1995
Google Earth
-
#1955 még csak most? kicsit le vagy maradva:DDD -
#1954 Pont tegnap néztem meg Kolontár környékét, hogy milyen volt..
-
#1953 Na végre!
-
#1952 Van külön maps.google.com és local.google.com topik is? :) -
#1951 No, telepítettem én is ezt a 6-os verziót.
Nem vagyok benne biztos, ezért kérdem eddig is így volt, hogy lehetett elmenteni útvonalat? Vagy csak én nem vettem eddig észre? :) -
#1950 de szerencséd van, mert az új earth-ben is így van:D -
#1949 ez a google earth topik-.- -
Cat 02 #1948 Odarántod a sárga figurát (maps.google.comon) -
#1947 hol kell a streetview-ot bekapcsolni? -
#1946 -
ldavid #1945 itt a 6-os Earth
-
Zozo76 #1944 Microsoft Windows... :) -
#1943 ja és a reg-ből se tudom törölni a köcsög fájlt :( -
#1942 van ötletetek ezzel mit kezdjek?
se leszedni se újra telepíteni nem tudom :( -
#1941 Pedig "te kezdted". :)) -
#1940 hát ha nem mondjátok hogy dőlnek a házak, észre se vettem volna, kb ennyire érdekelt:) -
#1939 Főleg itt. :D
Egybe~ :))
-
#1938 Nálam egész jól dőlnek a házak. :)
-
#1937 Hú, erről jut eszembe, hogy tegnap kinyírtam a Google Earth-ömet. :/
Jé, most megy. :)
Olyan létezik, hogy tegnap másnál is meg volt purcanva? Indítás után lefagyott és semmit nem lehetett használni belőle. Már arra gondoltam, hogy a turista utas kmz fájlom miatt van. :S -
ldavid #1936 csak az a gáz, hogy össze-vissza dőlnek az épületek -
#1935 http://maps.google.com/
Pest egy része megvan légifelvétellel, nem tudom mióta -
#1934 nekem is volt ilyen probléma. a jelenet az volt hogy összekeveredtek a vga driverek illetve a frissítések. leradíroz az egész és a régi verziószámú driver vissza (nem az új)és flottul megy minden. -
#1933 köszi szépen, működik! -
ldavid #1932 akkor próbáld ki opengl-ben -
#1931 rendben persze. de szerintem vga driver lehet a bibi. -
ldavid #1930 a neted rendben van? ezen kívül semmit nem látsz? -
#1929 sziasztok! ez mitől lehet?
kitöröltem, újratelepítettem minden egyes részét az earth-nek (rejtett fájlokat is beleértve), de sajnos így sem javult meg. van valami ötletetek?
-
#1928 Hi!
Lenne nekem egy olyan problémám, hogy szeretném megcsinálni, hogy a Google Earth "lecache-elje" egész Mo.-t. Ugyanis van egy BT GPS vevőm, és szeretném, ha a nettopon menne (Nekem az is elég lenne, ha a térképet leszedné, vagy tudnám a mapsot offline használni :( ).
Nincs valami hosszú útvonalfájl, amit ha végigfuttatok, akkor leszedi a képeket?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv.:
Zoli -
Apocalipto #1927 Zsííír :) -
ldavid #1926 Google Earth 5.2 just released - animated trails, integrated web browser and more -
#1925 Azt hol lehet beállítani a programban, hogy ne legyen automatikus frissítés? Nekem eddig nem sikerült. :( -
#1924 Budapesti kerékpáros útvonaltervező
http://geologika.hu/bicikli_hu.html -
#1923 De komoly :) -
#1922 Síeljünk! :)
http://maps.google.com/ Whistler, BC, Canada -
Cat 02 #1921 SP3-mal se ? -
#1920 Még egy ok, amiért nem Win7. :) -
bcrics #1919 Ohh shitmmmost próbálom Win7re felrakni a Google Föld progit de nem indul el,,probáltam a kompítibilátst átváltani xpre és rendszergazdanként futtatni de sehogy sem muxik,ez fogad,
-
Zozo76 #1918 "Magyarországon Jóri András adatvédelmi biztos még tavaly májusban aggályosnak nevezte az utcák lefényképezését, mire a Google felfüggesztette a fotózást, és azóta sem lehet tudni, újrakezdi-e, és ha igen, változtat-e eddigi módszerein."
Erdekes, kivancsi vagyok hogy ez a draga Jori Andras hanyszor szokott GYALOG kozlekedni? Szerintem az autojabol is alig lat ki, megis zavarja a JAROKELOK HELYETT IS hogy lefenykepezik. En pl pesten Rengeteget jarok gyalok, es szarok ra nagy ivben ha neadj isten feltunnek a Street View-ben. De ugylatszik nem csak nalunk hanem a nemeteknel is vannak boven idiotak. :( -
Zozo76 #1917 Hat azert nem sokan sirnanak ha nem lenne cigany benne. Mondjuk en sem... :) -
ldavid #1916 pont az lenne az, ha nem lenne rajta :)