Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
jajajaja

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Rip
A file-ok egyszerûbbek, egybõl odavisznek.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

norbre
mármint melyik az egyszerûbb? és kinek nem egyszerûbb a klm fájl?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Rip
Szerintem is egyszerûbb (nekünk) 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Fejes021
Kiegészíteném az elõttem írtakat:
ezek egészen pontosan gyanús ojjektumok<#hehe>

http://www.panoramio.com/user/518310

norbre
már miért lenne 1szerûbb??? ráklikkelsz és már meg is nyitja a GE-ben..<#idiota>

Sanyix
szvsz sokkal egyszerszerûbb koordinátákkal, mint ezekkel a fájlokkal.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

norbre

norbre
közben megoldottam... reinstall windows <#vigyor>

viszont egy másik kérdés.. ismeri valaki a GEPath nevû progit?
a free verzióban is lehet vele Placemarkok alapján útvonalat gyártani.. és nem mellékes hogy az elkészült útvonalnak kül. beállítások szerint hosszakat is számol

tök jó de van egy gondom, nem tom másnál is jelentkezik-e.. bent van az ezzel legyártott útvonal a places-ben, és ha rá zoomolok akkor látszik szépen, viszont ha a places-ben duplán ráklikkelek hogy menjen oda, akkor hirtelen eltûnik a globe.. és nem is jön vissza bármit csinálok, csak ha újraindítom a GE-t..
van valakinek tippje???

Jaja folyamatosan megy a modem!
Meglehet oldani a problemet?<#confused>
kopa1
Internetre csatlakozol <#whatever>

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Van egy kis problémám a Google Earth-tel. Amikor elindítom a programot sok képet nem tölt be és kiírja hogy nem tud megnyitni sok .png kiterjesztésû képet. Az iránytû helyén egy image not found felírat látszik. Ha rákattintok egy városra akkor is kiírja hogy nem található a fájl. Miért van ez? A legújabb verzió van felrakva. A régebbi verziók is ezt csinálták. Már sokszor újratelepítettem a programot de hiába. Mit csináljak hogy mûködjön?A Segítséget elõre is köszy!!
prot is leszedted ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

norbre
A #955-re valaki esetleg tud más megoldást az eddigieken kívül.. az eddig felsoroltak sajnos nem segítenek.. pls help <#shakehead>

passatgt
www.rapidshare.de

Dj Csibu83
Hát ez nem jött be...<#szomoru1>

\"mé\',hová tűnik a fehér ha elolvad a hó?\" (By Csibu)

Dj Csibu83
Nos,azon,gondolkodtam,hogyan tudnám veletek megosztani Kisigmánd és Komárom kmz fájlát.Megpróbálom .jpg fájlként feltölteni,ti jobbklikk,cél mentése másnéven,majd átnevez .kmz-re.Hátha...

Dj Csibu83
Ujra én...beillesztettem Komárom belvárosának térképét.Na,ez már pontosabbra sikerült.Íme:

Dj Csibu83
Upsz...kicsit nagyra sikerûlt,ezer bocsika! :oS

Dj Csibu83
Nos,ha minden igaz a képet sikerûl itt is megjelenítenem...ha mégsem akkor bocsi...

Dj Csibu83
Várj...köszi a gyors reakciót...de hogysmint mûködik ez a feltöltés és hova?

passatgt
bannerban lévõ linkekre elküldöd,vagy feltöltöd valahova a kmz fájlt,azt mi itt megtudjuk nézni ugyan úgy mint te😊

Dj Csibu83
Sziasztok!
Volna egy kérdésem.Nagynehezen megcsináltam Kisigmánd térképét a GoogleEarth-ben.Nem állítom hogy pontos,de amennyire tudtam,optimalizáltam a nehezen kivehetõ kis foltocskákra egy térképet.Elmentettem .kmz fájlba.A kérdésem az lenne,hogyan tudnám ezt a fájlt megosztani a többi GoogleEarth-ös emberkékkel?Többekközt veletek is.Csak azért lenne fontos,mert hátha megtudnám vmilyen légi felvétel alapján csinálni a falucska 3D-s,nem túl részletes,de kivehetõ térképét is a GoogleSketchup programmal.Elõre is köszönöm a segítséget.

ffxi
<#nyes>

Fákjúal!

KM
Persze-persze...

ffxi
A progi élõképet mutatja?

Fákjúal!

KM
Te is többet írsz, mint olvasol...

ffxi
Már +van az is...

Fákjúal!

ffxi
+oldódott.
De mi ez a progi? Csak Budapestet mutatja? Kisebb városokat mint pl Pécset vagy Mohácsot már nem is?

Fákjúal!

ffxi
HELP!!!

Fákjúal!

hykao
Ha jól elékszem, menübõl állítható a mérete.
Ameddig ki nem üríted, addig növekszik. Ez tárolja a nézelõdéseid során összegyült sattelite képeket. Opciókban lehet üríteni.

Hi. Ennek a dbcache fájl-nak a mérete meddig növekszik? Van vmi határ? Nekem most tart 450 mb-nál.

Ati

passatgt
akkor biztos win könyvtárban elrejtett vmit

norbre
pontosabban megtaláltam a dbcache.dat-ot, de ettõl eltekintve nem sikerül a dolog

minden indításkor kér egy emailcímet a szerverhez való csatlakozáshoz
ha nem írok be semmit, akkor nem tölti be a glóbot 😞😞

norbre
hát uninstall, regeditbõl minden google val kapcsolatos bejegyzést eltávolítottam érdekes módon dbcache.dat fájlt nem találtam sehol
aztán visszaraktam a progit és semmi változás 😞😞

Sziasztok!

C:\Documents and Settings\felhasználónevem\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth\dbCache.dat

Nem tudjátok véletlenül, hogy a fenti cache fájlból hogyan lehet kiszedni a Google Earth mûholdfotóit? Milyen progi kellene hozzá?

Bocs. Keresésbe akartam.

dbcache.dat

passatgt
regisztrációs adatbázisban megkéne kereseni a pro kulcsait,kitörölni és utána megy elvileg😊

norbre
I have a problem Huston..

tudja valaki a következõ problémára a megoldást?:
a fõnököm megvette a pro verziót a munkahelyemen, és gondoltam kipróbálom én is itthon. Jó pár hónapig nem volt semmi gondom vele, de most itthon ezt írja ki...

"The Google Earth license key you entered has been activated too many times or on too many machines"

.. és nem enged be még free verzióban sem. (pontosabban mostmár mindig kér emailcímet.)
Próbáltam uninstallálni, meg visszarakni, de semmi.
Tudja valaki hogy hogyan állíthatnám vissza a free verziót??

kiraly <#vigyor><#eljen>
Proview
Híd alatt azért ne próbáljatok átrepülni 😉

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Proview
Repülõ-"szimulátor" Googlemaps alapokon 😊<#eljen><#wow1><#vigyor2><#wave><#integet2><#vigyor4>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

hogyhogy "mûholdakat beállítani?" hogy kell ezt?

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

GTheo
Megtaláltam Orfûn a nyaralónkat 😛
Érdekes, orfû részletesen megvan, de pécs alig...:S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Serpa
jobb helyet nem találtam ahol megkérdezhetném.

EarthDesk 3.5 nincs meg esetleg vkinek?

passatgt
most mirõl beszélsz?worldwind vagy google earth?

5.2 megapixel meg 3*os digital zum?😊
passatgt
nagyon jó képeket lehet vele csinálni,csak jó mûholdat kell beállítani és tökéletesen megy