1261
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
csuuzli #1221 jazzy? -
csuuzli #1220 ki az a troll? -
#1219 Jah, hasznosabb lenne bezárni az egészet, mert kb. az egyik 19, a másik egy híján 20 tipikus esetei...
RHDK amúgy ki lett tessékelve, ismert trollunk újabb regje. -
muffrazsele #1218 szép hasznos kommentek -
csuuzli #1217 erre se reagáltak, meg úgy semmire kb, szerintem elegük lett, érthető -
#1216 Testépítés topik rhdk összes kommentje, lehet visszaolvasni. -
#1215 van itt valaki, vagy tényleg minden modi szarik az egészre??? -
#1214 Ennél jobb bizonyíték nem kell. Rengetegszer olyan hozzászólásokat pontoznak le (és utána persze még bele is állnak az emberbe), amelyek segítő tippek, tanácsok, és más pozitív tulajdonságú dolgok.
De van még pár ilyen összesítőm ezekről a trollokról.
Pl. legtöbbje az elmúlt 1.000 (!!!) hsz-ben semmit nem szólt a témával kapcsolatban, de érdekes módon balhénál ismét hirtelen megjelennek, és van aki trollkodással, van aki negatív szavazatokkal tömi a topicot, bomlasztva az egész társaságot. Nem tudom mit élveznek benne, de hogy semmi támogató viselkedésmód nincs bennük a téma iránt, ez biztos. -
#1213 Gyönyörűen megfigyelhető, akik negatív szavazatot dobtak rám, ők a trollok a topicban, és minden egyes balhénál hirtelen ott teremnek. -
#1212 Egy modit kérnék a Tippmix topicba egy ban erejéig! köszi! -
#1211 Áhh, és a spicli, troll alreg tesz bejelentést. :) Tisztára úgy érzem magam, mint ha az ÁVÓ még működne, és direkt provokálnának embereket, hogy aztán bejelentsék őket. Mondjuk ehhez te értesz a legjobban pár haveroddal ugyanabban a topicban, ugye csillagom? -
csuuzli #1210 testépítés topik
kommentek
gyönyörű, gyúrósok
-
kocsisambrus #1209 -
kocsisambrus #1208 -
Monoton #1207 Nyilván poén, de mindennek megvan a határa. Fél oldalon keresztül offolni nem oké. Az egy dolog, hogy valakit nem láttok szívesen az adott topikban, de az újaknak ne az jöjjön le elsőre, hogy egy bohóctopikba tévedt be. Ott a Saját részleg, lehet nyitni Testépítés offtopikot. -
csuuzli #1206 logikusnak hangzik -
#1205 Ez már poén :) De ha nem tetszik, ne gyere be, nem fogsz hiányozni senkinek, mert kb. 4.000 hsz-ből nem volt 10 a tiéd. :) -
csuuzli #1204 nekem sajnos nem úgy tűnik -
#1203 Mivel privátban intézik, ezért tárgytalan. -
csuuzli #1202 hello
légyszíves nézzetek rá a testépítés topikra!
csuszi+effe, inkább csuszi aki nem bír magával
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=983474819
-
#1201 az én "beiktatásom" óta ez volt az első... -
#1200 csak már sokadjára csinálják ezt. -
#1199 töröltem... máskor viszont először a házigazdát kérd meg, aztán gyere a modi topicba árulkodni, ezzel lehúzva az egész topicot... -
#1198 nem odaillő hozzászólásokat kéretik törölni
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103 -
#1197 +1 -
#1196 +1 -
#1195 Megint kikkel van gond, milyen érdekes... -
szmegma #1194 aljas féreg :S:S:S
felfordul a gyomrom tőle :S:S:S -
#1193 hát nem volt nehéz
testépítés topikba is beszólogatott nekem
pont mint anno különc
itt i próbál a tippmix topikba kibannoltatni
meg minden féle alregnek beállítani -
szmegma #1192
végre valaki rajtam kívül is észrevette -
#1191 jaja
itt nyomja a nyalós szöveget
közbe meg gyanusítgat, hogy én vagyok snickers meg még vagy 100 reg
"kuss effe" miközben hozzá se szóltam
különc lesz ez kéremszépen... -
szmegma #1190 *próbálod -
szmegma #1189 hagyjuk már ezt a dumát...mindenki tudja,hogy különc vagy.próbálom lemosni magadról az évek alatt rád rakódott mocskot ezzel a mézes-mázos szöveggel,de aki tudja milyen vagy valójában,azt nem tudod átverni... -
Dean Winchester #1188 nem miattad...
persze, attól függetlenül ha valakinek baja van és kérdez , segítséget kér akkor lehetőségeimhez képest segíteni fogok :) -
#1187 Dean Winchester-hez annyit, hogy sajnálom ha miattam mondasz le a házigazdasági jogról, és remélem továbbra is aktív tagja leszel a topiknak. -
#1186 Az a baj ha valaki megvédi magát? Valamelyik barom elkezdte terjeszteni hogy ennek meg annak vagyok az alrege. És ilyenkor jöttök ti a 2-3 hónapos regisztrációtokkal osztani az észt? Nem hiszem hogy valaha is olyat tettem vagy írtam, hogy meg kelljen gyanúsítani. Hiszen ha valaki közöttünk alreg akkor az nem én leszek hanem TI! Mostantól kezdve nem fog érdekelni amit rám írtok. Írhattok privát üzenetet is úgy ahogy teszitek most is, én nem fogok válaszolni. -
Dean Winchester #1185 az utolsó sorért respect, hogy vállalod a hibáid és beismered a képet (amit töröltem mert megint egy undorító képet sikerült feltöltened) -
SNICKER #1184 moderátorok helyében be kéne keményíteni. 1 figyelmeztetés, ha nincs változás egyből ban. ha alreggel ír, egyből ban. ezt kéne csinálni. a sok "egyből ban" után megunná a sok kis köcsög az alreg szarságját. ki kell írtani a férgeket, és benépesíteni a topikot az értelmesebb fajtával. hungary27, szmegma, effe88 és most engem is ki kellene tiltani a kép miatt + stílus. én bevállalom, csak ne ezekkel a nyomorékokkal legyen tele a topik. -
Dean Winchester #1183 majd valamelyik modi visszaolvas és eldönti ki tette tönkre a topicot. 1 fecske nem csinál nyarat...
Múltkor jeleztem ha még egyszer kirobban egy flame áradat akkor lemondok a hg jogról. Ez most az elmúlt 2 napban bekövetkezett.
Törölni ugye nem lehet mert akkor a probléma problémát szül. Köszönöm az eddigieket de elég volt.
Természetesen a topicba "jelen" leszek és aki kéri annak továbbra is szívesen segítek de a hg-i feladatokat továbbá nem vállalnám.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=205407 -
szmegma #1182 különc nincs bannolva és te vagy!!
tönretetted a topikot!