Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janyikzs
Legalább már felhõt is találtam 😊

azert nem latod, mert nem eleg nagy a felbontas arrafele, majd egyszer talan oda is eljutnak, hogy nagy felbontasu kepet csinaljanak. addig nem nyero a helyszin a google mapson.

lee86
bazz.. elvileg ilyen rajzoknak kell rajta lennie. nemvágom mér nem látok semmit. 😞

¡Hala Madrid!

lee86
köszi szépen!

¡Hala Madrid!

http://maps.google.com/maps?ll=-14.711667,-75.175833&spn=0.113176,0.239399&t=k&hl=en

lee86
Nazca-fennsík koordinátáit nem tudnátok megadni véletlenül? rengeteget kerestem, de nem találtam sehol. 😞

¡Hala Madrid!

Asszem az alapban is benne van a listában, nem sok látszik csak leszállópályák, meg valami nagy tó mellette.

steam, origin: ACE_hun

Narancs
Télleg srácok, nevadai 51 -es körzet hol van?<#nyes> Mennyi látszik belõle?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
Fura, mert ilyeneket énis találtam Budafokon...azt hittem világító reflektorú kamionok...

Narancs
Vmiért az elõbb nem töltötte be õket...😞 de most már mûködik, nagyon fain!

passatgt
Vannak még ilyen programok,a worldwinden kívül?

passatgt
De érdekes a kép.még mindig nem tudom micsoda

passatgt
Bocsi a nagy képér,és megtaláltam a screenshotkép gombot thx<#worship><#worship>

hykao
Legközelebb ekkora képet légyszíves url-lel szúrj be. Egyébként meg van "screenshot" gombja a proginak...
passatgt
Vagy az ufó benyomta a nitrót?<#nyes><#alien>

passatgt
Kigyulatt egy villanyoszlop?<#nevetes1><#nevetes1>

hykao
Hát sok van, de pl. Róma elég részletes a Vatikánnal együtt, nem tudom miért mondod, hogy zöldes paca.
Amúgy a legtöbb nagyváros részletes.
Narancs
meg meg még = látszik még

Narancs
Srácok, melyik város meg meg még kurva jól?
Mert Berlin meg Róma pölö egy nagy zöldes paca, míg Budapesten meg tudtam keresni a házunk...Mondjuk nemzom miért, de a kerületünk annyira jól megvan, hogy a meki elõtti ponyvás asztalok is látszanak...

#303 még él...

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

tud valaki a PRO -hoz egy mûködõ (nem lejárt )azonosítót kipróbálás céljából ?

lee86
vannak beépülõ moduljai (GPS, stb..) amik a normál verzióban le vannak tiltva..

&#161;Hala Madrid!

PyRex
De én letöltöttem a Google Eart Pro-t a hivatalos oldalról és egy magyar cégre kértem 7 napos licenszt is. Ami meg is van! De nem tudom, hogy mivel tud többet, látszatra ugyanaz.....

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

KM
Igazad lehet.

NuCLEARScoRp
Nagy tévedésben vagytok:

A Google Earth-nak 3 verziója van:

1. Google Earth -> Ez ingyenes bárki letöltheti!
2. Google Earth Plus -> 20 dollárért lehet megvenni!! Egy-két plusz funkcióval tud többet pl.: a már említett GPS funció, nagyfelbontású nyomtatás stb

3. Google Earth Pro -> Ebbben már nagyon sok extra van!! 400 dollár a licens 1 évre!

De ha nekem nem hisztek a honlapon ugyanez le van írva!!:

Google Earth products

Egyébként én is letöltöttem ezt a ugynevezett Google Earth Pro Cracket... de szerintem ez csak a Plus verzió funkcióit tette elérhetõvé....

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

KM
Ah, nem 443, hanem 80.<#vigyor2>
Jó ez a GPS funció, de még finomíthatnának rajta egy keveset!

biomage
de le van törölve

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

KM
kh.google.com
port: 443

Ez a helyes cím?

KM
Nekem nem tud kapcsolódni a szerverhez. Mi lehet a baj?

hykao
Hmm, hát ezt nem értem...
alert
Igen. Megy.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

biomage
kösszi

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ironmaiden
-awg-

Ott van a #301-ben

biomage
én a patch re értetem

Nekem a SoD jelszóval sikerült kicsomagolni.

Üdvözlettel: gy?jt?

Hello tudatlanka!

Végül is nekem sikerült a GEP.rar fájl letöltése a #296-os hozzászólásodban megadott címrõl és ki is csomagoltam a megadott SoD jelszóval.
Ezt követõen telepítettem és az Install.txt-ben megadott módon jártam el.
A gondom csak annyi, hogy az elindított programról nem tudom eldönteni, hogy "sima" Google Earth vagy Pro változat. A programablak felirata csak a "sima" Google Earth programot jelzi (beta).
Érdekes, hogy a menüpontjai közül a Tools-ban szerepel és mûködik a GPS funkció (#299), ami a "sima" programban nem mûködik. Lehet, hogy ez mégis a Pro verzió.

biomage
mi a jelszava a rar fájlnak

hykao
A #296-os linket próbálod?
alert
Hmmmm. Nem értem. Nekem letölti.

hykao
Errõl beszélek: "File /files/3314576/GEP.rar.html has been deleted"
Nekem ez jön be a linken!
alert
Nem törölték nem tudom mirõl beszélsz 😊 nekem mûködik.

hykao
Ó a túróba, törölték!!! Kár, épp most akartam leszedni én is... 😞
Közvetlen link

A Rapidshare úgy mûxik, hogy bejön az oldal. Bejön, mert most is próbáltam.
Az oldal alján van egy olyan gomb, hogy Free. (Gondolom nincs Premium accountod...😊 )
Megnyomizod, kijön egy másik oldal.
Ennek az alján indul egy mp. számláló visszafele.
Mereven figyeled...
Kb. 40-50 mp. után a számláló átváltozik a filenév.rar vagy valami ilyesmire. Arra kell kattyintani és elindul a letöltés.
Attention!
Letöltés managert nem használhatsz!Vigyázat napi limit van mind mennyiségre mind letöltések számára!!!Ha ma nem sikerül próbálkozz holnap.

A processzorok füsttel működnek. Ha kiszáll belőlük a füst, nem működnek tovább!

Hello tudatlanka!

A pach-et egyenlõre nem találom.
A pass:-awg- talán a rar fájl pasword-ja vagy a programé?
Még egy kicsit nézegetem még a programot, de ma este nagyon behavaztam.
Holnap megpróbálom megfejteni a dolgot.
Mindenesetre köszönöm a segítséged.

Üdvözöllek:

gyûjtõ

patch
pass:-awg-

csak segíteni próbálok....

passz még nem tdtam kipróbálni..olyan helyen vagyok.

lee86
hát most hogy így mondod, nálam is beta-t jelez, viszont a gps-plugin meg ilyesmik mûködnek.. hmm fura..

&#161;Hala Madrid!

Hello tudatlanka!

Letöltöttem és telepítettem a Google Earth Pro programot.
A program Help menüjében azt látom, hogy a Google Earth beta változata jelent meg ❤️.0.0395 (beta)>. A parancs ikon Pro néven jelenik meg, de a megnyitott programablak bal felsõ sarkában már csak a Google Earth programnév.
Lehet, hogy valamit elszúrtam?
Megjegyzem, hogy a "sima" Google Earth már volt fennt a gépemen. Most nem látok semmi különbséget a két program között.

lee86
hehe!, mûxik! ez nagyon lecsó! Thx!

&#161;Hala Madrid!

Pro
pw:SoD