Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Ez egy jó kérdés! Hol vannak az emberek? ...bár gyanítom, hogy ott vannak azok is valahol, csak talán nem kivehetõek annyira, mint egy rikító színû autó... 😊
hykao
Nem értem, hogy miért nem szeretnéd! Amúgy meg nem kötelezõ valós adatokat megadni, elég, ha a mailcímed valós...de ha ez sem tetszik, akkor próbálkozz "vki" acc-ával.
KM
Pedig de...

semmiben se jobb mint a sima!

akyyy
de nem tudom letölteni mert ki kéne tölteni ahoz a nevet lakcímet meg egyeb, és azt meg nem szeretném... : \

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

hykao
akyyy
a PRO-t honnét töltöm le? vagy valaki nem tudja feltenni vhová? pl ide:
ide

vki
Here is your Google Earth login information:

Username: [email protected]
Password: fatboy01
License Key: JCPMF9VXRQQ6HBL

Please remember that you need to enter the Password and
License Key exactly (it's case sensitive). Be sure your
caps lock key is not on by mistake.

Thank you again for using Google Earth.

Ezt amúgy kell valahol aktiválni?

ACER Aspire 5738ZG

KM
Köszi, csak kellene még egy Licence Key is!

vki
Ha valaki ki akarja próbálni a PRO-t:

username: [email protected]
password: fatboy01

ACER Aspire 5738ZG

vki
bocs a késõi válaszért, de valamiért nem enged bejelentkezni a köcsög, így még én sem tudtam megnézni

ACER Aspire 5738ZG

KM
A meteorológiai mûholdak képét hiányolom. Nagyon hasznos lenne!

Én csak egy valamire lennék kiváncsi! A nagy felbontású mûholdfelvételeknél amikél ugyebár egy kocsit majdhogynem teljesen tisztán ki lehet venni, az ilyeneknél pl nagyvárosokban hol vannak az embertömegek? Csak egy kicsit furcsának tûnik mintha kihalt lenne az egész 😊

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

akyyy
nemfog nagyon bele van merülve😄

hykao
Na ha megnézted, s még be is írtad ide, akkor légyszives ereszkedj le hozzánk földi halandókhoz, és meséld el a tapasztalataidat...már ha vannak egyáltalán... 😊))
akyyy
jaja

KM
Egy élménybeszámolót kérünk!<#vigyor2>

vki
Én most nézem meg a Pro-t, hogy milyen. Reggeltem egyet Szalacsi Sándor néven.

ACER Aspire 5738ZG

Zsolo007
A koordinátáit nem tom, de a google earthbe bemész jobbaldalt kiválasztod az area 51et és már ott is vagy 😊 onnan meg már letudsz olvcsani koordinátákat.....

De ebben nincs kitakarva, csak nem olyan nagy felbontású....nekem van egy satelit képem róla, nem egy nagy szám...(ha még megvan..)

Ugyanígy volt a World Wind-ben is. Errõl a kormányzat tehet. Apropó, tudja valaki Groom Lake koordinátáit. World Wind-esbõl láttam képeket, de ott úgy kitakarták, hogy csak csupa feketeség volt. Vajon miért?????

Zsolo007
Röhejes hogy milyenek ezek az amerikaiak....

LOL

de ez egy masik topic amugy is 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ezt nem tudhatjuk, mert sem arra sem a masikra nincsen megdonthetetlen bizonyitek. Ami igaz lehet az hogy a vilagegyetem olyen nagy hogy kicsi az eselye hogy egyedul legyunk. De ez a foldre nezve (ufok) termeszetesen nem jelent semmi sem.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ez csak egy lehetõség, amelyet ÉN TALÁLTAM KI, egyet kivéve, AURORA-t, mert az a repülõ tényleg létezik.

http://www.sg.hu/cikkek/35771/1

Az igazság a fenti linken van.

A parasztbácsis sztori pedig csak egy kitalált magyarázat arra, hogy mi is történhetett a 40-es években. Az egész tudományos fantasztikum, de nem kevésbé, mint az ufóõrültek sztorijai.

haaat, ne haragudj, de az amit irsz meg gyengebb labakon all mint a "masik oldal" Nem bantani akarlak, de ez nevetseges. Az oke hogy egy velemeny ami nem mas mint egy otlet (akar kepzelodesnek is jivhatjuk), de hogy meg reklamozod is....

Sziasztok!

Aki szeretne egy jó kis ufo leleplezést olvasni az nézze meg a UFÓ-s videók! topikban, a #221-es hozzászólásomat. Most jól felkopik az álluk a sok ufómániásnak :-))

Hát ez nagyon jóóóóóóóó :-))
Tök jó ez a googlefight.com. Köszi

Most már nekem is mûködik újra.
Bár melóban gyorsabb volt a Quadro FX 1100-on 😄
lee86
ehh.. hüje vagyok.. (nálam) reggel van még és azt olvastam, hogy "megy egy mûködõ serial..." asszem ez mindent megmagyaráz 😊)
hát akkor folytassuk a hajszát! (az a baj, hogy általában google-ön keresek serialokra, meg ilyesmikre, de most sztem ez igencsak kizárható: Google-be beíróm azt, hogy Google Earth crack... hát elé lol.. 😊)

&#161;Hala Madrid!

hykao
Félreértettél. Én arra írtam, hogy az kéne még nekünk...
Amúgy már kerestem, de még nem találtam serialt...
lee86
akkor kaphatnék egy privátüzit? 😊

&#161;Hala Madrid!

Nekem reggeltõl müködik újra rendesen.

Engem egy nap után, aznap sehogy se volt jó de másnap már igen és semmit nem csináltam.

alert
Minek a kell a 7napos trialhoz megadni minden adatomat lol?

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

marci14
probálkozok...hiába😞
téged mennyi idö után engedett be?

Próbálkozz megéri. Nekem ma már sikerult belépnem. Nagyon király a progi.

hykao
...meg egy mûködõ serial. 😊
lee86
hát kétlem 😞(

&#161;Hala Madrid!

KM
Valaki kiproszálta már?

lee86
400$-is verzió:
Imagery and 3D data depict the entire earth - Terabytes of aerial and satellite imagery depict cities around the world in high-resolution detail.

Ez kõ nekünk! 😊

&#161;Hala Madrid!

hykao
Itt megtudhatod, hogy mit adnak még a 20$-ért...

A 400$-os verzió már ígéretesebb, és egy hétig ingyen kipróbálható.
KM
Ja-ja! Jöhetne egy Mars addon!<#vigyor2>

hykao
Az lenne az igazi, ha más égitestek is helyet kapnának-, illetve addon lehetõség is lenne benne, kb. mint a Celestia esetében... 😊
Én is szeretnék frankó képeket nézegetni de egyszer sem engedett be. Most irigyellek benneteket <#szomoru2>

marci14
<#szomoru1><#szomoru1>

marci14
nekem is ez a baj vele, ugyanezt irja ki...csakhogy engem még egyszer se engedett be

KM
Ez sajnos utópisztikusnak tûnik.

nekem nem, nálam minden stimmel
Nekem is ugyanezt dobja ki!