189
Action RPG a Monte Christo -tól... egy jópofának ígérkező RPG!
-
Árnyvadász #69 :))) -
csgj #68 rapidshare-n nyit meg 100mb-os rar-okat, amiket külön-külön lehet csak leszedni. Meg aztán vmi érdekes módon ilyen nevet kaptak: john_wayne_dacing_techno. Szóval nem is naon hiszem, hogy ez a Silverfall :D -
Dzsí Pí #67 Az nfo szerint innen szármázik a doom rip: http://www.opgamez.net/
/lefelé van/
(valahogy csak lelehet szedni...:)
Egyébként google-ba, vagy keresőkben így kéne lennie(eredeti torrent/release name: Silverfall Multi 5 - DooM RiP -
Dzsí Pí #66 Egyébként sztem a game nagyon jó(most hoy sikerült shoppingolni, főleg)
megyek is zúzni a level 8-as trollocskámmal, muhaha! -
Dzsí Pí #65 Bár cseh nyelvű site, azért hátha ki tudtok silavizálni vmit a 2gb-os doom ripből.
Remélem megbocsátotok, de a feltöltőt elvi okok miatt nem kérdezem meg, hogy honnan szerezte be a verziót...:(
http://www.releaseinfo.net/ri/index.php?idnews=2512&jazyk=cz -
csgj #64 figyelj, azért a játék maga jó lenne, csak elszúrják a külső dolgokat... De hát gondoljunk bele, milyen nagyon nagy játékai voltak a Monte Christo-nak... heehh -
#63 mondom, hogy egy optimalizálatlan, rakat helyet elfoglaló szarság, felpakolni sem érdemes semmiképpen...egy-két gépen jól megy, de az aztán abszolúte de semmit nem jelent...többségnek meg ugye k*rva szarul fut... -
csgj #62 haverom valszeg hazudott :D nekem jobb gépem van az övénél, és full lowban is akadt egy kicsit... De nem rossz játék, csak jobb gép kéne hozzá. Ja, amúgy meg 28 giga szabad helyem volt a c-n, amikor feltettem (telepítő is fent volt), lett 23 giga...aztán amikor mindent letöröltem, csak 26,9 gigám maradt :O Hova lett a többi??? -
csgj #61 ez kinek szólt? xD -
YencY #60 Oda kell menni a kovácshoz, illetve van egy csajszi is a vározsban aki vesz cuccokat.
-
csgj #59 nincs semmi olyan oldalon, ami nem meghívós? -
Dzsí Pí #58 Üdv! Naon jó a game(már sikerült elindítanom) level 5-ös Troll vok. De
megtudná vki mondani, hogy hol lehet eladni/vásárolni a game-ban?
Mert én eddig a kezdő táborban csak egy skill mastert találtam. Lécci help!
UI.: kérdeztétek h honnan lett meg a 2gb-s doom rip. Hát én endless-ről szedtem, ha van ismerős kérjétek meg szedje le/küldjön meghívót az oldalra... -
YencY #57 2007-ben aki fullon akar játszani annak igenis be kell hasonló hardwarebe fektetni, ha tatszik ha nem. -
YencY #56 Sziasztok! Én most nyomom a demót és nekem nagyon bejövös. Mondjuk a zeppelines küldetést nemtom hogy kell megcsinálni, mert nem lehet eljutni oda.
Mucsácsó: attól, hogy a gépede lassú és szaggat azért még nem kell fikázni. Nekem E6600-am van, 2GB ram és 512MB 1900XT fullon megy 1280-ban. -
#55 hm... azt vettem észre, hogy ATi-kon vígan elfut a game, de egyetlen nvidián nem akar normálisan menni...parasztok :D -
#54 hát akkor igen sokat gyúrhattak a francia verzióhoz képest, mert nálam másfél gigával, 3 GHz-es p4-gyel és 6600gt-vel közepes beállításon is szaggatott - persze csak ha haladtam, mert amit már betöltött a memóriába az ment szépen.
mindenesetre kíváncsian várom. -
csgj #53 haverom játszott a demóval (én is lehet, hogy leszedem), és a 2,4 ghz-es procijával, 512 mb RAMjával, és a 256 mb-os Ati 9600-as kártyájával akadás nélkül futott a game... -
#52 Hát én nem is tudom...ez a "játék" annyit se érdemel meg, hogy én véleményezzem kb...de viszont leírok egy-két gondolatot, amit a többiek figyelmébe ajánlok, legalább ők ne járjanak úgy, mint én hülye :D
Szal egyszerűen röhej...Francia demó után 2-3 hónappal kijön az US demó, de semmit az égadta földön nem változtattak rajta a nyelven kívül...röhej komolyan mondom, minimumon kb úgy fut mint fullon...
ennyire nem lehet szar gépem, már nem azért...Titan Quest, ami 10x szebb legalább ennél a szutyoknál, vígan elfutogatott High beállítások mellett..NODE EZ??!
sőt ez a szenny még pofátlanul nagynak is mondható demó létére, ugyanis 1,4 GB, és feldob 2,7-et még mellé...és az AGEIA szarját is felteszi..
Azt kell mondjam, hogy ezek a fejlesztők ne nagyon próbálkozzanak játékok fejlesztésével, mert ez száááánalom...én nem tudom, hogy ezek mit csinálnak, de hogy ezek nem tesztelték semmilyen gépen ezt a rohadt demót, (sőt mitöbb gondolom a teljes játékot sem :D) az is biztos...
És persze ez még nem minden, mert ezt a gammát birkatürelmű emberek bírnák taláááán elviselni, mondom is miért:
1. eleve, míg feltelepítődött, az volt fél óra legalább...
2. elindítom, 1-2 percet tölt az asztalon, jó elindul a game...
3. nyamvadt töltőképernyőt bámulom 3-4 percig...
4. jó, megint tölt természetesen...
5. elkészítem a karit, START...
6. ismét egy pár perces töltés, közben csak bámuljam a 20x-ra ismétlődő concepteket hú..
Játékot le sem írom, egyszerűen szaggat mint a rohadás, tökéletes az a szó rá, hogy játszhatatlan szar..
Viszont egy dolognak örültem! az uninstall 2 mp alatt megtörtént! ;)
Meg kell még hogy mondjam, én nagyon sokat vártam e játéktól, bíztam a fejlesztőkben, sőt még ezt a 2. demót is leszenvedtem a lassú netemmel, hogy hááátha biza jobb lesz, mint a francia volt...egy lóf*szt...AKI JÓT AKAR, NE SZEDJE LE, KOMOLYAN! NEM ÉRDEMES! Aki egy igazi hack 'n slash RPG-re vágyik, annak ajánlom ugye a jóöreg Diablot, és a Titan Quest-et... -
csgj #51 de ez 6,8 gigás haver :D Mi a 2 gigásra gondoltunk -
csgj #50 lehet :) -
#49 Mivel tudnám csökkenteni a képek méretét, hogy fel tudjam tőlteni?? -
#48 Cssináltam pár képet a játékból.
A gépigény szörnyen magas.
A képek 1280*1024-ben készültek, minden lehetséges dolgot maxra állítva.
-
#47 én innen, de nemtom, hogy lehet-e még regisztrálni. -
#46 tyűűű, az nekem is igencsak jól jönne! legyetek szívesek megmondani, hogy honnan, mert most keresgéltem torrent site-okon, no dehát eredménytelenül...
mellesleg: Silverfall US demo:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/silverfall/silverfall_demo_us.exe.html
majd 1,5 GB...
csak gondoltam szólok ez miatt is... :) -
csgj #45 miért, van ilyen is? :D Mert ha van, és műkszik, akkor nekem is kell :) A 7 giga egyelőre 512-es nettel sok lenne.... -
Dzsí Pí #44 Üdv, segítene vki?
Nekem a 2gigás Doom rip van meg. (a grafikai dolgokból, magas felbontás, ilyenek) szortíroztak. Akinek ilyen verziója van, írja már le az elejétől.
hogy índította el. Előre is kösz -
#43 Indulasnal a havas kepernyonel nagyonnagyon sokat kell tolteni? Vartam vagy 5 percet, aztan meguntam. -
#42 Hát a szaggatás a memória miatt van, sajna nem elég neki az 1 Giga ! 2 Gigával már biztos jól érezné magát. Amúgy észrevettem, hogy a nagy swappolásokat inkább csak a pálya elején csinálja, amikor már betölti a térképet, akkor egész elviselhető. Nekem most a 1.2 patch van fent, sokmindent javít, de a swappolást nem, de már van 1.3 Patch, annál azt olvastam külföldi fórumokon, hogy javít a teljesítményen, csak ahhoz még nem láttam crack-et. -
#41 szerintetek esélyes, hogy valamikor peccselik ezt a kesselési/szvappolási problémát? (Kazinczy most büszke lenne rám) -
#40 hmm..pont a minap gondoltam a játékra, szép :)
neked is úgy "szaggatott" egyébként? nálam eléggé swappolt a vinyó, és az miatt szaggatott is, bármilyen grafon is toltam... mondjuk az lehet akkor más miatt volt, még a francia demóval toltam.. -
#39 Hopsz! :D
-
#38 Jó a játék.
Itt a karim:
-
#37 hát..jha..csak ne csinálná ezt a szaggatását :( -
#36 fú, ez nagyon bejövős lesz, ha egyszer sikerül eltalálnom a grafikai optimumot...úgy nézem, hogy nem nagyon tölti be a dolgokat előre a memóriába, csak amikor használni kell, emiatt sokszor beszaggat...de a játék látványvilága nagyon tetszik (jóféle cell shade grafika), szép mozgások, effektek, és amolyan diablós játékmenet...
-
HRaVeN1 #35 Sikerült megcsinálni angolra a francia változatot (sokat szenvedtem vele de sikerült :) Még nagyon az elején vagyok, vannak benne hiányosságok, de amúgy nemrossz kis játék ez. -
csgj #34 4,7GB-os dvd... -
#33 Nem 4.7 hanem 7.4GB :D -
HRaVeN1 #32 Amennyit láttam demóból, az bejött -
csgj #31 Ez Monte Cristo-s játék? Hát, akkor lehet, hogy nem kapunk olyan szuperjó játékot.... De a képek alapján, bazihangulatos gamenek tűnik. Nagyon egyedi grafikája van, ami remélhetőleg jól feldobja majd. -
csgj #30 4,7 nem?