Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha free is lesz, akkor le a kalappal elõttük 😊
nekem müxik
hát ja, de az a kettõ hónap tényleg nem oylan rossz, de legalább addig kiismered tejesen a progit
Nekem ilyet dob most... délután még simán nézelõdtem benne.
Plusz még azt ne is mondjam, hogy itt még autós térkép is van.
Türelemmel kell lennünk a Google iránt. Ha megcsinálják azt, hogy az egész világ 10/10 zoomal rendelkezzen, lehessenek 3d épületek, a települések nevét tüntesse fel a progi a world wind-hez hasonlóan, plusz ráadásul még szezonálisan frissítse a térképeket, plusz még free is legyen, akkor ez lesz a világ legjobb programja. Csak várjuk ki.
2 hónap nem olyan vészes, a world wind 5éves képeihez képest 😊
Azt sajnos nem tudom. De csak annyit, hogy 2 hónapja néztem a maps.google.com-ot. És akkor még csak amerikáról voltak térképek. Sõt csak amerikának volt meg a térképje is. Európa és az egész világ azóta került fel rá. Tehát elég gyorsan frissítenek. :-))
tényleg és nem mondták milyen gyakran frissítik?
Ha a Google tartja a szavát, márpedig tartja, akkor az egész világ le lesz max zoomra fedve. Ez nekik is érdekük, mert le akarják nyomni a Nasa World Wind-et. Jelenleg komoly lemaradásban vannak, mert a world wind-ben le van fedve az egész világ. Az már más kérdés, hogy olyan minõségben, mint Google Earth 7/10 minõség. De mindjuk ott amcsiban majdnem olyan, mint a Google-ben 10/10 minõségben. Egyszóval a Google a jobb.
de nem csak az h magyar városok legyenk így benne,hanem mondjuk oylan világvárosok mint Párizs vagy London
Azért ez egy kicsit komplikáltabb ennél. Valakinek le is kellene modelleznie az épületeket.
Ha egy magyar cég látna ebben fantáziát…
Ha egy magyar cég látna ebben fantáziát…
hát remélem is h bõvülni fog mer azér elég sztem elég kicsi a lefedettsége, meg hát nem csak amicsi városokba kéne lenni 3dnek
World Wind contra Google Earth
Egyszerû a válasz. Használd mind a kettõt. Ami nincs benne a World Wind-ban, az benne van a Google Eath-ben és persze fordítva.
Egyszerû a válasz. Használd mind a kettõt. Ami nincs benne a World Wind-ban, az benne van a Google Eath-ben és persze fordítva.
ACER Aspire 5738ZG
Annyinak tippelem, mert a falum végében kiszáradt tó feltámadt. Ha jól emlékszem. Na mindegy, A nasa nem törõdik a frissítéssel, van egy szerver, ahová feltöltötték a képeket a népnek, és akkor töltség azokat oszt jól van. Szerintem jobb a Goggle. Nemsoká majd bõvülni fog felénk is. Gondolom én.
20 dolcsiér mit adnak még?
5 évesek?
Én régebben használtam World Wind 1.3-at. Személyes tapasztalatom, hogy annyival tud többet mint a Google, hogy gyakorlatilag az egész világról vannak benne térképek. A baj csak az, hogy Európa felett Landsat mûholdak üzemelnek, amelyeknek a felbontása elég gyatra. Amcsi felett vannak a nagyfelbontású mûholdak, amelyeknek a felbontása megegyezik a Google Budapest feletti maximális felbontásával. A Google viszont mondta, hogy folyamatosan BÕVÍTÍ ÉS FRISSÍTI a térképeit, tehát nemsokára majd a falumra, Jakabra is rázoomolhatok maximálisan. :-)) Egyébként a World Wind-ben a felvételek 5 évesek, vagy annál is öregebbek. Ezt onnan tudom, hogy a falum határában lévõ kiszáradt tó, a World Wind-ben még nincs kiszáradva. :-)) Egyébként az FS2004 is kb ezeket a felvételeket használja.
Összegezve:
Akiknek a Google Earth -ot ajánlom, az azok, akik budapest és szeged körzetében laknak. (Azok a körzetek, ahol rózsaszínes a kép.)
Akiknek a NASA World Wind-et ajánlom, az azok, akik kis településeken laknak.
DJviolin
Összegezve:
Akiknek a Google Earth -ot ajánlom, az azok, akik budapest és szeged körzetében laknak. (Azok a körzetek, ahol rózsaszínes a kép.)
Akiknek a NASA World Wind-et ajánlom, az azok, akik kis településeken laknak.
DJviolin
vmiben jobb?
müxik?
Valakinek megy most a Google Earth? Mert nekem nem akar bejelentkezni. Mellesleg kell valahol regisztrálni?
ACER Aspire 5738ZG
De mellesleg van egy olyan felirat az earth.google.com-on (valami ilyesmi), hogy BETA!!!!!!!!
ACER Aspire 5738ZG
ahogy nézem jóval nagyobb gépigénye van
és miylen firssek a képek?
és mivel tud többet?
mekkora a worldwind?
Az ident nem valtozik. 😊
Amugy nem olyan jo ez a prog, a lefedettseg meg nagyon gyengus.. A worldwind sokkal jobb. 😉
Amugy nem olyan jo ez a prog, a lefedettseg meg nagyon gyengus.. A worldwind sokkal jobb. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
tényleg, bocs, el is felejtetem azt a hozzászólást
Azon lepõdtem meg, hogy ez egy picsányi kis völgy az Alpokban és ennyire frankón megtaláltam a helyet.
Még a bal szélsõ csúcs neve is fel van tûntetve, amire felmásztunk
Még a bal szélsõ csúcs neve is fel van tûntetve, amire felmásztunk
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Elcsesztem
Na szal
Fotó:
Mûhódkép:

Elcsesztem
Na szal
Fotó:
Mûhódkép:

Érdekesség ként:
Ez egy picsányi kis tó mellõl lett fotózva tavaj az alpokban:
Ez pedig a mûhold szerinti terep:

Ez egy picsányi kis tó mellõl lett fotózva tavaj az alpokban:
Ez pedig a mûhold szerinti terep:

Én ma szedtem le ezt a progit, de beszartam miket tud!
Tényleg ez az elsõ progi, amire azt mondom, hogy végre látni valamit a modern technikából.
Azért ezt 20 éve még senki nem gondolta szerintem, hogy majd ilyen részletességgel figyelgethejük a föld bármely pontját😊
Amit észrevettem, hogy érdekes módon budapestrõl nagyobb felbontású kép van, mint bécsrõl. Bécsnek mégis megvan az egész utcatérképe is. Sõt, rengeteg osztrák nyúlfarknyi falunak is megvan, MO-n meg semminek...
Nade hogy az amerikai részeket hogy kidolgozták, az állat 😊 A grand canyon pl iszonyat részletes, marha közel lehet menni hozzá.
A 400 dollis verzió "textúráiba" nem lehet belekukkantani vhogy? Mondjuk egy kevésbé hivatalos GE plussal? 😄
Amúgy 1 biztos: Fateromék 2002 elején elkészült családi háza már rajta van 😊 Szal annál nem régebbiek a felvételek.
A kubai, meg szibériai rakétasilókat megtalálta már valaki?😄
Tényleg ez az elsõ progi, amire azt mondom, hogy végre látni valamit a modern technikából.
Azért ezt 20 éve még senki nem gondolta szerintem, hogy majd ilyen részletességgel figyelgethejük a föld bármely pontját😊
Amit észrevettem, hogy érdekes módon budapestrõl nagyobb felbontású kép van, mint bécsrõl. Bécsnek mégis megvan az egész utcatérképe is. Sõt, rengeteg osztrák nyúlfarknyi falunak is megvan, MO-n meg semminek...
Nade hogy az amerikai részeket hogy kidolgozták, az állat 😊 A grand canyon pl iszonyat részletes, marha közel lehet menni hozzá.
A 400 dollis verzió "textúráiba" nem lehet belekukkantani vhogy? Mondjuk egy kevésbé hivatalos GE plussal? 😄
Amúgy 1 biztos: Fateromék 2002 elején elkészült családi háza már rajta van 😊 Szal annál nem régebbiek a felvételek.
A kubai, meg szibériai rakétasilókat megtalálta már valaki?😄
ezt h hívtad elõ?