1995
Google Earth
-
#1755 nézd meg google földbe, 3d domborzattal, a felhő pont a hegy "csúcsa" :D -
#1754 ? -
ldavid #1753 sok helyen rajta vannak a felhők a képeken, van ahol látni az árnyékukat is -
USAMEN POWER #1752 Am konvertáló programot én is kerestem, de nem találtam. -
USAMEN POWER #1751 .kml vagy .kmz vmeik a kettő közül, de asszem a kmz a GE videofile. -
#1750 azért az nem semmi hogy a google azt hiszi, a mátra felett lévő felhő az hóréteg -
Zozo76 #1749 milyen a kiterjesztese? -
ellington #1748 köszi! -
USAMEN POWER #1747 Az Earthben felvett videókat, mivel lehet általános videó fileokká konvertálni ? -
ldavid #1746 beállítások/navigáció fül és jobb oldalt a navigációnál vedd ki a pipát (automatically tilt while zooming) -
ellington #1745 de én már megcsináltam egyszer, viszont most újra tettem a gépet, meg a GE-t, és már nem vágom hol csináltam. -
#1744 oks
köszi -
Lipi1980 #1743 ITT
Be kell regelni, feltöltöd a képet, megjelölöd a helyet a térképen, vársz kb. 2-3 hetet, és voilá... -
#1742 hogy tudok feltölteni képeket?úgy hogy más is lássa? -
ldavid #1741 szerintem sehol -
ellington #1740 azt hol lehet beállítani, hogy eltűnjön az a karika amikor zoomolok? -
Zozo76 #1739 Nekem az egyik itthoni laptopomon nagyon lelassul ha a hazak is be vannak kapcsolva. Na abban a video megosztott memoriat hasznal. A masik laptopomon viszont dedikalt a memoria, es siman megy rajta. -
USAMEN POWER #1738 Nem tudom hogy milyen géped van, de lehet hogy kevés. -
#1737 Talán az internetkapcsolat. -
GoogleEarth #1736 Sziasztok.Feltöltöttem a gépemre Google Földet és nagyon jó, de annyira lassú hogy nem tudom használni.Nem tudjátok megmondani hogy mi a gond?És hogy mit csináljak? -
#1735 nbe a progit nézzétek, bizto svan rá valami mod vagy kieg, azt hol lelhetemmeg vagy nem tud valaki ilyet?:D -
ldavid #1734 a képen egy Plus van, ami már nincs, de fizetős volt, bár elvileg ami abban volt az belekerült a free verzióba
a Pro-ban lehet van, én még nem próbáltam -
USAMEN POWER #1733 Ez meglehet hogy egy letölthető mód hozzá... -
#1732 Na, hogy lehet google eartba ilyesmi nézetett csinálni?
ok: goggle earthba lehet csak ún. poikat, tenni, vagy normálisan nagyitani, kicsinyiteni, utta tervezni, mig a sima google mapsba nem, vagy csak korlátozottan. több gps pontot, helyet megadni nem lehet, viszont abba van rendes térkép:C -
#1731 Ezek bizony az élet nagy kérdései... -
Lipi1980 #1730 Attól függ mit értesz aktuálison?
Mennyire aktuális az aktuális? -
#1729 Nem egészen... Akkor az aktuálisat is mutatja, nem igaz? -
Lipi1980 #1728 Nem egészen!
Az az óra csak arra jó, hogy egy adott területnek megnézhesd a korábbi képeit is. Én pl. az Aréna Plázánál és a Sportarénánál próbáltam ki.
Azt, hogy mikoriak a képek az a következő képpen tudod megnézni:
Több -> Digital Globe lefedettség -
#1727 Fent van egy óra.. azzal kiválaszthatod, hogy mikori képet szeretnél megnézni.
Múlt héten tartottam előadást a Google Earth-ről. :) -
Apocalipto #1726 Honnan tudod hogy mikori képek? -
Lipi1980 #1725 És ezek 2008. Május 24-i frissítések! -
Lipi1980 #1724 Jippijájjjééé!
Kecskeméttől délre egy kb. 700 km2-es területet frissítettek!
Ez kb. a következő kisebb nagyobb településeket tartalmazza (a teljesség igénye nélkül):
Kecskemét déli városrész (Petőfi város, Szelei falu, Rendőrfalu, Műkertváros, és keleten még belefért a hulladéklerakó is)
+ Városföld, Kunszállás, Fülöpjakab, Jászszentlászló, (Kiskunmajsából csak az élményfürdő fért bele a város már nem), Szank, Móricgát, Bugac, Jakabszállás, Helvécia, Ballószög, és a környékbeli tanyák, puszták, stb. -
#1723 Oké. Köszönöm még egyszer a segítséget! :) -
ldavid #1722 megnéztem. csak akkor van p a méter helyett, ha magyarra van állítva
de hogy mért pont p az jó kérdés.. -
ldavid #1721 nálam méter van, a beállításoknál át tudod állítani -
#1720 Google nem segített. Pedig megkérdeztem. :) -
#1719 Köszönöm a válaszokat!
Magasság 694 p
Mi az a p? (pixel? .]) -
ldavid #1718 ha a terrain be van kapcsolva, akkor lent a koordináták mellett találod a magasságot (angolban elev, magyart nemtom)
a víz alá csak le kell teljesen zoomolni, jobb klikket rántsd meg aztán levisz, de csak pár helyen lehet látni is valamit (pl. Hawaii)
videót rögzíteni a Pro változattal lehet csak, estleg próbáld ki a trialt -
#1717 Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem a Google Earth-el kapcsolatban:
- Adott pont magasságát hogyan lehet meghatározni? Tehát mondjuk megkeresem Kékest, majd bejelölök egy pontot és azt szeretném, hogy a program megmondja nekem azt, hogy az a pont a tengerszinttől milyen magasan van.
- Óceán alá hol és hogyan lehet lejutni? Próbáltam, hogy bejelöltem az óceán réteget, de sehol nem sikerült lemerülnöm. (Főleg Hawaii körül próbáltam, amit az egyik Google Earth-ös weboldalon is mondanak)
- Videofelvétel készítése hogyan működik? El tudom menteni az ingyenes verzióval és később másban megnézni?
Előre is köszi a segítségeket!
Catti -
USAMEN POWER #1716 Itt letöltheted !