460
Csajozás és Pasizás
-
Dani0017 #258 tegnap voltunk haverral bálba,és ott volt haverom 1ik lány ismije,és táncoltam vele meg jól-elbeszélgettem vele,mondta h neki most nem kell hosszú kapcsi:))
ez 1hülye kérdés lesz:D:D
szerintetek felvegyem msnre?:D -
Dani0017 #257 :D:)) -
Vzsola #256 Sziasztok! :) Hologram! Próbáld ki egyszer egy kicsit illuminált állapotban egy bombázó csajjal ;) Akkor talán megérted :) -
Dani0017 #255 háát discoba mimást csináljon az ember:)) -
hologram35 #254 Ne kérdezd meg tőle hogy akar-e táncolni hanem jelensd ki hogy gyere táncolni(lehetőleg magabiztosan).
Meglátod más lesz az eredmény.
Bár én nem értem mi olyan jó abban hogy ott ugrálnak tuc tuc zenére. -
Emmegki #253 Nyereményjáték! Reklámozz te is hülyeségeket és nyerj felkiáltójeleket a neved mellé+! -
Dani0017 #251 :);) -
Stupid Peach #250 nincs mit:D:P -
Dani0017 #249 ohhhh köszönöm tanító néni!:))) -
Stupid Peach #248 na ez már döfi:D
csak így tovább..még a végén büszke leszek rád:D -
Dani0017 #247 hát most nem nagyon fogglalkoztunk velük:D jót röhögtünk rajta és kész táncoltunk tovább:D...:)))(K) -
Stupid Peach #246 igaza van cicám az előttem szólónak..ne akarj ilyen görcsösen ismerkedni..meg lehet volt pasijuk a lányoknak..nem jöttek táncolni hát nem jöttek..lesz más..egyszer indulj el úgy bulizni hogy szarsz bele az egészbe..hogy csak mulatni akarsz..hidd el, meg fogsz lepődni!!:) -
#245 Ilyen velem/velünk is fordult már elő...odamegyünk 2 csajhoz, - Akartok táncolni? - Neem. Na jólvan akkor aztán mentünk máshoz, azok meg egész este kettesben táncoltak, meg ültek az asztalnál...gondolom vannak akik csak "magányos" bulizásra vágynak, vagy nem szeretik az ellenkező nemet kitudja, szóval az ilyeneket le kell szarni azt 'jóvan. -
Dani0017 #244 voltunk megin dizsibe:)
haverral táncolunk oda táncoltunk 2csajhoz megkérdezzük akarnak-e táncolni velünk mondják h nem....jóvanakkor...és egészvégig ott voltak körölöttünk és haver is mondja bazz ezek minket néznek...meg késöbb ott ülnek 2en az asztalnál magányosan..nemértem őket....pedig nem 1fúúú de 10ből 10es csajok voltak.... -
ecneb #243 jolvan fiú.. de remélem a szót nemfogsz elovlasni a blogról... haha -
ba32107 #242 Ez kurvajó, de legközelebb majd akkor linkelj amikor nem egy töküres tartalommal rendelkező oldalt ajánlanál -
ecneb #241 http://tanuljmegcsajozni.blog.hu/ érdekes -
Stupid Peach #240 :P:D -
Dani0017 #239 (: -
Stupid Peach #238 de még 17 éves..nem 40..ha az lenne akkor én is fikáznám, hogy észhez térjen..de látom egy a célunk:D
kössz -
ba32107 #237 Magamat puhapöcsöztem le, nem őt :)
Nem akarok veszekedni, se kötözködni, de szerintem éppen te adod alá a lovat a kedveskedéssel. Néha az kell az embernek, hogy megmondják a frankót a képébe. Erre próbáltam rávilágítani. -
Stupid Peach #236 ok..de akkor sem kell senkit puhapöcsözni..még viccből sem!!:)
próbálom megnyugtatni..te meg adod alá a lovat..senki sem szerencsétlen..sztem csak akarni kell..és minden sikerülhet:) -
Stupid Peach #235 nem bántok én senkit..:)
-
Dani0017 #234 jólvanna....nebáncs Peach:)
(K) -
ba32107 #233 Egyébként pedig ezzel éppen hogy segíteni próbáltam neki, nem látod? -
ba32107 #232 Nem vagyok nagyképű, sosem voltam az. -
Stupid Peach #231 egyetértek!!:) -
Stupid Peach #230 te meg mi lenne ha visszavennél az arcodból?? -
Stupid Peach #229 de miért foglalkozol még mindig vele??
még 17 éves vagy!!ráérsz!!ne ezen agyalj!!tanulj!!meglásd, akkor csap be a villám, amikor nem is számítasz rá!!oks?:D -
ba32107 #228 Igen. A szerencsétlent úgy is értem, hogy puhapöcs :D
Nem baj, most amúgy is nagyon el vagyok foglalva az egyetemmel nem is próbálkozom. -
#227 Ugye tisztában vagytok vele, hogy a dolog nem csak szerencse kérdése, hanem tudás, felkészültség, időzítés és módszerek kérdése?
Csak kérdezem... -
ba32107 #226 Nem vagyok fasz. De szerencsétlen, az igen... -
Dani0017 #225 erre nemtok mit mondani....teis 1szerencsétlen f'sz vagy, velem együtt!:/
mondjuk nekem már volt,de réég volt...... -
ba32107 #224 Ne siránkozz már annyit......én 21 éves vagyok, nekem sem volt még barátnőm. -
Dani0017 #223 faszz kivan...........lese szar azacsaj:S:SS:
idegesit..áhhh mé vok ien szerencsétlen????::SS:S::'( -
Dani0017 #222 :/ -
Stupid Peach #221 lesz az..hidd el!!
ne légy már oly kishitű:) -
Dani0017 #220 már ha lesz..:( -
Stupid Peach #219 várjuk az újabb fejleményeket:) -
Dani0017 #218 :)));)