Silverfall

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starfighter
Hopsz! 😄

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

Starfighter
Jó a játék.
Itt a karim:

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

mucsácsó
hát..jha..csak ne csinálná ezt a szaggatását 😞
musha
fú, ez nagyon bejövõs lesz, ha egyszer sikerül eltalálnom a grafikai optimumot...úgy nézem, hogy nem nagyon tölti be a dolgokat elõre a memóriába, csak amikor használni kell, emiatt sokszor beszaggat...de a játék látványvilága nagyon tetszik (jóféle cell shade grafika), szép mozgások, effektek, és amolyan diablós játékmenet...

<#eljen>

Sikerült megcsinálni angolra a francia változatot (sokat szenvedtem vele de sikerült 😊 Még nagyon az elején vagyok, vannak benne hiányosságok, de amúgy nemrossz kis játék ez.

4,7GB-os dvd...
grebber
Nem 4.7 hanem 7.4GB 😄

Next PC upgrade: 2022

Amennyit láttam demóból, az bejött

Ez Monte Cristo-s játék? Hát, akkor lehet, hogy nem kapunk olyan szuperjó játékot.... De a képek alapján, bazihangulatos gamenek tûnik. Nagyon egyedi grafikája van, ami remélhetõleg jól feldobja majd.
4,7 nem?
mucsácsó
hm...ez jó lenne 😛
ja, csak torrentrõl elég lassan jön 😞

grebber
Én speciel ezt találtam:

SilverFall.V1.11.DvD9.ENG.FRA.ITA-TXT

Állítólag a francia változatból lehet majdnem tökéletes angolt csinálni

mucsácsó
hát Franciaországban már régóta kinntvan a játék úgy tudom 😊
vagy milyen verzsönt láttatok ti? 😊
grebber
Német torrentoldalakon én is látom 7,4GB iso már lassan luxus lesz 4,4GB-os dvd-re játékot irni 😄

CalebJoe
Én most néztem torrent oldalakat és tényleg kijött 7gigás az iso meg van hozzá egy patch is pedig az Nforce-on nincs fent lehet fake.
Kijött ez 20.-án? Csak mert semmi hír nincs vele kapcsolatban 😞

Ottto
Fenébe hogy francia!
Mindegy, megnézzük hogy boldogulunk ezzel is. Kössz...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

mucsácsó
itt a francia nyelvû demo!
csodálom, hogy ilyen kevés ember érdekel ez a játék 😞
Silverfall demó
STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Ottto

Úgy tûnik, õsszel jó kis RPG/hack 'n slash esõre számíthatunk... Helyes!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ottto
Egész jó. Így elsõ látásra megkérdeném, nincs valami köze a Silver címû játékhoz?

reaper4
nekem tetszik

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

QuippeR
coop módra nagyon kíváncsi leszek. de messze van még október...

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

STREEX

STREEX

[Jakuza]
Nem rossz, nem rossz, a kepek alapjan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A játék a jelek szerint nem tûnt el a süllyesztõben, csak nem viszik túlzásba a hype-ot 😄

Új screenshotok itt.

Jól látom, hogy cell shader-es karakterek vannak a 3D-s világban? Érdekes párosítás, de nem rossz.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

A 8 db új screenshotot itt is meg lehet nézni, tekintettel arra, hogy pár nap múlva elég bonyodalmas elõhalászni a hardwireden bármilyen cikket.

No, szerencsére nem tûnt el a játék a süllyesztõben, sõt! Ugyan átnevezésre került és innentõl úgy tûnik, "Silver Fall" néven fog futni, ám a hardwireden 8 db új kép található, ami arról tesz tanúbizonyságot, hogy bizony serénykednek a fiúk! Gyönyörû a grafika.

0Fritz0
Érdekes képi világ. Sztem nem tudták eldönteni, hogy mit is akarnak. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

<#hehe>

Lacc
Úgy hallottam itt még neked fizetnek. 😛
Eye-scream
A képek tetszetõsek, a sztori így elsõ hallásra gagyi, a 12 fõs party egy kissé soknak tûnik, de hát majd +látjuk mi lesz...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Borg87
Hello ez a játék ingyenes?

..::Borg::..

Most olvastam errõl a játékról, bár még nem sokat tudni róla. Adva vagyon egy Aarklash nevezetû világ, ahová bebüntet az übergonosz, és persze nekünk kell megmenteni a világot, blablabla... Eddig semmi érdemleges, ám az elsõ képek nekem nagyon tetszenek! Kicsit a WarCraft III-at idézi a látványvilág.

A játék jellemzõi:
- varázslatok és fegyveres jártasságok,
- 12(!) fõs parti,
- kétféle végzõdés (rossz vagy jó, kinek-kinek ízlése szerint),
- 6 tájegységen 15+ bejárható vidék,
- 4 egyedülálló (khm...) faj, mindegyik a maga különleges tulajdonságaival,
- 4 jártasság-fa.

← ElőzőOldal 4 / 4