1995
Google Earth
-
#635 A "két torony" nem a WTC volt véletlenül? -
#634 -
volvo #633 Ki tudja hogy hol van a 2 torony new-york-ba a térképen az empaior state building???? -
Cat 02 #632 34 38' 14.54"N, 118 04' 55.22"W talán ez -
volvo #631 Sziasztok nem tudtok segiteni hogy legalább egy repülőt látni szeretnék és kordináta kéne!!! -
DJviolin #630 Sziasztok!
Tudnátok adni egy cracket a Google Earth Pro v3.0.07-hez?
Üdv:
DJviolin -
#629 nekem az a szines köd fúrcsa -
#628 Nem arról van szó, hogy érted e, hanem arról, hogy a másik módban jobb sztem :)
Amúgy ott valami fekete négyzet van, vagy valami mittudomain. -
#627 Nem a számokat nem értem, hanem nézd meg mi van ott. Vágom hogy ezeket a számokat hogy kell értelmezni. -
#626 tools/options/view/ lat/lon átállít degrees :) így szebbek lesznek a koordináták :) -
#625 Na ez mi a picsa???
46°33'41.51"N
20° 5'38.44"E
A világfalus kép hol található?
-
nbj #624 igazán jók, asszem újra felrakom h nézelődjek egy kicsit :) -
petko000 #623 ja, egy adott helyszín koordinátáit hol lehet megnézni? -
#622 fotózóna -
Cat 02 #621 jók -
#620 Szépek, de legközelebb szélesség és hosszúság adatokat is kérünk hozzájuk! :) -
petko000 #619 na, pörgessük már fel a topicot!
íme néhány kép amit én készítettem az Earth-ben:
Mexicocity
Mount Everest
Chile
Világfalu:)
Nepál (asszem)
-
#618 Hi! nem tudja valaki hogy miért írja állandóan ezt "hogy most nemlehet csatlakozni kh.google.com-ra próbálkozzam 15 perc múlva" a gugliört? kh.google.com pingelésre válaszol, szóval elérhető, a gugliearth ki van engedve a tűzfalon is. Most pro verzióval próbálkozom crackelve, de 2 hónapja mikor utoljára próbáltam a tört plus se ment, pedig előző win installkor ment a plus is... -
Cat 02 #617 el akarom indítan: erre kiírja hogy kéne frissíteni :D jó rég használtam -
#616 thx -
#615 Alul bepipálod a "Borders"-t. -
#614 610-re valaki?
már több verziót is kipróbáltam, és mind ezt játssza... -
#613 De hogy? -
#612 Igen. -
#611 Be lehet valahogy állítani ebben a progban, h láthatók legyenek a országhatárok? -
#610 a 605-ben linkelt program nekem miért csinálja azt, hogy rengeteg képet/?/ nem tölt be az elején... pl a kompasszt sem. mi ennek az oka? -
#609 Googlefight -
#608 hallottam,hogy van valami Google Rival,vagy mi a frász... az a lényeg,hogy beírsz 2 nevet és a google kiírja,hogy melyikből szerepel több a neten... Ennek kéne a címe
tom,hogy ez most nem ide tartozik,de itt van élet :D -
volvo #607 kössz
-
#606 A Google első találata alapján innen letölthető. -
#605 Pl. innen. -
volvo #604 Stiasztok honnan lehet letölteni ezt a progit??? -
#603 Sajnos cudarul bánnak velünk.
Itt adnak hírt a frissítésekről. -
#602 És Budapestet? -
#601 Szokták. USA-t rendszeresen. -
#600 Nem tudjátok, szokták frissíteni a képeket?
(Mi több mint két éve éptkeztünk, de még mindíg a rági ház van fenn, holott a rendszer szerint 2005-ös a műholdkép, pedig akkor már állt a házunk.) -
#599 Az a baj, hogy nekem most nincs fent a program ezért nem tudok koordinátákat mondani, de Londonban a Hammersmith negyedben lehet látni egy Boeing 767-et amint repül a város felett és a napfény megcsillan rajta. Érdemes megkeresni! -
#598 Sajna nem volt az erős. Az amerikai képek felbontása 15 cm, az magyarországiaké meg 1 méter! -
#597 korábban használtam a progit, nemtom melyik verziót, de ez régen volt.
most melyiket ajánlanátok, és honnan szedjem le?
nem akarok serialokkal b@szogni, ha nem muszály... -
Boroskóla #596 Pl: Innen