Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
ezek egészen pontosan gyanús ojjektumok<#hehe>#hehe>
http://www.panoramio.com/user/518310
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
viszont egy másik kérdés.. ismeri valaki a GEPath nevû progit?
a free verzióban is lehet vele Placemarkok alapján útvonalat gyártani.. és nem mellékes hogy az elkészült útvonalnak kül. beállítások szerint hosszakat is számol
tök jó de van egy gondom, nem tom másnál is jelentkezik-e.. bent van az ezzel legyártott útvonal a places-ben, és ha rá zoomolok akkor látszik szépen, viszont ha a places-ben duplán ráklikkelek hogy menjen oda, akkor hirtelen eltûnik a globe.. és nem is jön vissza bármit csinálok, csak ha újraindítom a GE-t..
van valakinek tippje???
Meglehet oldani a problemet?<#confused>#confused>
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"mé\',hová tűnik a fehér ha elolvad a hó?\" (By Csibu)

Volna egy kérdésem.Nagynehezen megcsináltam Kisigmánd térképét a GoogleEarth-ben.Nem állítom hogy pontos,de amennyire tudtam,optimalizáltam a nehezen kivehetõ kis foltocskákra egy térképet.Elmentettem .kmz fájlba.A kérdésem az lenne,hogyan tudnám ezt a fájlt megosztani a többi GoogleEarth-ös emberkékkel?Többekközt veletek is.Csak azért lenne fontos,mert hátha megtudnám vmilyen légi felvétel alapján csinálni a falucska 3D-s,nem túl részletes,de kivehetõ térképét is a GoogleSketchup programmal.Elõre is köszönöm a segítséget.
De mi ez a progi? Csak Budapestet mutatja? Kisebb városokat mint pl Pécset vagy Mohácsot már nem is?
Fákjúal!
Ati
minden indításkor kér egy emailcímet a szerverhez való csatlakozáshoz
ha nem írok be semmit, akkor nem tölti be a glóbot 😞😞
aztán visszaraktam a progit és semmi változás 😞😞
C:\Documents and Settings\felhasználónevem\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth\dbCache.dat
Nem tudjátok véletlenül, hogy a fenti cache fájlból hogyan lehet kiszedni a Google Earth mûholdfotóit? Milyen progi kellene hozzá?
tudja valaki a következõ problémára a megoldást?:
a fõnököm megvette a pro verziót a munkahelyemen, és gondoltam kipróbálom én is itthon. Jó pár hónapig nem volt semmi gondom vele, de most itthon ezt írja ki...
"The Google Earth license key you entered has been activated too many times or on too many machines"
.. és nem enged be még free verzióban sem. (pontosabban mostmár mindig kér emailcímet.)
Próbáltam uninstallálni, meg visszarakni, de semmi.
Tudja valaki hogy hogyan állíthatnám vissza a free verziót??
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Érdekes, orfû részletesen megvan, de pécs alig...:S
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]