460
Csajozás és Pasizás
  • Tucker Case
    Jaj, nehogy már azt gondoljátok egy egy 23 éves csaj annyira különbözik egy 17 évestől. :D

Én is jártam idősebb csajjal is meg fiatalabbal is (23 vagyok) és higgyétek el a kor messze túl van értékelve.

Amúgy meg valszeg azért nézett meg mert tetszel neki. Ha meg nem akkor is mi veszteni valód van? Mindenből tanul az ember. :)
  • Dani0017
    1kérdés=)
    konditerembe van 1csaj aki mostanság mintha nézne...és tegnap is jön velem szembe rámnézz,én közbe iszok és ahogy rámnézett majdnem belefuladtam a vízembe:))
    néha zavarba jövök...amikor nézznek.
    mit csináljak hogy eggyátalán ne jöjjek zavarba??
  • Stupid Peach
  • Stupid Peach
    na ez a beszéd!!:D
  • Szélrózsa
    Micsoda?
    Erről nem is tudtam?:D
    Na megállj sunnyadvány
  • Dani0017
    Ha látom hogy megint nézz,meg rám mosolyog..akkor rá állok a dologra:)
  • Stupid Peach
    figyu, ha még jársz arra, miért ne próbálhatnád meg?
    ha máskor is néz majd..hm? most őszintén?
    elég ebből az "én nem vagyok jó ezért meg azért" szövegből..:-)
    láttad Pope mit írt??
    az, hogy 17 vagy sztem nem gáz..
    én is rá vagyok cuppanva az öcsém egyik barátjára..ő is 17..:D
    én 21 vagyok..
    annyi minden hülyeséget csináltam a fene nagy "önérzetem" meg büszkeségem" miatt..
    hogy a kérdésedre válaszoljak..nem, nem hagynám ki az öcsém barátját, csak amiatt a négy év miatt..:D
  • Molnibalage
    Miért? Én 21 voltam mikor egy 29-es nővel (és nem csajjal!) voltam együtt.
  • Dani0017
    áhh
    nem hiszem hogy egy 23éves csajnak egy 17éves srác kellene:)
    lehethogy csak hülyeségből nézett,vagy biztos koszos voltam vagy valammi:))):D
    úgy őszintén...sztem neked se egy 17éves srác kellene 23évesen:)
    nem tudom...
  • Stupid Peach
    hajts rá!!!!
  • Fantomlovag
    Valóban. Egyért nem éri meg összeállítani a bitófát. :D
  • Szélrózsa
    Ilyen pasikból kellene vagy ezer:D
  • Dani0017
    eggyátalán nembaj hogy idősebb:)
  • Fantomlovag
    Tanulni tapasztaltaktól kell...

És amúgyis, mit veszítesz, ha kideríted hogy akar-e valamit?
  • buBa0
    Ha annyira nézett, csak akar valamit.Az meg, hogy idősebb nem baj szerintem, sőt.
  • Dani0017
    van 1sztorim (mégmeleg:D)
    haverral járunk gyúrni,és volt 1csaj aki 1folytába nézett,haverom is mondta hogy bazmeg nézz téged az a csaj,jövünk ki a teremből az ajtón,ő háttal volt nekem, épp a futópadon sétált ,deh hátra fordult és rámnézett és mosolygott 1ett:D:)
    szerintetek akar vmit?:)
    ((:deh van 1gebasz hogy én 17vok őmeg 23:D:)))
  • Fantomlovag
    Istenek... Ekkora khm-öt se olvastam egy jóideje! Azthiszem bizonyítod (puszta léteddel), hogy a diliházak bezárása pokolin rossz döntés volt.
  • buBa0
    Nem azért, de remélem senki nem fogadja meg a tanácsaidat.
  • Mádül Ferenc
    Szerbusztok. A gyengébbik nemnek a hozzászóláson való gyengéd átsiklás javallot!
    Mádül „A Szerelemben Rendkívül Járatos” Ferenc megmondja mi az úgynevezett „dörgés” eme téren. Alapvető dogmának, amit ezúton kinyilatkoztatna Mádül Ferenc, a következőt kell tekinteni: A nőt nem szeretni kell, hanem birtokolni. Lehetőleg, - mondjuk úgy, ha mód van rá – minél többet egyszerre. Mádül „Poligámia Mellett Hitet Tévő” Ferenc úgy gondolja, hogy az ideális nő jellemzői az alábbiak: sok és kellőképp szófogadó. A nő ennek a feladatnak az elvégzésére épp elegendő sejtett kapott a Teremtőtől.
    Méghozzá hármat. Az első a hisztériáért felel, a második a menstruációért, a harmadik pedig e kettőt ötvözi. Ezért nem árthat a nőkkel való kapcsolatunknak, ha e felfutatott oldalbordát a férfi átformálja saját képére.
    A nő begyűjtésének folyamata Mádül „Színyei Merse Pált Csodáló” Ferenc szerint a következő: Odalépünk a kiszemelt példányhoz és bejelentjük igényünket rá. Ha a nő esetleg nem szeretné a konnektálódást, mondhatni rejektál minket, emlékeztessük bibliai kötelezettségére. Eme procedúra tehát „egyszerű mint az ásóbot”.
    A nő felé a későbbiekben legyünk odaadóak és vegyünk neki gyakran virágot. De az egyszerűség kedvéért a virágot a nőnek ne adjuk át, erre különösképp ügyeljünk, hisz az így ismét felhasználható a következő Freundinunknál.
    Köszönöm a lehetőséget, Mádül Ferencet hallottátok.
    Ps.:Rossz az aki prosztata.
  • buBa0
    Nem az a baj, hogy ellenkező nemű, sőt szinte csak csaj barátom van.Hanem van akivel baráti a viszony van akitől meg többet akarok, és miután beleszerettem egy lányba és ő helyettem mással jött össze, nem olyan jó érzés úgy dumálgatni vele mintha semmit se éreztem volna iránta.
    Hiába tettem túl magam nagyjából rajta egy olyan dumálás után ami során még inkább rájövök arra, hogy mennyire aranyos meg jófej , igencsak sajog a szívem.
    De nem is küldöm el a fenébe, mert kedves vok, csak belül szarul esik.És nem is minden lánnyal vagyok így van olyan aki mással jár de nekem teccik és ettől még az egyik legjobb "haverom".
  • Dani0017
    :):D
  • Stupid Peach
    hát én chaya véleményét osztom..én is így működöm..nekem is van nem egy olyan ismim akivel beszélgetek,de nincs velük semmi "olyan" tervem..
    vagy kérdezz rá..ha zavar, küldd el a picsába..tiltsd le..de egy ellenkező nemü barát sztem mindig jól jön..szerelemre meg van sok más nő a világon..értelmesnek tűnsz,nem hinném hogy ezzel gondod lenne..
  • chhaya #155
    Miért, ha összejönni nem akar veled, akkor már beszélgetni sem szabad? Tán azt hiszi, hogy haverok vagytok. -.-
  • Dani0017
    jaja:)
  • buBa0
    Nekem is van ilyen "kedves" csaj ismerősöm de az a poén, hogy tényleg nem veszik észre magukat és azt hiszik, hogy milyen jófejek veled.
  • Dani0017
    oksa Peach;)
    na mesélek egy sztorit:)
    van 1lány akit felvettem msnre,elkezdtem írni neki hogy megszeretnélek ismerni,meg járni szeretnék veled,beszélgettünk minden jó elvoltunk,és ő mondja hogy mégnemtudja mit akar....aztán mondja hogy alakulóban van 1kapcsolat neki...(jóvanakkor mondom)onnantól kezdve nem írtam neki,és minden nap ő írogat nekem msnen hogy mizu meg minden...nem értem...
    ma is épp belépek msnre egyből ír mitcsinálok..aztán mondja összejött azzal a sráccal....
    deh minek írogat meg minden ha nem akar tőlem semmit se????:@
    féltékennyé akar tenni vagy mih??
  • Stupid Peach
    okosan és kész..
  • Dani0017
    és netán nem fogom ezzel untatni hogy buli közepén ieneket kérdezek hogy hány éves vagy,hol lax,?

ám köszi ennyivel is okosabb lettem;)
  • Stupid Peach
    bármiről...kérdezd meg, hogy hívják..jobb esetben visszakérdez..aztán hol lakik..hány éves.. kivel jött arra a szórakozóhelyre..milyen gyakran jár szórakozni..milyen zenét szeret..kedvenc együttes.. van-e hobbija..ha igen,mi..persze a túl sok kérdés sem jó..légy érdeklődő..lehetőleg a szemébe nézz és ne a mellét bámuld..:D
    dícsérd meg a ruháját, vagy csak mondd egyszerűen, hogy csinos..kérd fel táncolni..kérd el a telószámát..ha eszedbe jut valamiről valami vicces sztori, meséld el..de csak akkor, ha tényleg vicces..a többi jön magától..mesélj te is magadról..persze ne túl sokat..
  • Dani0017
    ám megkérdezhetem hogy mért állítod le az illetőt,?:)
    dehazémegkérdem:)
    joh és tegyük fel hogy szemezek 1lánnyal meghívom valamire,elfogadja és attól a perctől fogva miről beszéljek vele???
  • Stupid Peach
    ja és próbálj meg magabiztosnak tűnni..arra bukunk mi nők..:D:d
    ne bunkó vagy tolakodó..csak biztos..ha meg nem jön össze, nem dől össze a világ!! ez a legfontosabb..ja meg persze ami az egyiknél bejön, a másiknál bukó..
  • Stupid Peach
    ha így próbálkoznak, normálisan, akkor beszélgetek, táncolok szívesen..
    de általában nem jutok el idáig..mert ha látom hogy valaki közeledne még idő előtt leállítom..:D:D:D
    ne kérdezd miért..
  • Dani0017
    köcce:)
    azért még elfogadok jó pár tanácsot,kinek mi vált be..
    Peach nálad is így szoktak a fiuk probáálkozni??
  • Stupid Peach
    Először talán ha van rá lehetőséged, szemezz vele, mosolyogj rá..Ha nincs, nem baj..Odamész..Xy vagyok, meghívhatlak egy italra?..Csak lazán!.. mosolyogj!!Vagy táncolsz velem?..De el ne kezd tapizni!..én legalábbis az olyantól falra mászom..én ennyit tudok mondani..de ha nem jössz össze elsőre, majd összejön másodjára!..ezen ne akadj fenn!talán mások is mondanak még okosabbakat!!Csak lazán!!Sok sikert!!
  • Dani0017
    hello!
    pénteken voltunk haverral discoba,kecskeméten a blingbling-be,
    segítsetek már légyszi,hogyan szólítsak le 1lányt?
  • adjust28
    Nem is tanyára gondoltam:)
    :D
  • yaqx11
    kicsit sok filmet nezel,meg ezzel ne egy falusi 'ivoban' probalkozz
  • adjust28
    Sziasztok!

Hazafele uton discobol eszembe jutott, hogy mi lenne, ha leülnék a pulthoz iszogatnék egyedül, a pult tuloldalán kiszemelnék egy csajt, mindegy hogy magányos e vagy egy barátnojével van-e, és az egyik pultossal küldök neki egy levélfecnit, hogy meg inna e velem valamit?
    Persze ha nem iszik.

Rem bejön legalább 3-ból 1-szer.:)
  • yaqx11
    elosszor is ugy h nem forumn probalod meg megtalalni a valaszt mivel valszeg senki nem ismeri itt!barmirol lehet beszelgetni csak tudni kell h mi az erdeklodesi kore vagy ha nemtudod megkerdezed ennyi az egesz, es legyel hatarozott. akkor nemfog 'nyominak' gondolni:)
  • adjust28
    Sziasztok!

Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem és és tegnapig úgy tudtam, hogy még járna is velem. Mert már többször összeakartam vele jönni csak nem sikerült, nem azért mert lekoptatott csak nem közeledtem...a barátnőjével beszéltem, és ő azt mondta, hogy nem járna velem.Ezt msn-en. Szünet. Csak max. egy éjszakára lennél jó neki. Hát jah, én sem akarok most végül is kapcsolatot. A caj ilyen, sexelget benne van a témában. Csak az a baj, hogy ő az a fajta csaj, akivel nem nagyon tudok miről beszélgetni. A barátnőjével, meg sok más csajjal tök jól elvagyok, de vele nem megy...lehet azért mert ő tapasztaltabb, mint én. Mirol tudnék vele beszélgetni, hogy ne higgye azt, hogy lúzer vagyok, vagy kezdő vagy nyomi vagy ilyesmi?