1995
Google Earth
-
thoomas #1795 Nézzetek rá egy másodpercre az Északi-sarkra. Nincs jég...sehol. Az a kérdésem, h vajon már valóban elolvadt az összes jég, vagy az ott egy üres folt a program a számára? -
polarka #1794 -
tilbury #1793 ezt ismertem, de nem ezt kerestem. azért köszi -
Lipi1980 #1792 Nekem a felső ikonok közül a 6. helyen van egy kis kamera, ami azt írja, hogy "körutazás rögzítése"...
Nem ezt keresed??? -
tilbury #1791 köszi a tippeket. megnézegetem a linkeket. -
USAMEN POWER #1790 Én egy crackelt verziót frissítettem a legújabbra, és abban ingyen tudom használni. De van még egy filmkészítési mód, ami esetleg Avi formátumban menti le amit felvettél ? -
#1789 de megoldás, nem?:) -
polarka #1788 "Megjegyzés - A filmkészítési funkciót a Google Föld Pro és Google Föld cégek számára készült verzió felhasználói vehetik igénybe."
Ami 400$ 1 évre. -
#1787 http://earth.google.com/userguide/v4/ug_movies.html -
polarka #1786 A gugli örfsz .KML-ben útvonalat rögzít tulajdonképpen és az így készített "felvétel" csak a programban lesz felhasználható.
angol magyar
A képernyőn látottak felvételéhez pedig tonnaszámra találhatók programok.
gugli -
tilbury #1785 Köszi kipróbálom ezeket.
polarka: ha esetleg neked van jobb 5leted, infód szívesen meghallgatnám azt is. -
USAMEN POWER #1784 Az új verzióban van beépített videó felvevő, habár én még nem jöttem rá hogyan lehetne azt videó formátumba átkonvertálni, vagy alapból vmi videóformátumban lementeni.
Szerintem próbálkozz valami videó felvevővel, pl. Fraps, vagy Game Cam. -
polarka #1783 Meg lehet. -
tilbury #1782 Hali!
Azt meg lehet vhogy oldani (akár vmi progival, pluginnal), hogy lementhessem videóba pl. azt amikor "rázoomolook" egy adott épületre? Jó messziről ráközelítek és azt felvenném vmi videó formátumban.
előre is köszi -
#1781 azzal van g-nél is:) -
#1780 Illesztésekkel van a gond... -
#1779 Úgy egy hónapja. Valahogy Április 20-a környékén. Igen emlékszem, mellettem ment el a kocsi, még meg is néztem, hogy milyen fasza tükörreflexes gépek vannak a kocsi tetején. Na mondom ez a google, utánna láttam, hogy román rendszámú a kocsi. Majd talán még aznap, vagy másnap olvastam a cikket az indexen erről a román projectről.
Rá kb. két hétre meg a google kocsijába futottam bele az Andrássyn. :-)) -
#1778 Tényleg?
És meg tudod mondani, hogy mikor készült a kép? :)
Emlékszel, hogy láttad az autót? :) -
#1777 Na majd mindjárt jól beperelem őket, mert kitakarták az arcomat, pedig nem is adtam rá engedélyt! Mindenesetre, fura visszalátni magam. :-D -
#1776 elég jó minőségű képek vannak -
#1775 Román kiadásban...
Elég gyengus. -
#1774 Street View
http://norc.hu/ -
gyűjtő #1773 Bocs!
A www.turistautak.hu oldalcímet nem linkként akartam beírni! -
gyűjtő #1772 Szervusztok!
A www.túristautak.hu oldalról egy *.kmz fájl segítségével felraktam egy bakonyi útvonal részletet a Google Earth 5.0-ra (Bakonybél > Kőris-hegy).
A Google - on megjelenő útszakaszt szerettem volna "kameraút" - ként bejárni,de nem sikerült.
Az alábbi képen látható az útvonal:
Útvonal
Az alábbi képen látható a "kameraút" bejárásának leírása:
Kameraút beállítása
A leírásban szereplő "Tools/Option/Touring" menüsor és a "Tools/Play Tour" menüsor hiányzik a menüpontokból. Az u.n. lejátszó gombot sem találom.
Van valami ötletetek? -
Cat 02 #1771 Milyen személyes adatok ? Ennyi erővel iwiw is úgyanúgy, áh mind1...
Hülyék az emberek :s -
#1770 az sg-n is itt van
nem, hogy örülnénk neki, hogy végre hozzánk is eljutottak -
#1769 B@fhatjuk...
Mert ebben élen kell járnunk... -
ldavid #1768 -
#1767 | #1763 -
Lipi1980 #1766 Budapesten a Street View -
#1765 Az egy másik projekt. -
#1764 Én azt hallottam, hogy ezt a románok csinálják. -
#1763 Öröm, boldogság... -
#1762 Nem tud valaki olyan honlapot, vagy térképet, ahol helyrajzi számokra lehet keresni, és megmondja, hol van az? -
Lipi1980 #1761 Szerintem Te a Street View opcióra gondolsz, de az szerintem magyar városoknál még nem elérhető...
De pl. Párizsban már egész jól szét lehet nézni :):):):) -
#1760 a legújabb -
piamania #1759 HEllo!
MElyik az a verzió,amellyel az utcákban szétnézhetek?Mondok egy példát,úgy érthetőbb lesz.
Testvér elindul itthonról az autóval és követni szeretném csak úgy.köszi -
#1758 Ha mondod... -
#1757 Hát igen, vannak emberek, akiknek csak Budapest létezik, és Pest megyén túl nincs is élet:D -
#1756 Hát, ez nem jött össze...