csináljam......?:(:S plz valaki mondjon valami okosat,ki hogy szokott ismerkedni buliba.. köszi
  • Stupid Peach
    írd meg neki hogy te többet szeretnél és hogy találkozzatok..nincs vesztenivalód..!!sztem..sok szerencsét!!:D:_)
  • skate00
    Megtetszett 1 lány kb tavaly nyáron sztem én is be jövök neki, nyáron sokat találkozgattunk, msn, meg sétálgattunk, csak végül én mentem nyári munkára + neki is volt dolga, azóta nem is láttam csak msn-en dumálgattunk. Nekem eléggé bejön habár van 1 kis korkülönbség de nem sok, de nem tom mi tévő legyek én nagyon megkedveltem + jól is néz ki csak nem tom mit tegyek, aranyos lány nagyon. Azóta is sztem közös a szimpátia csak egyikőnk se akar próbálkozni vagy nem tom azóta sincs pasija. Szerintetek mit tegyek ?
  • Stupid Peach
    sztem ez elkerülhetetlen..főleg ha neked is bejön..majd idővel elmúlik..de ha valakinek van valami jó ötlete, írja már meg neki!!!:D