Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Faustus
"A Google Earth rendszer Panoramio-rétegében található fotók nem valós idõben frissülnek. A réteg frissítése többnyire havonta egyszer történik, úgyhogy kicsit várnod kell, hogy ott is láthasd a feltöltött fotóidat."
Forrás: Miért nem látom a feltöltött képeimet a Google Earth-ben?

Pharaoh
Azt tudja valaki, hogy a panoramiora feltett képek mikor jelennek meg a googleearth-ban is?

Sziasztok!
Érdekes dolgot fedeztem fel a Gogli earth és a T-online gps koordinátái között.
Nem ugyanoda adaja az adott értékeket.
Hogyan lehet ez?
Akár több 10-en méteres különbségek is is kijönnek.

Szia!

Nem mutat élõképet, Miskolcról meg gondolom még nincs olyan részletességû képe a Google-nek, majd egyszer lesz:S

shevy
sziasztok, két kérdésem lenne, az egyik, hogy élõképet mutat-e a progi, másik meg, hogy miskolcra miért nem közelíthetek? 😊vagy hogy tudok egy normális miskolc térképet szerezni?

inditsd el mint egy programot, es elindul a GE...
Elvileg a Google Earth 4 kilépett a béta fázisból.

Ati

passatgt
maps.google.com

volt a neten a google earth-nek egy webes verziója, amit nem kell telepíteni, tudja annak vki a linkjét
THX!

hi!
innen le lehet tölteni néhány jó kis kiegészítõt a programhoz:
http://earth.google.com/earth4.html

az a baj, hogy a letöltött fileokkal nem tudok mit kezdeni. hová kell õket bemásolni, hogy mûködjön a dolog? thx <#vigyor2>

http://lery.freeblog.hu

Ok, csak gondoltam ez érdekesebb, mint egy Ausztráliai autópálya, mert ezen legalább már járt az emebrek 90%-a😊

Peace

KM
Ne vedd magadra, csak figyelmeztettelek, hogy baromi sokat kell gépelned, ha az összeset be szeretnéd rakni.<#vigyor2>

Most mi van?

Csak rátaláltam, gondolom megosztom...nekem még új a rendszer😛

KM
Ha most megadod az összes illesztési hiba koordinátáit...

Az M0-s autópálya pöttyet szét van csúszva😉

47°23'35.60"N 19° 0'45.79"E

Ha ez az M0-ás:S

CheAteR88
19° 7'15.90"E 47°25'28.10"N itt lakom😛

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Nézegettem a Grand Canyon-t, közben ráleltem valami érdekesre😊

Sztem ez egy repülõgép árnyék:
36°48'59.23"N 111°37'22.16"W

Megtaláltam azt a helyet, ahol a Szétcsúszvából a srác leugrott😄

51°29'17.54"N 0° 7'26.69"W

Ha kicsit északabra tartotok a folyó mentén, láthatjátok a London Eye-t, a londoni óriáskereket😉

Szisztok!
Láma kérdés: hogy lehet koordináták alapján keresni?
Nem találom, hova lehetne beírni õket...A keresõbe próbáltam már de nem mûxik<#szomoru1>

passatgt
de le lehet szedni 1.4-et is csak beta

GregSB
GregSB
Ez az 1.4-es lesz, egyelõre még csak az 1.35 van kint ha jól tudom 😊

KM
Mit?

passatgt
😮
Már töltöm is!😊

ez mi ez ? 😮

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

GregSB
NASA World Wind 1.4 promo

Az elsõ érdekes fejlesztés mióta kijött a G Earth.

Találtam egy kis Google Earth hibát Ausztráliában [/img]
Ááá Szolnok még mindig nincs benne nagy felbontáson. Egyhamar nemis lessz ugye? Csak a vasútállomást lehet kivenni mer az rohadt nagy.

Ati

lacibacsi
1. kérdés

Hogyan tudom a registry-bõl kitörölni a Google Earth összes bejegyzését?
Valaki tudja, hogy hová kell belenyúlni?

Kössssssz.

Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.

hykao
Na de utcanevek mikó' lesznek má'? 😮
Sanyix
LOol tényleg, nagyobb felbontású is lett 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Frissítették a budapesti mûholdképeket! Tessék megnézni, befejezték a Gellért tér átépítését, kivágtak a házunk körül pár fát 😊
Az új képek egész pontosan 2004. augusztus 8.-án készültek ( http://archivetool1.digitalglobe.com/ot/Image.jsp;jsessionid=4u7nrs50n1?id=101001000324FB02 )

Mindenközben a DigitalGlobe ImageAtlas is frissült, ott már a 2005. október 10.-ei képeket böngészhetjük, igaz a sûrû vízjelekkel meg kell barátkoznunk:
http://imageatlas.globexplorer.com/ImageAtlas/view.do?group=digitalglobe&lat=47.4838&lon=19.0532&zoom_level=13

Mindenkinek jó böngészést! 😉
Fejes021
Nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar <#idiota>
Amúgy nemtom.

http://www.panoramio.com/user/518310

lacibacsi
Én azt hittem, hogy ez a pro verzió.
Legalábbis olyan néven töltöttem le, azaz akarom mondani vettem meg.
Vagy nem minden pro "igazi" pro?

passatgt
1.kell a pro verzió
2.kell a pro verzió

lacibacsi
Sziasztok!

Két kérdésem lenne.

1.
Hogyan lehet mozgóképet elõcsalni a programból?
Mert a Movie Maker ablaka, ha feljön azon minden szürke és nem tudok vele csinálni semmit.

2.
Hogyan tudok nagy felbontású kéeket elmenteni, mert csak olyan 800-as felbontást csinál mindig?

Köszi a helpet.

Bocs, a sugárzásból olyan 3-4 Sievert egységnyit nyel be az ember a reakotr közeklében, ez olyan 2-300 REM. Egy hónapon belül 35%-ban halálos. Mivel a sugárzást nem egységesen terítette szét a szél és az esõ, vannak persze biztonságosabb zónák, de Pripjatyba, Csernobil városba, meg a kettõ között fekvõ erõmû területre azért nem tanácsos bemenni. 10 KM-en belülre szinte senkit sem engednek be.

Mindenesetre kevés dolgot nem adnék meg, hogy bemehessek a Zónába...

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Sanyix
Turistajáratok is mennek az erõmûhöz, nem veszélyes a sugárzás már.
Ha jól emléxem 2 éve olvastam, hogy 50k ft egy csernobili kirándulás, és ebben minden bennevan busz, idegenvezetés, szállás.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Fejes021
Az erõmûbe máig dolgoznka és csak a lezárt szektor fertõzött (legalább is ezt mondják), és a tiszta szektorokban (állítólag) szigetelt buszokkal viszik a melósokat.

http://www.panoramio.com/user/518310

Egy érdekes kép, gondoltam, megosztom Veletek:

Látszatra egyszerû mûholdfelvétel Gugli Earth-rõl: Gyárcsarnok, az udvarára kanyarodik be egy fehér busz, az látható a bal felsõ sarokban. De itt a bökkenõ: a gyárat Jupiter Üzemnek hívják és Pripjaty városában található. Mélyen a Csernobil Zóna közepén! Mit keres ott az a busz húsz évvel a katasztrófa után???

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Nem tudjátok, hogy a koordinátákat hogyan kell beírni
aha már meg is van.tudok élõképet nézni kösssssszi 😊

passatgt
a placemarkot simán megnyitod
a webkamerára rányomsz,akkor alulra berakja az élõ webkamerát amit lehet nézni asszem

hali azt szeretném kérdezni hogy vannak azok a kis webcamerás helyek bejelölve és azzokal mit lehet csinálni? és töltöttem le 1 ilyen webcamos placemarkot de nem tudom hogy melyik mappába kell rakni.

norbre
ezt vajon hányszor építik újra??
19°32'11.29"N
155°34'35.24"W
<#idiota>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
akkor beírom.. 😄
elsõ..
34°13'10.62"N
119°15'49.85"W

második..
34°58'13.77"N
136°38'58.81"E

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
ahaaa.. miért nem ezzel kezdted?

Sanyix
Linuxon nem 😊

norbre
naja de alapból társítja.. szal nem értem igazán ..

Sanyix
Ha társítva van...