Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ide
Username: [email protected]
Password: fatboy01
License Key: JCPMF9VXRQQ6HBL
Please remember that you need to enter the Password and
License Key exactly (it's case sensitive). Be sure your
caps lock key is not on by mistake.
Thank you again for using Google Earth.
Ezt amúgy kell valahol aktiválni?
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
ACER Aspire 5738ZG
De ebben nincs kitakarva, csak nem olyan nagy felbontású....nekem van egy satelit képem róla, nem egy nagy szám...(ha még megvan..)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://www.sg.hu/cikkek/35771/1
Az igazság a fenti linken van.
A parasztbácsis sztori pedig csak egy kitalált magyarázat arra, hogy mi is történhetett a 40-es években. Az egész tudományos fantasztikum, de nem kevésbé, mint az ufóõrültek sztorijai.
Aki szeretne egy jó kis ufo leleplezést olvasni az nézze meg a UFÓ-s videók! topikban, a #221-es hozzászólásomat. Most jól felkopik az álluk a sok ufómániásnak :-))
Tök jó ez a googlefight.com. Köszi
Bár melóban gyorsabb volt a Quadro FX 1100-on 😄
hát akkor folytassuk a hajszát! (az a baj, hogy általában google-ön keresek serialokra, meg ilyesmikre, de most sztem ez igencsak kizárható: Google-be beíróm azt, hogy Google Earth crack... hát elé lol.. 😊)
¡Hala Madrid!
Amúgy már kerestem, de még nem találtam serialt...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Imagery and 3D data depict the entire earth - Terabytes of aerial and satellite imagery depict cities around the world in high-resolution detail.
Ez kõ nekünk! 😊
¡Hala Madrid!
A 400$-os verzió már ígéretesebb, és egy hétig ingyen kipróbálható.