1995
Google Earth
-
#1235 Ha baromságot kérdeztem bocsi de nekem ez még új . -
#1234 Hali . Tegnap fedeztem fel a Google Earth-et. Nekem tetszik.
A kérdésem hogy mennyíre ad friss képet? Valahol olvastam hogy rendesen műholdról frissítik és állítólag a gépen lévő program a netről szedi le a dolgokat. Szóval mennyíre friss? -
Vardar #1233 Ne várjak Magyarországról jó képeket!? Akkor miről vannak jó képek Pakisztánról? -
ldavid #1232 Magyarországról ne várj nagyfelbontású képeket, örülhetsz ha pest (és környéke) látható viszonylag jól
amúgy a neted milyen?
mert a 3D-s épületek betöltése egy lassabb kapcs.-al, értelemszerűen lassabban megy
New York-hoz meg csak írd be hogy nyc és vágd rá az entert -
Vardar #1231 Be van ixelve minden. -
#1230 bal oldalon ixeld be a 3d épületeket és csak akor fognak megjelenni -
Cat 02 #1229 várnod és megtanulni használni a keresőt -
Vardar #1228 H@lye lesz a kérdésem de felteszem:
Én letöltöttem ezt a GoogleEarth-t. New York-ot nem találom és hol vannak a 3D-s épületek? Én taktaharkányi vagyok ezért amikor megnéztem Taktaharkányt egy sz@r képet kaptam. Egy térképet anélkül, hogy látszódnának a házak. Mit kellene tennem? -
#1227 Szerinted? -
nagsakon #1226 jah, bocs, akkor nincs ilyen program?? -
nagsakon #1225 ezt nekem írtad?? -
Cat 02 #1224 gondolkozz, 10 giga adatot cserélni mpként? -
nagsakon #1223 heló mindenkinek! nem tudja valaki, hogy nincs esetleg egy olyan változata ennek, hogy folyamatosan frissítődik, és mindent lehet látni rajta ( a kicsikat, meg stb...) ????? lécci segítsetek! -
Apocalipto #1222 Hehehehe XD -
#1221 biztos készül hozzá felhő addon:) -
#1220 Épp azon gondolxtam, hogy milyen jó lenne egy ilyen részletességű tájjal elátott repülőszimulátor, az fs2004 mosott/pontatlan fos textúrái/domborzata helyett, ami ráadásul jóval nagyobb fps-el megy. Jó nincs benne olyan fizika, nincs benne több gép, nincsenek felhők, de ezek nem olyan gépigényes dolgok, ha ezek benne lennének már egy zsír szimulátor lenne :) -
ldavid #1219 ha érdekel valakit, elérhető 4 új város a street view-ban (Los Angeles, San Diego, Houston, Orlando)
igaz már egy hónapos hír, de hátha új valakinek :) -
#1218 Köszi -
kollektor #1217 megnyitod a programot, help fül legördülő menű, online frissítésre klikk -
#1216 Most melyik a legfrissebb verzió? Vagy ezt honnan lehet megtudni? -
#1215 Van remény! Néha frissülnek a magyarországi képek is! A Hungaroring a nyár elején még a régi vonalvezetéssel volt fent, mostmár felkerült az új vonalvezetésű pálya. (Ami már évek óta ilyen...) -
#1214 jópofa ez a repszim :)
kár, hogy nem ismeri fel a joyomat, így egérrel kicsit macerásabb :(
működött valakinek botkormány alatta? -
jefferson83 #1213 Végre rájöttem miről beszélsz :) Aki nem ismeri: Katt -
#1212 A Google Maps szerintem ugyan azokat a képeket használja. -
#1211 max nasa, de akkor már google jobb sztem. -
tompka #1210 gyáá. he szomszédom vagy? :D
nincs olyan oldal ahol fent vannak a műholdas képek? amikből vesz a gugli! -
#1209 én is:D
nézzél légifotokat, bár már azok is elavultak -
tompka #1208 barcikán lakok. és még most sem láthatom a lakhelyemet felülről -
#1207 egyébként nincsennek valami google hírek ahol kiirja hogy miket frissítettek, meg mikor? -
#1206 kár h barcika nem:D
nem sok múlt gecc:S
de rudabána se rossz, ott voltunk lagzin nemrég, legalább ismerős környék:D -
Apocalipto #1205 Bátonyterenye - Nógrád megye -
Cat 02 #1204 egom is sajna :( -
tompka #1203 hol laksz? -
Apocalipto #1202 Kár h az én városom olyan homályos hogy semmitse látni :-/ -
tompka #1201 frissült a magyar lefedetség. a városomtól északra. én már nem fértem bele. aki megtalálja ügyes :D -
Loco #1200 Jópofa ötlet volt ez a repülőszimulátor :D -
tompka #1199 Van olyan oldal amin ezek a guglis képek vannak fent? esetleg amit még nem tettek bele? -
#1198 55°43'43.75"N 37°35'48.74"E -
#1197 45°55'11.17"N 63°18'32.78"E -
#1196 26°11'55.58"N 50°36'09.07"E