Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuck ASVA!! (Amputáltagyu Skizoid Vadbarmok Alakulata)
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
__|__ ________(*)________
Milyen gyakran frissülnek az egyes térképrészletek?
Mert Budapesten még mindig épül a kavics, aminek már lassan két éve, hogy átadták...
Élõképet lehet valahol nézni? Mondjuk valami kiemelt célnál?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
<kml xmlns="http://earth.google.com/kml/2.0">
<Placemark>
<name>GoogleEarth_Placemark</name>
<LookAt>
<longitude>21.33228690667451</longitude>
<latitude>46.17132816177124</latitude>
<range>1556.760167320391</range>
<tilt>21.85250616916751</tilt>
<heading>9.504750313954386</heading>
</LookAt>
<styleUrl>root://styleMaps#default+nicon=0x307+hicon=0x317</styleUrl>
<Point>
<coordinates>21.33228690647736,46.17132816095591,0</coordinates>
</Point>
</Placemark>
</kml>
Pet
Nezz meg felulrol egy kockat. Mit lacc? Egy negyzetet, ahhoz hogy elohozd a 3ds nezetet nyilvan nem felulrol kell nezned, logikus. Alul a navigacional lehet a nezetet valtoztatni, probald ki.
a következõ lenne a kérdésem...nekem ebbõl a programból meg van egy 10 megás alapprogram...de állítólag van egy 200 mb-s is, ami jóval többet tud...ezt honnan lehetne leszedni?
a másik meg...nekem ezekszerint egy alapprogram van...megpróbáltam letölteni a pro verziót, de crackelni nem sikerült...a kérdésem az lenne, hogy csak az alapprogramban (ingyenes) van-e úgy, hogy ha nem fölülnézetben nézem, akkor besüllyed egy síkba, mintha egy rajzlapot néznék...ez másnál is így van, vagy pedig teljesen 3d-snek kéne lennie akkor is ha nem fölülrõl nézem?
aki tud lécci segítsen...elõre is köszi: hello. bmffm.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Google earth not contact kh.google.com. Please check your network connection and retry 15 minutes For morre information visit http://earth.google.com/support/bin/ansver.py?answer=20717
Mi lehet a gond?????????
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
29°11'24.59"N
21°31'45.51"E
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
Nézzétek csak meg mit találtam valahol Pusztaszer környékén. Sztem ezek valami rajzok a földön nem ?
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
¡Hala Madrid!
Amúgy minden hó közepén (15-16-a körül) szokták frissíteni / felrakni az új képeket.
Egyszer vhol ráakadtam egy linkre, ami egy olyan .kmz file-t tartlamazott, ami megmutatja a frissen betett területeket. Vkinek esetleg megvan a link hozzá?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
azt hittem az én készülékemben van a hiba és már mindenféle megoldást próbáltam. de a proban a földgömb csak nem akar elõjönni😞 :'(
lehet tenni vmit ezügyben??