5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
#283 Ha ha kép akkor legyen kép.Az első 500km-em vége. :-) Sajna a host nem volt képes kivárni míg végigérek, mert ő az első 100km-en belül terepezett. :-)
-
#282 Elkészül nálunk 3 db Repülési Napló. A Tagok menüpont alatt. Bucser küldj magadról képet és akkor a tiéd is megcsinálom! -
#279 Btw.: Szerintem ha használni akarod és játszani vele vedd meg... Megéri minden eurocentje... Másrészt ha ezen filléreskedsz akkor hogy fogsz Vit. repülni in real life??? Az sem olcsó móka ám...(mármint maga a repülés) -
#278 egyébként a letöltős verziónál a rendelés utan mikor megérkezik a pénzük küldik el a linket De ez egy adott időablakban él (a levélben le van írva, hogy meddig) Majd törlik. -
#276 Ügyes próválkozás, de nem tudom azt az url-t:)))) Majd lesznek videóink is, meg mindenünk. Mosrt épp a repülési és vizsga naplók készülnek PS-ben (by.: Siluro :D). Galériánk megtalálható az oldalon a Letöltések menüpont alatt! -
#274 Az oly sokat emlegetett UFO:
Viccesek ezek a Condoros srácok :)))) -
Soaringpilot #272 Az előző hozzászólásomban szereplő híradó szombat este volt, úgyhogy biztos hogy összekeverték. -
Soaringpilot #270 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én utálom a sajtót. Minden kis lényegtelen dologból hatalmas szenzációt tudnak csinálni, és ahol csak lehet ferdítenek. A múltkor pl. a kecskeméti repnap kapcsán az egyik kereskedelmi tv híradójában Topiról volt szó, hogy ő a legnagyobb ász, meg hogy az övé volt a leglátványosabb bemutató (amiben igazuk is volt), de közben Bagira show-ját mutatták. Az övé is látványos volt, de miért kell mindjárt az első adandó alkalommal ferdíteni, amikor tudják jól, hogy aki ott volt és látta az úgyis észreveszi. Hülyének néznek ezek minket???
Na röviden ennyit. -
#267 (Végre tudtam írni :))) ) -
#266 Nos én is itten lennék:)
Annyit rólam bemutatkozóul, hogy a Malév Aero Club Virtual egyik alapító tagja vagyok. Harci repülőkkel és webprogramozással foglalkozok. Ennyit egyelőre:)))
Condor:
A Condorhoz nincs és remélem nem is lesz törés. Az a játék megéri az árát, eddig még senki nem bánta meg (tudtommal), hogy kiköhögte érte a pénzt. Nagyon zsír gém és a srácok igazán megérdemlik azt, hogy ne törjék fel a játékukat. Ha valaki a szériálját közzétenné az az illetőnek 10en valahányezer forintjába kerülne (vagy eurójába). Senkinek nem éri meg ezért. -
#264 Há' én menten lehidalok tőled vaze...!
Szerintem eccerűen arról lehet szó, hogy nem ért vissza a reptérre, és terepreszállás közben berádlizott. Csak a hülye sajtónak kell a vér, ennyi. -
Soaringpilot #262 "A szárnya beleverődött a földbe, ezt követően több bukfencet vetett" - igen érdekes:-) -
#261 fúúú de furcsa mi?? nem jakabszállás körül forog a világ:D
Only joke:) -
#259 lehet azért mert nem jakab felé repültek??? -
#257 akkor miért állítod, hogy mű??? távrepülés során is össze lehet törni igen rendesen:) a törés mértéke csak a sebesség függvénye és nem annak, hogy táv vagy műrepülő verseny volt-e:D -
#255 Na akkor olvasd el mégegyszer. Menni fog az... -
#253 Hát ha csak egy hirportál idevonatkozó cikkét is elolvasnád, máris nem terjesztenél tévhiteket... -
#251 Ezt meg miből sejted hogy műrepülő volt?
Avagy így kezdődnek az urban legendek... -
Takocaa #249 tud valaki valamit a tegnapi balesetről???
http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/?main:2005.08.09.&232387
-
Takocaa #248 tudtunkal nincs feltörve
de ha szerzel valakitől egy kulcsot akkor nem tudtok mind a ketten repülni egyszerre a neten, csak offline-ba ami nem rossz de azért mégis az a buli, amikor látod,hogy ki, merre, hogyan, meddig....
-
#247 Nincs -
#246 nem tudom. -
#244 én 12 ezret fizettem a letöltősért.
és külcs nélkül semmilyen funkciója nem működik a játéknak. -
Takocaa #242 mellé nyúltam :) -
#241 ezt mért nekem??? -
Takocaa #240 berakaom a Condor fórumba is a linket
Góbé nincs meg esetleg nagyban? -
Takocaa #239 Köszönöm a linket!! pont erre gondoltam!! baromi jó!!!
-
Takocaa #238 Condor CD hysical
EUR 49.94/USD 64.91
European Union residents pay EUR 59.93 / USD 77.89 (incl. 20% VAT).
tehát 59.93 + posta
ha jó emlékszem 160mega az install! ha ez túl nagy ahhoz hogy letöltsd akkor szerintem a netes játék se fog menni!!
"Gyűlnek itt a jövő évi kezdők rendesen:-)" : hát jó lenne de sajnos nem hiszem...
bár ki tudja!!
-
#237 postán a cd-s verzió (ha magánszemélyként rendeled) azt hiszem 60 euró körül jön ki míg a letöltős 48 euró. Ebben benne van már az Áfa helyett fizetendő VAT -
Soaringpilot #236 Szia!
Gyűlnek itt a jövő évi kezdők rendesen:-)
Ezen az oldalon rengeteg típusról találsz nagyon részletes rajzokat, meg még sok mindent. Vannak itt vitorlázók, motorosok, de katonai gépek is.
A Condor mennyibe kerül, ha postán rendeled meg?
Jó szelet!
Soaringpilot -
Takocaa #235 Üdv!
nekem is megvan a Condor, de eddig csak olvasgattalak titeket mert lusta voltam reggelni :)
cd-s és netes között annyi csak a differencia, hogy ha nem tudod akarod/tudod letölteni akkor elküldik +pénzért postán
Én is csak ajánlani tudom: nagyon jó kis program érdmes megvenni!
Nekem nagyon nagy kedvet csinált, hogy valahol "élőben" is repüljek
Kérdés: van valakinek vitorlázó gépekről 3 nézeti rajza? vagy ötlet, hogy hol találtok ilyet?? (google nem segít) -
#234 csodálkoznék ha a Clidey gépei ha ráfeküdne a kis társával nem ütné meg a Condor minőséget.Bajban is lenne szegény mikor felkérnék frencise rendszerben gépeket csinálni:-) -
#233 Nekem netes verzió van. Szerintem csak árban. -
#231 Kérdés condor használóknak. CD-s vagy letöltős verzió van e nektek és miben különbözik a kettő? -
#229 De van, csak körbe kéne nézni a Condor házatáján, ugye.
A Condor idevonatkozó fóruma. -
Soaringpilot #228 Szeva!
Nincs valami 3D modellező program, ami ráadásul ingyenes is? Lehet összeütök egy Góbét a Condor számára. Vagy azt csak a 3D Studio-val lehet? -
#227 Szerintem így is nagyon-nagyon megéri megvenni...
Az add-on repülők készítése pedig nem olyan egyszerű a Condor esetében: bárki csinálhat új repülőt - de csak a visual modelt. Aztán a 3D Studio-ból kiexportálja a gépet, és a repülési jellemzőkkel együtt elküldi szépen a Condor stábjának. Ha elnyerte a tetszésüket, és megüti a kívánt minőséget a stuff, akkor ők összefésülik a két dolgot (a visual modelt és a repülési adatokat), és egy patch formájában kiadják majd valamikor 1-2-3-4-5-6 hónap múlva, több más, mások által készített géppel együtt. Ez van, ezt kő szeretni. -
#225 Mivel nem találtam olyan topikot ami ezzel foglalkozik, felteszem ide, akit érdekel töltse le: magyar Piper Pawnee skin-ek a Condor-hoz.
Letöltés
Telepítése:
Ha azt akarjátok, hogy csak magyar pónik legyenek a szimulátorban, töröljétek, vagy múvoljátok el az összes eddigi bmp-t a Pawnee/Skins mappából. Tömörítsétek ki a fenti zip tartalmát, és máris mehettek repülni. -
#223 Akik szeretik a Condor-t és repülnének vele kis közösségben:
Azoknak kitenném egy ismerős honlapját:)
MALÉV Virtual Aero Klub -
#222 Nekem megvan. És szerintem vedd meg te is! Hiperszuper!!!
Condor galériám