1995
Google Earth
-
#1915 Magyarországon azért nincs és nem lesz street view, mert biztos lenne rajta cigány, ami már rasszizmus! -
Cat 02 #1914 Eladják a terroristáknak xd -
#1913 és majd a képekre fogják verni a faszukat vagy mi?:D -
Cat 02 #1912 Pedig arctalanítja :D A gond azzal van, hogy megtartja magának a nem arcosat. -
#1911 Bizony azért igazuk van nem mindenki bízik vakon a GOOGLE-be......
főleg nem abba hogy van valami szoftverük ami arctalanítja az utca népét... -
ldavid #1910 ja ez csak hoax. de akkor is -
ldavid #1909 hát ez szánalmas -
ldavid #1908 Biking Directions on Google Maps (csak, hogy legyen itt is valami :) ) -
#1907 -
#1906 up -
ldavid #1905 havaznak
-
#1904 Az lehet, hogy még azért nem pakolták fel, mert túl részletes? :S
Meg az, hogy a saját boltunkat csináltam meg (semmi reklám nincs rajta), de mégis. Egy másik embernek, aki később töltötte fel, annak már fenn van a második modellje is :(
Itt van amúgy a modell. -
#1903 igen -
#1902 Ha Google SketchUp-ban csináltam egy modellt, és feltöltöttem Warehouse-be, akkor mit kell csinálni, hogy GE-ben is lehessen látni? Vagy egy idő után a Google automatikusan berakja? -
#1901 Persze, azért van ott a "stb". :] -
USAMEN POWER #1900 Szándékosan írta úgy. -
ldavid #1899 inkább NASA -
Lipi1980 #1898 Ha bevonulsz még az sem elég!
Nagyon jó helyre kell csöppened a katonság tengerében, hogy ilyen infókhoz hozzáférést biztosítsanak!
Hamarabb kapsz "aktuális képet", ha feltöröd a NÁZA szerverét, és ott nézelődsz! -
#1897 Biztos nincs.
Katonai célokra biztos van.. de ahhoz be kéne vonulni.. stb. :):) -
#1896 Nincs. -
#1895 Hello!
Létezik olyan megoldás a GE-höz akár fizetős amivel az aktuális képet kapom? A hivatalos oldalon a Pro-t láttam de ott nem volt írva hogy ilyet tudna. -
#1894 Kicsit frissítették Budapest és környékét a GE-ben (a felbontás is jobb lett). -
#1893 Hű! Ez tök jól néz ki! :)
maps.google.com -
ellington #1892 nemszóltam, most elkezdtek betölteni. -
ellington #1891 hol lehet beállítani ezt a 3d budapest dolgot? mert én betoltam a 3d épületek fület, de csak pár épület jelent meg. -
USAMEN POWER #1890 Nálam nem lassul be nagy mértékben, azt a picit, amennyit meg belassul eltudom viselni.
(grafika maxon van) -
Zozo76 #1889 Sajnos nalam is lassu, nagyon lassitanak a 3Ds objektumok, azert nem keves van belole, es gondolom meg tobb lesz (ami jo), ezzel aranyosan meg lassabb is lesz (az meg nagyon nem jo). -
Zozo76 #1888 Igen, az lenne a legjobb megoldas, hogy a mar meglevo 3D objektumokat amik mar eddig is leteztek, meghagynak, az automatikusan generalt helyett. -
Lipi1980 #1887 Tényleg jó így Budapest, csak kár hogy baszott módon belassul a progi -
#1886 Mint utaltam rá: beszéljék meg. Nem kell azonnal háborogni. -
#1885 azon lépjünk túl, nem a google csinál belőle pénzt, hanem az önkormányzat bassza el
azt nézd, hogy van egy sokkal jobb minőségű 3d modell, amit a google ingyen kapott ugye, és felülírja egy szarabbal -
#1884 Nem hinném. Kommunikálják le a dolgot. Üzleti modellt építeni egy ilyen szolgáltatásra... -
Zozo76 #1883 Marha jo igy Budapest! :) -
#1882 de -
#1881 most kivételesen igazuk van, ha felülírtak olyan modelleket, amik szebbek, több infóval rendelkeznek, az a google fassága, és úgyis visszarakják majd:) -
Cat 02 #1880 Azok szerintem nem légi fotók. -
#1879 A házszerkesztőn kívűl nem lehet vhogy a légifotókat nézegetni? Úgy, mint a Microsoft Virtual Earth-ben? -
ldavid #1878 de sajnálom őket... -
Lipi1980 #1877 Szerintem a magyaroknak csak az lesz a jobb ami olcsóbb... Ha meg ingyen van, akkor meg pláne. -
#1876 Jó szokás szerint ezt is támadjuk...