1995
Google Earth
-
#1715 Hellótok.
Új vagyok itt és teccik ez a progi.
Melyik az utolsó verzió belőle? -
Zozo76 #1714 Tenyleg kurva jo. Imadom a GEt :) -
#1713 -
ldavid #1712 a streetview-nál vagy új kamerájuk van, vagy nemtudom miért de a londoni képek sokkal tisztábbak, mint az amerikai városokban készültek
Los Angeles
New York
London
-
#1711 Élő adás a Marsról -
blinty #1710 Üdv!
hogy tudok betenni a google earth-be "videot" ...mármint youtube linket..? -
#1709 kösz
-
#1708 Nézet/Rács menüpont -
#1707 tudja valaki hogy lehet beállitani hogy a progiban kijelezze a szélességi és hosszusági fokoknak megfelelö vonalakat?Lehet-e egyáltalán?
Tudom hogy kijelzi hogy az egér merre jár pontosan de sokkal egyszerübb lenne a tervezés ha tudom hogy mi merre. -
USAMEN POWER #1706 Szerintem nem nagyon repültek F16-ossal még a Marson ! Nekem sikerült
-
USAMEN POWER #1705 Sziasztok !
Nem tudom mi a bajotok az 5.0 val... Ma szedtem le, és már órák óta azzal szórakozok, és minden tökéletesen megy.
Amúgy a hullámzó óceán odabasz , meg hogy már víz alá is lehet merülni... először azthittem hogy a szemem szórakozik, azt leesett hogy hullámzik a tenger, meg hogy víz is van
Szerintem nagyon fasza lett az új Google Earth, habár ez még csak Béta, a Teljes az meg else tudom képzelni milyen lesz -
#1704 Hát igen, az lesz. -
ldavid #1703 nem mindig, mint írtam nálam is lefagy néha, különösen, ha más programok is mennek mellette
5.0 van nekem is, esetleg próbáld meg egy újratelepítés után -
#1702 Wow!
Neked midnig előjön? Nem lefagy, állandó jelleggel. Ilyenkor persze nem az egész guglörsz vagy le, hanem csak a kis buborékban a töltés.
Magyar, 5.0-s van nekem. -
ldavid #1701 igen, a legtöbbnél csak pár sor van (vagy még annyi sem), és vannak kiemeltek fotóval linkekkel stb. -
#1700 Elvileg ugyan úgy infókat adna az adott épületről? -
ldavid #1699 ha sok modell van a képernyőn, néha nekem is le szokott fagyni -
#1698 Amikor egy 3D-s kép tökéletesen kirajzolódik, és ha ráviszema kurzort, akkor ibolyaszínű lesz. Rá is lehet kattintani, elő is jön egy buborék, de abban lefagy a töltés.
Csak nálam, vagy midenkinél? -
ldavid #1697 ez nem warez fórum -
#1696 Hi all.
Google Earth Pro hoz van valakinek törése? -
Zozo76 #1695 Eleg gyorsak akkor... :) -
Lipi1980 #1694 Ahhoz képest, hogy Jan.12-én töltöttem fel a képet a Panoramio-ra, most Febr. 25-én jelent meg a Google Earth-ön!
Jobb későn mint soha! -
ldavid #1693 nincs lekorlátozva a windows profil? -
Lipi1980 #1692 Én a Picasa-t elvből gyűlölöm, és az is lehet, hogy az akasztja össze a dolgokat, de lehet, hogy csak a negatív elfogultság beszél belőlem!
Fogalmam sincs. Sorry!
-
nimrod45 #1691 Üdv mindenkinek!
segítséget szeretnék kérni. Még egy napja sincs hogy telepítették a windows xp sp-3-at, és a picasa3-on kívűl nem enged egy google alkalmzást sem futni (ez esetben az earth és a chrome-ról szó), és a google updaternek sem engedi hogy feltegye őket.
Tud valaki sgíteni? Előre is köszönöm -
ldavid #1690 egészségedre... -
gyűjtő #1689 Bocs a kapkodásért!
Megtaláltam Lefedettség címen. -
gyűjtő #1688 Szervusztok!
Néhány órája töltöttem le a Google Föld 5 programot és most ismerkedek vele.
A régebben használt Google Earth-ben a Layer-ek között volt egy opció (az angol nevére már nem emlékszem), ahol a földfelszínről készült műhold-felvételek egyes szegmenseit a felvétel dátumával együtt meg lehetett nézni.
Szerintetek a Rétegek-ben megtalálható ez az opció? Eddig nem találkoztam vele. -
Lipi1980 #1687 OMG!
Bocs... -
Zozo76 #1686 Mert a marson van nem a foldon. Atvaltottal a marsra? Uristen! :) -
Lipi1980 #1685 Nekem ez a koordináta a vízben van Portugália partjaitól nem messze... -
Zozo76 #1684 Nem mellesleg az ARC mellett van... -
Zozo76 #1683 Meliza:
40°43'17.25"É
9°29'28.82"Ny
-
Zozo76 #1682 Megtalaltatok Melizat, a kis robotot? Lehet vele beszelgetni! Kerdezte hogy mi a nevem, aztan mikor beirtam, visszairta hogy: LOL! :)
Olyan aranyos, sokszor ha nem tudja mit irjon, arra hivatkozik hogy rossz a radiovetel a Marsrol... :) -
7alvoo #1681 Azóta megtaláltam, köszönöm a segítőkészséged, te f...kalap! -
ldavid #1680 még ha lenne is, mihez kezdenél a programmal net nélkül?
akyyy: próbáltad vagy mi van? xD
-
7alvoo #1679 Tud valaki linket Google Earth 5.0 offline telepítőre? -
#1678 van java alkalmazás, és az nagoyn jó mobilra. kevés sávszélet is fogyaszt, miegymás. loooooooooool szegény usert át kell baszni:( -
#1677 Megesik... -
Cat 02 #1676 Hát, egyes cuccokról több nagyfelbontású kép is van, Mo-ról meg még nem mindenhol van egyáltalán 1...