Általános kudarc a Media Player nélküli Windows
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
YaniMan, az mplayer mindezt tudja, szerintem sokkal jobb is :). Van win alá is port belõle. (mármint cd,dvd,streaming,film-lejátszó. Ja, abban még encoder is van...)
Szerintem büntessék meg a Cyberlink-et is, mert egy csomó VGA kártyához bundled software-ként adják a PowerDVD-t, és aki ilyet vásárol, annál mondjuk kis eséllyel indul egy WinDVD vásárlás-projekt <#smile>#smile>.
A Windows Media Player szerintem egy korrekt lejátszó. Inkább örülnének, hogy a felhasználók az operációs mellé kapnak egy ilyen korrekt lejátszót. A Windows attól nem lesz olcsóbb, hogy ezt kivágják belõle, ez egy csomó plusz meló az MS-nek, jó hogy nem adja olcsóbban azt, amin még többet dolgoztak...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Gut. Besser. Presser.
és ezzel nem vok 1edül sztem :)
bár nekem minden ingyen van :D
Ez olyan, mintha azt mondanák valamelyik autógyárnak, hogy ne tegyen az autójára motorháztetõt, mert így akik autót vásárolnak, az eredeti tetõt használják, nem az alternatív gyártókét, ezért az autógyár autótetõs kérdésben monopol helyzetbe került. Nannneeeeee
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Én eddig sem használtam a WMP-t, ezután sem fogom, xp-t meg pláne nem, így engem hidegen hagy a dolog. MPlayer a tuti :))
WIN<#mf1>#mf1><#mf3>#mf3><#banplz>#banplz>
Ennek a kis buntinek pont semmi ertelme nem volt, max egy minimalis koltseg, amivel elkeszitettek a butitott verziot. Talan jo esetben par munkahelyet teremtett :)
azért ez a marhaságot ugye te sem gondolod komolyan? Ha egy cégnek a törévénysértés megszüntetése érdekében tett lépései közbe vesztesége keletkezik, csúnya lenne ha ezért kártérítést követelhetne.
Az MS-re visszatérve, az, hogy a WMP nélküli verzió sikeres vagy sem tulajdonképpen a kutyát nem érdekli. Eleget tettek az EU követelésének és ezzel részükrõl a dolog el van intézve. Nyilván nem bánják, hogy a csökkentett verzió népszerûtlen, mindent el is követtek annak érdekében, hogy ne is legyen népszerû.
mintha ez eddig nem így lett volna :)
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
A dolog azért nevetséges, hogy amikor a gép amelyen ez a herûlt OS van a netre kapcsolodik percek allatt rajta lesz a WMP 10, mert az SP2 keretein belül ez is lejön. Tehát duplázott az EU börokrácia a tévedésben. Inkább kötelezték volna az MS-t, hogy a konkurenciának fizessen kártérítést, ez kevesebb pénzbe került volna, a konkurenciának lett volna haszna, az MS-nek nem lett volna kára és mindenki meg lenne elégedve... így ez tényleg egy nagy semmi, csak az MS részvényessei (ez ez akár te is meg én is lehetünk) lettek bûntetve, pedig a részvényesek 50%-a azt sem tudja mi fán terem a WMP..., sõt sokan akik brókercégek álltal kezeltetik tõkéjüket nem is tudják, hogy MS részvényesek, és most fizetnek :)
Az is lehet, hogy egyelõre kivárnak. Még éppen hogy csak be lett vezetve. A hétköznapi felhasználóknak meg szokatlan, és persze félnek a másik lejátszó telepítésétõl is. Tehát eleve nem is lehetett és lehet arra számítani, hogy túlzottan kelendõ lesz. (Majd esetleg az "eladhatatlan" készletek akciós kiszórásakor...)
Megjegyzem, csak a WMP van kihagyva, a DirecX DirectShow komponense nem, így a feltett codeceket minden DirectShow-kompatibilis lejátszó tudja használni. Ezt persze nem tudja megintcsak a többség.