1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#1181 ügyes-ügyes
na akkor én hogy lennék itt ha különc alrege lennék -
SNICKER #1180 én nem vagyok egyiknek se az alregje. -
#1179 nem gyanus, hogy azok ki lettek bannolva de én meg itt maradtam:D
tudod egyezett az ip címük de engem meg nem bannnolt ki gabber saviola??:D:D
-
#1178 nekem meg azt mondták hogy te vagy Bűzös Bohóc tippmix945 gerling88 és maffiavezér -
#1177 hát mert nekem azt mondták többen is
privátba írták
snickerst viszont ki bannolhatnák már
csak kurvára nincs itt egy modi se -
#1176 én se vagyok különc mégis azt mondod -
#1175 nem én vagyok az te nímand senki -
#1174 kussolj effe -
SNICKER #1173 anyád a snickers te buzi :D -
#1172 bannoljátok SNICKERST a szerencsejáték topikból -
#1171 Hehe, jó az aktivitási rátád, gyorsan reagálsz dolgokra. -
#1170 nyugszik
rozsé -
#1169 Testépítés topik #27562
reklám (valószínűleg ezért regisztrált) -
#1168 Éééés ugye tegyük hozzá, hogy a balhét ki kezdte, ki használt más jelzőket, stb.
Pl. "visszasírta magát", Jazzyke, és még lehet sorolni.
Aztán érdemes megnézni, hogy ismét ugyanaz van, mint régen. Sehol nem voltál hónapokig, amikor bármi értelmeset lehetett volna írni a témával kapcsolatban, most hirtelen feltűnsz. Nem meglepő módon ismét semmi témával kapcsolatos, csak hogy nyomasd a flame-t. :)
Ahogy régen. Bár akkor 5 hónap alatt volt 2 hozzászólásod, ami szintén flame volt. :)
Miért jársz te be oda amúgy? Semmi értelmeset nem csinálsz. Az összes tevékenységed a topic rombolása, valamint a közösség bomlasztása. Ügyi vagy. -
#1167 Trestéptés topik
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819
"jaj te balfasz." -
#1166 Nincs, itt a sportrészlegen ennyire offolós és gumi stílusú topik nincs még egy, még hasonló sem. Az, hogy mi megy a gumiban meg a sajátban az engem nem érdekel.
De tudod mit, kinyitom, hogy újra essen a színvonal itt a sportban. Ha nektek ez kell ... aztán ha megint menni fog az anyázás meg a vulgáris beszéd átmegyünk a gumiba vagy a sajátba. -
#1165 Tele a fórum ilyen topicokkal. Legegyszerűbb lenne beszüntetni az egész fórumot, nem? Voltak tippek, meg mellé beszélés is de hol nincs, nem volt anyázás szóval nem értem a gondodat. Kicsit azért erősnek érzem a húzásodat, -
#1164 Szerintem azért melléfogás bezárni a topicot, mert a sok faszság mellett volt némi haszna is. Kevés, de volt. Ennél durvább topicok maradnak nyitva már évek óta... -
#1163 Köszi, hogy jelezted.
Mérlegeltem és rájöttem, hogy szerintem ne erőltessük tovább ezt a topikot. Visszaolvastam gyakorlatilag az egész topikot, és a kezdetektől fogva a kommentek töredéke szól csak a témáról többi off, személyeskedés és minden más olyan ami kb. a gumiba való. -
#1162 internetes fogadások topik #204314 provokálás -
Dean Winchester #1161 köszi, hogy jeleztétek a problémát !!!
viszont a büntetőpontot érő kommentekre nem lett volna muszáj válaszolnotok.
Nem lehet a modi 0-24 be a fórumon !
ha min.1 napig sem intézkedik valaki akkor jogosan szólalhatna fel bárki...
#204116 -t töröltem mert a szöveg mellett egy nagyon undorító kép is mellékelve volt :S (itt megnézhető a hozzászólás
-
SNICKER #1160 hát ez egy fasz :D -
#1159 na igen:D:D -
Ferrari23 #1158 Bár ebből, csak a "CSELSZII"-ért jár bünti, a többi szó megengedett, mint tudjuk :D -
Ferrari23 #1157 + tippmix topik
"WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ FASSZOPÓÓÓÓ CSELSZII GECII KURVA ANYÁDATROHADNA KI AZ ÖSSZES JÁTÉKOSA" -
#1156 tippmix topik
"#204116
ezt nektek kurvák "
-
#1155 ja több tag
te meg wufraXDXD -
Dean Winchester #1154 pattanj már le rólam...
ha esetleg tudnátok olvasni meg értelmezni 1-2 mondatot akkor tudnátok, hogy miért lett bezárva. (-> banner alá ki van írva)
nem én kértem egyébként, de több "topic tag" szerint is jó ötlet egy időre pihentetni a topicot. -
#1153 dean bezáratta
megijedt valamitől -
SNICKER #1152 miért lett bezárva a sportfogadás topik? -
#1151 shadoweyesgeci anyád koporsóját teleöntöm gecivel te kocsicsőkar hogy anyád baszott volna földhöz miután világra szart te okádék -
Dean Winchester #1150 Úgy tudom cifu már egyszer elmndta, hogy nem kell fröcsögni, hogy ki kinek az alrege. Konkrét hsz-t kell linkelni és kész, helyette te több hozzászóláson keresztül meggyanúsítottál.
"Érdekes" -> valóban az , a tag egyszerűen belement a játékodban és poénból így reagálta le !
-
#1149 igen én hoztam fel mert szerintem a te alreged
de ha nem mondtam elnézést kérek
érdekesS:S: -
Dean Winchester #1148 fogadás topic
meggyanusítanak, hogy én szórakozok az alregemmel
előtte is volt már 1-2 hsz amivel meggyanúsított pl1, pl2, pl3, pl4
tippmix is meggyanúsított
bizonyára megint véletlen,hogy effe is ott van azok közt akik a trollokat etetik.
#200711 -től | #200683-ig flame az egész
az alreg kérdést egyébként pont effe hozta fel.
Annyit kérek,hogy nézzetek be és döntsetek belátásotok szerint. Nagyon szépen megköszönöm.
-
Ferrari23 #1147 Csúnya beszédért én 2 felkiáltójelet kaptam, tessék szépen neki is kiosztani! -
Ferrari23 #1146 Tippmix topik Dvilla trollkodik....
200592
200604
-
Dean Winchester #1145 reklám ?. -
Dean Winchester #1144 sry. elrontottam!
szóval reklám -
Dean Winchester #1143 köszi!
újabb reklám -
#1142 Mindketten kapták a jussukat.