5177
\"A repülés: álmunk, szerelmünk, életünk, emlékünk.\"
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
Vitorlázó repüléssel foglalkozó oldalak:
Vitorlázórepülés.hu | Magyar Vitorlázórepülő Szövetség (MVSZ) | Magyar Repülő Szövetség (MRSZ) | Vitorlázórepülés.lap.hu
Hungarian Gliders | Horváth Balázs honlapja | SailPlaneDirectory | AIRLINERS.NET képek: Glider | Gliding Videos | OLC
A Condor-ról is itt társalgunk.
Közlemény!
A Hungarian Team Magyarország scenery-t készít a Condorhoz. A fejlesztést végigkövethetitek a hivatalos fórumon.
-
Takocaa #443 mert?? az ő baja nem?, szerintem ez nem korrekt // -
#442 Nekem is szokott high ping üzenet lenni, de nemtom mi a franctól... -
#441 No enynire láma nem vok. Ezeket mind megtettem már réges régen, de a condor ennek ellenére vagy host not found, vagy too hight ping üzenetet ad. Amind kihúzom a routert, meg legyilkolom a ZA-t, rögtön megy a dolog -
#440 ZA megy gond nélkül és router mögött vagyok...
A routerben a beállított portot forwardold magadé gépe felé Z-ban meg engedd ki a COndort állandóra:) -
#439 ZA-ban mindent vagyél le mediumra! -
#438 Na pihizzé.. te követtél engem... :-)
1et kő ércsek. Ezek a külföldiek hót bénák. Persze tixtelet a kivételnek, de a legtöbb, már a pálya vége elött leszakad a kötélről, töri a virtuális technikát stb.
Szal -
#437 Én ma már nem megyek. Már csak azért se, mert már visszadugtam mindent ahogy kell. Tényleg, van vki, aki ZA-val ill router mögül Condorozik? Mert nekem egyik mögül se megy, pedig be vannak állítva... -
#436 Emberek!! Hostolok egyet! Aki akar az jöjjön TS-re is, Malév csatin leszek és a jelszó "malev" lesz!! -
#435 Jaja, és adminunk van, szal okosan :D -
#434 igazából TOTO szokott lenni a jelszó:) de ven külön TS-ünk ott szoktuk összedudálni a népet nagyobb röppenésre ha van:)
(www.102vo.hu innen lehet csatlakozni is a TS-ünkre. és ott van MALÉVos szoba:) -
#433 Na kigirheltem én is magamnak egy kis magasságot. :-) Soha többet ilyet.. Talán még egy vagy két kísérlet... :-)))
Saját Condor szabályok.. Se 500km-t, se 8000m-t többet nem repülök. :-) -
#432 Jaja, erre értettem hogy sokat "geberegtél"... :D
Azt viszont furcsállom, hogy még sosem futottunk össze veletek onlájn... mikor és milyen host név alatt szoktatok nyomulni?
Már herótom van tényleg a sok külföldi lúzertől. Ma is elvittem Zacsit hullámot repni (mint apa a hülye fiát :D), bejött sokféle külhoni egyed, de eccerűen képtelenek megmaradni a kötél végén, ha már egy kis szél fúj. Úgyhogy innentől fogva új szabályt fogok bevezetni, ha én adom a host-ot. Aki kettőnél többet szakít, azt bannolom a g*cibe. -
#431 megnéztem egymásra téve a 2 tracket:) azért poén, hogy kábé ugyanabban a tempoban mentünk végig (igaz én kb 10 percel később indultam) de majdnem együtt szálltunk le ha csak az időket nézzük:) Én az elején sokat pöcsöltem az egyik hegy rosszabbik oldalán:D de azt gondolom észrevetted:)
Jó volt így egymáson a kettő:) -
#430 Malév ACV Mostmár :PPPP
-
punkers #429 Én is szeretnéma Condor-t de Cash nincs rá.A Sots-on nyomtam 1 évig má profi szinten. -
#428 -
#427 IL-2 és condor leköti minden idejét:D hajnali 2-ig éjfélig szoktunk játszani és 4-kor kel szal eléggé hulla formát önt néha:) -
#426 Ne itt ugassá, inkább nyisd a hostot végre! -
#425 Nekemmeg a modellező tásam. Csak mostanság már hanyagolja ezt az iparágat valamiért... :( -
#424 private game volt:) Toto századtársam a 102.VO-ban:) meg a malév AKO-ban is:)
Il-2ben én mondok neki újat Condorban meg ő nekem:) -
#423 Ofkóz! ;)
1ébként én meg éjjel fél 4-kor fejeztem be. De én offlájn nyomultam, nem volt szükségem a sok hülye kötélről-leszakadós, fánakütközős-bénázós külföldiekre... :D -
#422 el tudnad küldeni az IGC-t nekem??? -
#421 én csak azért hagytam abba mert már kurva késő volt:) (hajnali 2:) ÉS nem egyedül voltam a hoston és TOTO is csak rám várt:)
De mondtam, hogy én OPEN osztállyal csináltam és nem 15 méteressel.:) HA lesz időm ezzel is meglépem:) bár a cél 10K méter:) -
#420 A durvaannyátmá...szóval a kép:
bocsi! -
#419 No, tegnap végre én is megrepültem a magam 8500-át... :)
Utána érdekes volt összevetni Bucser igc-jével az enyémet...teccett! ;)
Ő úgy tűnt sokkal többet gebergett mint én, viszont "hatékonyabban" emelkedett mégis. Viszont én meg magasabbre... :D -
#418 sőt hogyha van alá textúrád rendes akkor még a doborzatot is kirajzolja alattad:) -
Takocaa #417 tényleg nagyon jó a seeyou! nagyon érdekes egy repülés után megnézni hogy mások hogy csinálták meg ugyan azt a távot!
+ múltkor nyomtunk egy versenyt ahol végig második voltam az utsó 15 másodpercig, majd 3 másodpercel megnyertem :), na ott tényleg jó volt megnézni, hogy min múlt
egyébként nem csak felülről lehet megnézni a repülést hanem 3d ben el is lehet forgatni szóval a tekerések is gyönyörűen látszanak!
-
#416 Okés akkor majd kicserélem a képed a tablóra:)))) -
#415 megnézted??? értékelést várok:) egyébként nagyon jók lettek a Vontató skinek amiket csináltál:) -
#413 ja teljesítményemet rontja, hogy open kategóriával csináltam és nem 15 méteressel:) De majd ha időm, lesz azzal is megcsinálom:) -
Soaringpilot #412 Hoppá, most látom, hogy te se nekem írtad:-) -
Soaringpilot #411 Nem is neked írtam, hanem DJviolinnak. -
punkers #410 Sziasztok nagyon régen olvasom a Topic-ot.Apám nyiregyen Vitorlázópilóta és én is nagyon szertem a repülést.Ugyhogy mostmár bekapcsolódok én is a dumálásba.CSak kéne nekem a Condor mert már a silent wingel s nyomtam meg a Sots-al is de nem nagyon jötek beinkább a Silent wings.NA mind1 -
#409 Many thanks dude, I've got it! :) -
#408 De ha csak azt nézzük, eléggé hasonlít egymásra egy T-vezérsík, meg egy hagyományos vezérsík elrendezés... -
#407 Kösz, ismerem az SFS-t, nem kell bemutatni. -
Soaringpilot #406 Ja meg persze abban is van Ka-8-as:-) -
Soaringpilot #405 A teljesben szinte csak teljesítménygépek vannak: LS-8, Nimbus, Ventus, ASW, meg mindenféle hosszúszárnyú. Meg van valami régi iskolagép is, SG-233 a neve, ha jól tudom. -
#403 Mé, annyira hasonlít a Ka-8 a Piratra?
Ka-8
Pirat -
Soaringpilot #400 Szia!
Én az SFS 4 teljes verzióját nyomom, de abban nincs Pirát. A demojában van?