Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
¡Hala Madrid!
¡Hala Madrid!
steam, origin: ACE_hun
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Amúgy a legtöbb nagyváros részletes.
Mert Berlin meg Róma pölö egy nagy zöldes paca, míg Budapesten meg tudtam keresni a házunk...Mondjuk nemzom miért, de a kerületünk annyira jól megvan, hogy a meki elõtti ponyvás asztalok is látszanak...
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
¡Hala Madrid!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A Google Earth-nak 3 verziója van:
1. Google Earth -> Ez ingyenes bárki letöltheti!
2. Google Earth Plus -> 20 dollárért lehet megvenni!! Egy-két plusz funkcióval tud többet pl.: a már említett GPS funció, nagyfelbontású nyomtatás stb
3. Google Earth Pro -> Ebbben már nagyon sok extra van!! 400 dollár a licens 1 évre!
De ha nekem nem hisztek a honlapon ugyanez le van írva!!:
Google Earth products
Egyébként én is letöltöttem ezt a ugynevezett Google Earth Pro Cracket... de szerintem ez csak a Plus verzió funkcióit tette elérhetõvé....
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Jó ez a GPS funció, de még finomíthatnának rajta egy keveset!
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Üdvözlettel: gy?jt?
Végül is nekem sikerült a GEP.rar fájl letöltése a #296-os hozzászólásodban megadott címrõl és ki is csomagoltam a megadott SoD jelszóval.
Ezt követõen telepítettem és az Install.txt-ben megadott módon jártam el.
A gondom csak annyi, hogy az elindított programról nem tudom eldönteni, hogy "sima" Google Earth vagy Pro változat. A programablak felirata csak a "sima" Google Earth programot jelzi (beta).
Érdekes, hogy a menüpontjai közül a Tools-ban szerepel és mûködik a GPS funkció (#299), ami a "sima" programban nem mûködik. Lehet, hogy ez mégis a Pro verzió.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
A Rapidshare úgy mûxik, hogy bejön az oldal. Bejön, mert most is próbáltam.
Az oldal alján van egy olyan gomb, hogy Free. (Gondolom nincs Premium accountod...😊 )
Megnyomizod, kijön egy másik oldal.
Ennek az alján indul egy mp. számláló visszafele.
Mereven figyeled...
Kb. 40-50 mp. után a számláló átváltozik a filenév.rar vagy valami ilyesmire. Arra kell kattyintani és elindul a letöltés.
Attention!
Letöltés managert nem használhatsz!Vigyázat napi limit van mind mennyiségre mind letöltések számára!!!Ha ma nem sikerül próbálkozz holnap.
A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!
A pach-et egyenlõre nem találom.
A pass:-awg- talán a rar fájl pasword-ja vagy a programé?
Még egy kicsit nézegetem még a programot, de ma este nagyon behavaztam.
Holnap megpróbálom megfejteni a dolgot.
Mindenesetre köszönöm a segítséged.
Üdvözöllek:
gyûjtõ
¡Hala Madrid!
Letöltöttem és telepítettem a Google Earth Pro programot.
A program Help menüjében azt látom, hogy a Google Earth beta változata jelent meg ❤️.0.0395 (beta)>3.0.0395 (beta)>. A parancs ikon Pro néven jelenik meg, de a megnyitott programablak bal felsõ sarkában már csak a Google Earth programnév.
Lehet, hogy valamit elszúrtam?
Megjegyzem, hogy a "sima" Google Earth már volt fennt a gépemen. Most nem látok semmi különbséget a két program között.
pw:SoD