5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
#398 Tegnap mi is elmentünk az első hullám probálkozásra.
Szép komótosan esünk fel...
miközben probáljuk elkerülni a kettős holtteret...
közben messzire elkavarodtam a reptértől...
de megérte, mert találtam combos emelést.Igaz nem hullám, de emelés...
közben töretlenül nyargalászok ausztria felé...
de visszanézve csábítanak a szlovén hegyek...
így hát visszajöttem, és mint látszik igazából ma is csak a két magyar KT és JI tudott igazán nagyot alkotni, a többiek csak szenvedtek...
aztán hatékonyan adtam le a magasságom, mert hát szorított az idő...
így dugóban dobtam el a maradék 4000 métert...
mert hát edzeni kell a forgószékes vizsgálatra is. :-D
És egy BUG a végére. Vannak emberek akik jó messziről szeretik követni a vontatót, hogy ne zavarja őket a turbulenciája.
Végülis 5846 méteres magasságig sikerült csökkentenem az agyam oxigénhiányát, amit azóta se sikerült kiheverni... -
#397 Of course mate:)
It is on it's way:)
-
#396 Bucser, can you send me the *.ftr or *.fpl file of this flight? Please!!
[email protected]
Many thanks in advance!
-
#395 Hmmm...nekem is a haver vette meg, de kb. 5 percen belül lökte is a linket a seriallal együtt...szóval megy az, csak akarni kell... :D -
#394 Nem tudom ismeri -e valaki közülletek a seeyou nevű programot.
Itt meg lehet tekinteni és demo verziót lehet letölteni belőle.. tulajdonképpen útvonal analizálására és megtervezésére is képes valamint exportálható a trak a Condorból, tehát egymás trackjeit egymás felé lehet tenni ugyanazon repülés után. Ez valós repüléshez is használsz szoftver valamint FS-hez és Condorhoz is jó mivel mindkettő való GPS coordinátákat használ és ez is azok alapján hozza létre a fájlt. Ja leht találni neten teljes alpomk scennery-t (kemény 120 mega de megéri) mert így 3d-s is lehet a track amit visszanézel.. nekem nagyon tetszett...)
JA és a végére a link
See You honlap -
#393 ja de én nem dombornyomott karesszal vettem hanem bank/wire transferrel (jól rá is szívtam jó drága volt az utalás de már mindegy:) -
Takocaa #392 én két licencet vettem eddig (egyet egy barátomnak) és kevesebb mint 24 óra alatt megvolt!
-
#391 Sikerült életem egyik elgszarabb képét kiválasztanod:D Nem lehetett volna a ricsi oldalon lévő érettségi tablóképemet?:D
NA mind1 jó ez:) ja mentünk a hegyek felett egy 8000 méteres magasságot Totoval:) Sajnos ő lemaradt mert az egyik hegy felett túl sokat vacilált így 2000 méterrel lemaradt a végén de a mai napon ő is megcsinálta a 8900-at:) tulajdonképpen csak türelem kérdése volt az egész:)
Íme a krémek:) Csak linkek mert a képek nagyon:)
Belső nézet 8000 méter
Az előző csak külső nézetből
Egy kis csúsztatás mert soha nem érünk le különben:)
Cheers:)
Jó szelet:) -
#390 Bucser! Felraktam a Repnaplód! Nézd meg pls! -
#389 Az első és legfontosabb az, hogy dombornyomatú kártyád legyen. ha ez megvan és a tranzakció is lefutott, akkor kapsz egy url-t ahonnan tudod majd tölteni a játékot. Ennyi.
Clidey: Ja, mindig leszakadnak arról a szar kötélről a k :)))))
Vagy nem találnak termiket, ha egy kis szél már rá van téve. Ááááááá, gááááz :)))
Mellesleg: Lejtőzés rulez :))) -
#388 rendeld meg hamarabb:) kell neki 3-4 nap átfutás. Még ha mastercardal rendeled akkor is.. ha csak síma banki átutalással akkor 1 hét mire megkapod alinket.. el kell küldenie a anknak a pénzt. egyként kitöltöd az ordering formulát az instrukciókat meg megkapod mailben... Nyomtatható számla meg visszaigazolások szóval nem tudnak lelépni a pénzeddel:) -
#386 Ugye ezt most nem kérdezted komolyan?! Hát persze hogy van! Az más tészta hogy eddig összvissz 1cer próbáltam...a vontatás sokkal élvezetesebb, és tovább tart. Pláne erős szélben...a sok lúzer német meg esik-kel folyton a multiba... -
#385 no problem, i'm just kidding! -
#382 Az utolsó sorod meg én fordítom le, mer úúúúgy teccik! Aszongya:
"Légyszi fordítsd le nekem, Magyarország!"
-
#380 Mélyan egyetértek a hozzászólóval. -
#378 Egyikünk sem akarja mert megvettük ezt a nagyszerű játékot és azt szeretnénk mindannyian, hogy a fejleztők a scennery és gépmodellek készítésére forgassák az idejüket ne pedig másra. -
Takocaa #375 próbálkozik rajtam kívül valaki még a Góbéval?????? -
#374 Menyél bahajtósokdni, vagy discókba kidobóembernek -
#372 De ahelyett hogy itt siránkozol, már hatvankétmilliószor megkereshetted volna az árát...még ha csak napi 1000 Ft-ot szedsz össze, akkor is... -
#370 Engem kérdel-e? Honnan tudjam, nem én irtam vaze! -
#368 Sokszor megbeszéltük ezt már, nem fog jönni demó.
Nem akarjuk, csakúgy mint sokan mások sem.
-Astir kölök
Kérem somebody translate me in English. -
Takocaa #365 DJ: Condor fórumban is próbálkoznak ezügyben de ahogy olvasom nem fog összejönni:
http://forum.condorsoaring.com/viewtopic.php?t=94&highlight=demo -
#363 Gondolom azért, hogy meg kelljen venni ha valaki élvezni akarja. (igazából eddig nem láttam olyan embert aki megbánta volna hogy megvette) -
#360 Kis pontosítás...nem "Dunakeszi Repülőklub", hanem Opitz Nándor Repülőklub...ugyanis van itt egy másik - sokkal nagyobb - klub is, a Malév Repülőklub.
Olyan hogy Dunakeszi Repülőklub nem létezik, legfeljebb Dunakeszi Sportrepülő Egyesület, melynek én is tagja vagyok. De nekünk még nincs honlapunk...és szerintem nem is lesz... :D -
Soaringpilot #358 Szia DJviolin!
Először is gratulálok az első vihornya-repülésedhez, és örülök, hogy tetszik a hangulat.
Másodszor van egy rossz hírem: a mi Góbénk tegnap is meg ma is többet volt a levegőben mint a földön, úgyhogy sajnos nem volt időm fényképeket csinálni:-( Szereztál már részletfotókat?
Jó szelet!
Soaringpilot -
#357 Ki hol tart a Góbéval? -
Takocaa #356 bocsáss meg de ezt nem a nyuszika mondta:
"Mörgen Jorgen NDK vasutas szavai jutnak az eszembe, mikor mindkét kézét és lábát levágta a vonat:
Hát a f*szom nem kéne???"
:)) -
Takocaa #355 szerintem ez a legkevesebb!! a terep szerintem elég jól kidolgozott, és az hogy a házak milyenek az szerintem itt baromira mindegy!
na jó ha bele akarunk kötni valamibe akkor ebbe bele lehet. de minek? a játék élmény nem befolyásolják
na jó a fák is tényleg elég furák,
de mint írták ez egy 2-3 hónapja kint lévő program
egyébként mutass már nekem egy tökéletes progit! (FS hogy néz már?? és még rep modellje sincs)
-
#354 Csak tudod az is elég gáz, hogy mindössze ketten csinálták az egész játékon. -
#353 OFF:
Tisztelt FSKlubos kolegák,ha időtök engedi,vessetek egy pillantást a Játékosok fórumában az fs topicra.köszönöm.
ON:
Üdv: Lt.Balu (HA-FUN) -
#352 Ki kell javítsalak, Zacsi:
"...hogy olyan programot vettünk kurva drágán, ami HA elindul a gépen..."
Ez a mondat így helyes. Sajnos. -
#351 Hát tudod elég gáz, hogy manapság nem annak kell örülni, hogy kapunk a pénzünkért egy teljesen jó programot, hanem hogy annak örülünk, hogy olyan programot vettünk kurva drágán, ami elindul a gépen, és számíthatunk rá, hogy talán majd a 20milliomodik peccs után már talán teljesen használható is lesz a progi... Elég szégyen sztem, hogy itt tartunk. De hát vki igényesebb vki nem... -
#350 Jóóóóvan, de dolgozhatnának egy kicsit gyorsabban is a srácok... -
#348 Figyi, ez még csak az 1.4 . Annak örüljünk, hogy nagyonon nagy bugok nincsenek a játékban, a repmodel tökéletes. A többin meg már dolgoznak. -
#347 Mondjuk meg kell hagyni, hogy a kondor sceneryje is elég sivár. VAnnak fák, amik nagyon túlméretesek, meg vannak házak, de elég messze áll a táj képe a valóságtól. Nincsenek utak,folyók. túlképp városok sincsenek, pedig a főváros ott fekszik a térkép közepén. Szal ez se tökéletes, de jelent pillanatban az elérhető progik közül a legjobb. -
#346 Erre mondja ez ecceri nyuszika: hát a f@som nemkéne?!?! -
#345 Ne legyél már telhetetlen :D -
#344 Lopni,csalni,hazudni? Megvan az ára mindennek. :-D -
#342 Zacsi, viszont neked vóna egy kis fekete meló... -
#341 Kérdésedre a válasz roppant eccerű: letöltöd, megnézed.