1995
Google Earth
-
_Vegeta_ #555 :DD -
34 38' 14.54"N, 118 04' 55.22"W -
#553 sőt! asszem nézz szét errefele is! :) -
#552 thx -
beneede #551 Google Earth Community BBS - News fórum: http://bbs.keyhole.com/ubb/postlist.php/Cat/0/Board/latest
Amúgy minden hó közepén (15-16-a körül) szokták frissíteni / felrakni az új képeket. -
#550 Hali!
Egyszer vhol ráakadtam egy linkre, ami egy olyan .kmz file-t tartlamazott, ami megmutatja a frissen betett területeket. Vkinek esetleg megvan a link hozzá? -
_Vegeta_ #549 Nem sajnos. Viszont a kepeket allandoan bovitik, persze magyarorszag nem elvez nagy priolitast. :( -
airfly #548 Hali azt szeretném megtudni, hogy honnan lehetne letölteni kiegészítőket a Google Earth-hez esetleg létezik e újabb, bővebb kidolgozás pl. kisebb településekről. Szokeresz -
californiastud #547 nekem sem megy, h ba.... meg!!:(
azt hittem az én készülékemben van a hiba és már mindenféle megoldást próbáltam. de a proban a földgömb csak nem akar előjönni:( :'(
lehet tenni vmit ezügyben?? -
kav5 #546 ha ha ha -
_Vegeta_ #545 Talan mert fizetni kell erte? -
kav5 #544 Hy!
Miért nem működik a Google earth pro??????
Van akinek még megy? -
_Vegeta_ #543 Jah, ense voltam magamnal, szal. :D -
#542 #533-ra reagaltam, de sztem nem voltam magamnal, szal bocseszz.. :) -
#541 Nekem nem megy a cucc!! Csatlakozás után kiírja, hogy ellenőrizzem a tűzfalam meg a connectionöm. Eddig ezt nem csinálta. Elszaródott. Nektek is? -
#540 jövő hónapban esetleg, most minden MB-ra szükségem van (chello :( ) -
tudatlanka #539 Pyrex:valahova feltehetnéd.... -
_Vegeta_ #538 Téérkéép? -
GixEr #537 erdekes, a letoltott free ferzio megy.
-
#536 mijen térképet? ilyen full magasfelbontásút? azdejólenne! -
beneede #535 privát szerver -
_Vegeta_ #534 Mifele szerver? -
beneede #533 ha meg sikerülne valakinek szereznie bármilyen MO-i képet, szívesen felteszem, van egy 100 mbit-es szerver ahová ki tudom tenni, emil: info[kukac]bociusz[pont]hu -
_Vegeta_ #532 Egy celestias csavo mondta a forumon, h kuldott mailt a nasahoz h neki majd kellene a blue marble next generation texturaja mert a celestiahoz szerkesztene jo kis mapot. Lvileg kiadjak. :) -
#531 gondolom valahogy be kéne bizonyítani... :) -
#530 őszintén szólva a cuccot anno sógorom mutatta. Itthon beírtam a googlebe, hogy Google Earth és ahol elsőnek felajánlotta letöltésre.... na onnan
nem néztem, hogy béta-alfa-mifene, verziószámot sem... leszedtem és megy. egy a gond: a kompaszt mint képet nem tudja betölteni, ne kérdezd miért, gőzöm sincs, de nem is érdekel :P -
Darkboy #529 mérnök vagy pl. :) -
#528 hmm, de hülye indokkal tuti nem adják ki. Na majd kitalálok valamit, hogy budapestet adják ki, mert mittudomén a cégünk szeretne egy profi bp térképet csinálni, vagy nemtom. Kéne valami jó indok :) -
_Vegeta_ #527 A nasatol ki lehet kerni a kepeket. :)
Azert nem teszik fel a hivatalos oldalra, mert felnek a tul nagy adatforgalomtol. (Rengeteg gigganyi kep :D)
Asszem mailt kell irni a nasanak es elkuldik a cimet ahol lekaphatod, viszont indokolni kell h miert kered. :)
256k-s kepen asszem mar latni a varosokat. A google earth szerintem 512vel dolgozik. Az uj world wind is annyival fog dolgozni, ha kesz lesz. (20-an ha jol emlexem) -
#526 olyan nincs
csak google earth és tsai.. :)
vagyis biztos van, csak nem nekünk, egyszerű halandóknak. De szerintem ahhoz, hogy a városokat kb. annyira lásd, mint a google eart legrészletesebb részein, kb. több milliószor több milliós felbontás kellene... -
_Vegeta_ #525 Hat en nemtom a blue marble szatelitkep-e, lehet. :)
Ollyan kell amin a varosok is kivehetok. :] -
#524 nemtom már honnan szedtem le, de az is ugyanilyen műholdas kép. De azon csak európa van rajta és 21600x21600 - tehát sokkal részletesebb. De ott sem látni a városokat sajnos :( -
_Vegeta_ #523 Az miféle? :) -
#522 az fos. nekem csak európáról van egy 21600x21600-as képem :) -
#521 21600x10800
vwháááááááááááááááááá -
Boroskóla #520 Tudja valaki mi ez ???
27.42.01.19 N
22.05.22.94 E -
_Vegeta_ #519 Ha jol olvasom a nasa kihozta a Blue Marble: Next Generation-t?!
Iszonyat jol nez ki szvsz, mondjuk pl az Októberi. -
#518 3.0.0616 nem megy... -
kav5 #517 Télleg neked műxik? Honnét töltötted le?
Köszi! -
#516 nekem a 3.0.0529 beta műxik...
nemtom jelent-e vmit.